BIOAQUA Vitamin-c Çok Amaçlı Yüz Suyu 500 ml

719,99 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BIOAQUA Vitamin-c Çok Amaçlı Yüz Suyu 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cildinize enerji ve ışıltı takviyesi... Portakal ekstresi, hyalüronik asit, gliserin, hintyağı gibi doğal nemlendirici anti-age içeriklerle formüle edilmiştir. Yüksek konsantrasyonda portakal ekstresi içeren bu çok amaçlı ürün, cildinizi C vitamini ile genç, enerjik ve parlak bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Ürünün içindeki ışıltı partikülleri, C vitaminin aydınlatıcı etkisini üst seviyeye taşıyor. Cildi nemlendirip, sıkılaştırmaya ve dolgunlaştırmaya destek oluyor. Cilde tazelik ve ferahlık hissi veriyor. Vitamin-C Essence Çok Amaçlı Yüz Suyu tek başına cildin tüm temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Tek bir ürünü nemlendirme, temizleme ve maske amaçlı kullanabilirsiniz. Zaten bunun için dev ambalajda! KULLANIMI: 1.Nemlendirici Sprey şeklinde: Büyük şişedeki ürünü spreyli küçük bir şişeye aktararak, cildinizin neme ihtiyaç duyduğu her an, temiz cilde veya makyajınızın üzerinden, cildinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Makyajınızı bozmadan, makyaj üzerinden cildinizi nemlendirmesi sayesinde gün boyu kullanabileceğiniz pratik bir ürün. 2. Tonik olarak: Sabah akşam, cildinizi temizledikten sonra, gözenekleri sıkıştırmak ve ciltte kalan son artıkları temizlemek için, pamuk yardımıyla cilde uygulayabilirsiniz. Cilt yüzeyinde ferahlatıcı ve koruyucu bir film oluşturur, cilde ışıltı enerji ve parlaklık verir. 3. Kendin Yap Maske ile birlikte: Bioaqua "Kendin Yap" Komprime Kağıt Maskeleri batırarak maskenin ürünü iyice emmesini sağlayın. Cildinize uygulayıp 15-20 dakika maskenin cilde etki etmesini bekleyin. Maskeyi çıkarıp ciltte kalan ürünün fazlasını kağıt mendille silin. Haftada 2 kere maske olarak kullanıldığında cildi nemlendirip sıkılaştırmaya, cilt tonunu eşitlemeye ve cildin aydınlık ve parlak görünmesine yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Tip Şişe
  • İçerik C Vitamini
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver