BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici 700ml(1050gr)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
190 TL180 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici 700ml(1050gr)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Le Marais Paris Satıcı Ünvanı: HAYATİ KARADANA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5080443610
    Bu ürün Le Marais Paris tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev temizliği esnasında karşılaştığınız kir, pas ve yanmış yağ lekeleri size oldukça zaman kaybettirebilir. Bu tip lekelerden pratik ve etkili bir şekilde kurtulmak, temizliği daha kolay ve keyifli bir hale getirmek için BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici'den yardım alabilirsiniz. Mutfak ve banyolarınızda etkili temizlik sağlayan BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici, ovmayı gerektiren tüm yüzeylerde dilediğiniz temizliği ve parlaklığı yakalamanızı sağlar. Temizlikte Zaman Kazanın BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici, mutfak ve banyolarınızda bulunan mermer ve fayans yüzeylerde kullanabileceğiniz bir üründür. Tüm yanmış yağ ve zorlu kir lekeleri üzerinde etkilidir. Özel formülü ile sizi, problemli yüzeyleri dakikalar boyunca ovmak zorunda bırakmaz. Kolay durulanır yapısı ile hızlı ve etkili bir temizlik yapmanızı sağlar. Eşyalarınıza Zarar Vermez BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici, klor, SLES, amonyak, fosfat ve paraben içermeyen yapısı ile problemli yüzeylere zarar vermeden temizlik yapmanızı sağlar. Lavabo, mutfak eşyaları, fayans gibi yüzeyleri çizmeden parlatır. Beyaz eşyalarda ve ankastre yüzeylerde kullanılması uygun değildir. BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici ürününü temiz bir beze ya da süngere dökerek direkt olarak kirli yüzeye uygulayabilirsiniz. Yanmış yağ ve pas lekelerini ovarak kısa süre içerisinde çıkarabilirsiniz. Temizlediğiniz yüzeyi daha sonra temiz ve ıslak bir bez ile silebilir ya da yıkayabilirsiniz. Siz de avantajlı kargo fırsatlarından yararlanarak BioBellinda Mineralli Krem Temizleyici'yi hemen sepetinize ekleyin, temizlikte zaman kazanın!
Geri Bildirim Ver