BioBellinda Nemlendirici Yüz Kremi 50 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BioBellinda Nemlendirici Yüz Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Biobellinda nemlendirici yüz kremi 50 ml her cilt tipinin nem takviyesine ihtiyacı vardır. Ihtiyacı olan nemi karşılayamayan bir ciltte kuruluk, pullanma, kırışıklık, pürüzlenme ve benzeri cilt problemleri oluşabilir. Biobellinda nemlendirici yüz kremi, cildin gün boyu maruz kaldığı dış etkenlere karşı bir bariyer görevi görerek cildi koruyan bir nemlendirici krem ürünüdür. Siz de cildinizin sağlıkla ışıldaması ve yumuşaklığını hiç kaybetmemesi için biobellinda nemlendirici yüz kremi'ne en kısa sürede sahip olabilir, yüz bakımı rutininize bu ürünü ekleyebilirsiniz. özellik cilt problemleri ile savaşır biobellinda nemlendirici yüz kremi, cildin nem oranını dengede tutarak cilt problemlerinin önüne geçer. Özel formülünde bulunan gymnema sylvestre leaf extract içeriği
  • esnek, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Güçlü antioksidan etki biobellinda nemlendirici yüz kremi, gücünü shea yağı, gliserin ve e vitamininden alır. E vitamini, güçlü antioksidan etkisi ile cildinizde bir koruma kalkanı görevi görür. Doğal nemlendiriciler ve gliserin, cildinizin her an yumuşak ve nemli kalmasını sağlar. Her cilt tipinin kullanımına uygun bir üründür. Yağsız ve ince yapısı sayesinde yüzde ağırlık hissi yaratmaz. Dilerseniz makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz. kullanım nasıl kullanılır? Biobellinda nemlendirici yüz kremi'ni dilediğiniz her an ve her yerde uygulayabilirsiniz. Cildinize masaj yaparak uygulamanız yeterlidir. Şık ve kullanışlı tasarımı ile yanınızda taşıyabilirsiniz. Tüy azaltıcı formülü sebebi ile göz ve kaş çevresi ile temastan kaçınmalısınız. Siz de hem tüylerden arınmış hem de pürüzsüz bir cilde sahip olmak için biobellinda nemlendirici yüz kremi'ni avantajlı kargo fırsatından faydalanarak hemen satın alabilirsiniz. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
Geri Bildirim Ver