BIOAQUA 3 Adımlı T Bölgesi Siyah Nokta ve Gözenek Bakım Seti

854,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BIOAQUA 3 Adımlı T Bölgesi Siyah Nokta ve Gözenek Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimas Kozmetik Satıcı Ünvanı: MİNİMAS KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621045934500010 Vergi Kimlik Numarası: 6210459345
    Bu ürün Minimas Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • (3 parça) • Siyah Nokta Çıkarıcı Losyon 35 ml • Siyah Nokta Temizleyici Peel-off Maske 60 gr • Gözenek Sıkılaştırıcı Nemlendirici Serum 35 ml Alın, burun ve çeneyi kapsayan T bölgesinde gözenekler cildin diğer kısımlarına göre daha geniş ve yoğundur. T bölgesinde sebum salgısı ve yağlanma daha fazla olur ve buna bağlık olarak siyah nokta ve diğer cilt sorunlarına daha sık rastlanır. Deniz yosunu, aloe vera, hamamelis (cadı fındığı) gibi doğal içeriklerle formüle edilen bu özel "3 Adımlı T Bölgesi Siyah Nokta ve Gözenek Bakım Seti" hem mevcut problemlere çözüm sunmaya, hem de T bölgesinde kalıcı steril bir ortam yaratarak yeni oluşumları engellemeye yardımcı olur. KULLANIMI: Ürünlerin cilde nüfuz edebilmesi için gözeneklerin buharda yumuşaması ve açılması gerekir. 3 adımlı bakım bu rutinini haftada 2 defa banyodan sonra veya cildinizi temizleyip sıcak ıslak bir havluya sararak 3-5 dakika beklettikten sonra uygulayın. 1.Adım: Siyah Nokta Çıkarıcı Losyon cildin derinindeki kir, yağ ve siyah noktaların yüzeye çıkmasını sağlar ve sorunlu bölgeyi bakıma etkin şekilde hazırlar. Pamuk yardımıyla cilde uygulayın. 2.Adım: Siyah Nokta Temizleyici Peel-off Maske gözeneklerin içindeki kiri emerek temizler. Macun kıvamındaki ürünü sorunlu bölgeye kalın bir tabaka halinde sürün ve tamamen kurumasını bekleyin. Aşağıdan yukarı tek parça halinde soyun. 3.Adım: Gözenek Sıkılaştırıcı Serum genişleyen gözeneklerin sıkıştırmaya, cildin yağ üretimini kontrol altına allmaya ve gözeneklerin tekrar dolmasını engellemeye yardımcı olur. Az miktar ürünü parmak uçlarınızla uygulayın.
Geri Bildirim Ver