BIOAQUA Salatalık Vücut Peelingi 120 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BIOAQUA Salatalık Vücut Peelingi 120 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taze, canlı, pürüzsüz bir cilt! Vücudunuzdaki pürüzleri gidermek, cildi kirden, ölü deriden ve kozmetik ürünlerinin cilt yüzeyinde bıraktığı tortulardan arındırmak için harika bir yol! Doğal bir temizleyici olan sıkılaştırıcı tonik etkili salatalık ekstresi ve arındırıcı ceviz tozu ile formüle edilmiştir. Salatalık ekstresi ve ceviz tozu cildi arındırıp temizlerken aynı zamanda besler ve yumuşatır. Doğal taneciklerle cilt yüzeyinde gerçekleşen peeling işlemi sayesinde, ciltteki tıkanmış gözenekler açılır ve cilt nefes alır. Kuru cildi nemlendirir, esneklik ve pürüzsüzlük kazandırmaya yardımcı olur. Değerli yağlar ve kolajen içeren nemlendirici yapısı cilde parlaklık ve ışıltı verir. Diz, dirsek, kalça gibi pürüzlü bölgelerde kullanıldığında ciltteki sertleşme ve kalınlaşmaları gidermeye ve engellemeye katkıda bulunur. Tüm ciltler için uygundur, sıkılık ve elastikiyet kaybı problemi olan ciltle için özellikle tavsiye edilir. KULLANIMI: Haftada 1 kez banyo esnasında nemli cilde uygulayarak bolca masaj yapın. Ardından su ile durulayın.
Geri Bildirim Ver