BioBellinda Florürsüz Nar Aromalı Doğal Çocuk Diş Macunu 100 gr

124,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Florürsüz Nar Aromalı Doğal Çocuk Diş Macunu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Cosmos Satıcı Ünvanı: WS GRUP KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yozgat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0815111304500001 Vergi Kimlik Numarası: 8151113045
    Bu ürün Mavi Cosmos tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çocuklarınızın dişlerini fırçalamayı eğlenceli bir alışkanlık haline getirmelerini ister misiniz? BioBellinda Çocuk Diş Macunu / Nar Aromalı - Florürsüz, çocuklarınızın ağzında etkili bir bakım uygulayarak onları diş çürüklerine karşı korur. Doğal nar aroması ile diş fırçalamayı daha eğlenceli bir rutin haline getirir. Zararlı maddeler içermeyen özel formülü ile çocukların ağız sağlığı için güvenilir bir üründür. · Alkol, Paraben, SLES, Silikon ve Fosfat içermez. · Doğru bir diş fırçalama yöntemi ile günde en az iki kez kullanılmalıdır. Verimli sonuç alabilmek açısından çocuklarınızın dişlerini en az iki dakika boyunca fırçaladıklarından emin olun. Çocuklarınızın ağız sağlığını korumak adına, kullandıkları diş fırçalarının üç ayda bir değiştirilmesi tavsiye edilir. · Ekolojik sertifika güvencesi ile tüm kişisel bakım ve temizlik ürün formülleri, ambalajları ve üretim süreci ile dünyamızı koruyor, doğal kaynaklarımıza ve insan sağlığına zarar vermiyoruz. · Doğal kaynaklı hammaddeler içerir. ÖZELLİK Nar Aromalı Doğal Formül BioBellinda Çocuk Diş Macunu / Nar Aromalı - Florürsüz, içeriğinde bulunan xylitol ile diş çürüklerine karşı savaşır. Çocuklar için özel olarak geliştirilmiş, doğal ve güvenilir bir formüle sahiptir. Nar aroması, özellikle diş fırçalamayı unutan ya da diş fırçalamaktan hoşlanmayan çocuklar için teşvik edicidir. Florür ve Kimyasal İçermez Dişler her fırçalandığında, diş macununda bulunan bileşenlerin yaklaşık %25'i farkında olmadan yutulur. Söz konusu çocuklar olduğunda, bu bileşenlerin kimyasal içermemesi ve sağlığa zararlı olmaması daha da önemlidir. BioBellinda Çocuk Diş Macunu / Nar Aromalı - Florürsüz, içeriğinde florür bulundurmaz ve çocuklarınızın dişlerindeki yapıyı doğal bileşenler yardımı ile güçlendirir. Alkol, Paraben, SLES, Silikon ve Fosfat içermez. KULLANIM BioBellinda Çocuk Diş Macunu / Nar Aromalı - Florürsüz, doğru bir diş fırçalama yöntemi ile günde en az iki kez kullanılmalıdır. Verimli sonuç alabilmek açısından çocuklarınızın dişlerini en az iki dakika boyunca fırçaladıklarından emin olun. Çocuklarınızın ağız sağlığını korumak adına, kullandıkları diş fırçalarının üç ayda bir değiştirilmesi tavsiye edilir. Siz de çocuklarınız için doğal ve güvenilir bir diş macunu seçin, avantajlı kargo fırsatını kaçırmayın!
Geri Bildirim Ver