Bio Shoes Ayak Kokusu Önleyici

69,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
500 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL
1.000 TL'ye %6 İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL
5.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bio Shoes Ayak Kokusu Önleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İBOVİA Satıcı Ünvanı: İBOVİA GSM TELEKOMÜNİKASYON ELEKTRONİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469116552600001 Vergi Kimlik Numarası: 4691165526
    Bu ürün İBOVİA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayakkabı Kokusu Giderici Ayak Koku Önleyici Erkek Kadın Pudra Toz Bay Pudra gibi toz halinde olan Bio Shoes Ayak Koku Giderici?yi ayakkabınızın içerisinde bulunan keçenin üzerine döküyorsunuz. Döktükten sonraki süreçte ayakkabınızı 6-8 saat aralığında giydiğinizde o toz keçeye işliyor. Kadınların ve erkeklerin ortak derdi olan ayak kokusunu gidermek artık çok PRATİK bakterilere karşı ayağınızı koruyacak ve terleme ile oluşan kokuları yok edecek. Bio Shoes Ayak Koku Giderici bakterilerin ve kötü kokunun üstesinden gelecek. Ayak kokusu hepimizin baş belası. Ayak kokusu yüzünden pek çoğumuzun özgüven kaybı yaşamışlığı mutlaka vardır. Çeşitli psikolojik sorunlara yol açabilecek kadar etkili bir durumdur. Yapılan araştırmalarda 14-50 yaş arasındaki kadınların %48?i, 14-50 yaş arasındaki erkeklerin %70 maalesef ayak kokusu sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Bio Shoes Ayak Koku Giderici ayağın hava almasını kesinlikle engellemez. Ayak Kokusu Neden Oluşur? Ayak kokusunun oluşmasının en başlıca sebebi bakterilerdir. Bakterilerin ayağa yapışması sonucunda gözenekler tıkanmakta ve normal ayak florasının bozulması sonucunda ayak kokusunu salgılayan bakteriler gelişmektedir. Bu nokta da size en büyük destekçi Bio Shoes Ayak Koku Giderici olacak. Bio Shoes Ayak Koku Giderici Nasıl Kullanılır? Bir paket içerisinden 4 adet Bio Shoes Ayak Koku Giderici çıkar. Bir paketi tek bir ayakkabıya uygulanır. Toz halindeki Bio Shoes Ayak Koku Giderici?yi ayakkabınıza dökün ve minimum 6-7 saat bu ayakkabılarınızı giyin. Bio Shoes Ayak Koku Giderici dökülmüş ayakkabılarınızı çorapla giyebilirsiniz. Ayakkabıyı giymeden önce ayaklarınızı yıkamaya gerek yoktur. Gün bitiminde isterseniz ayaklarınızı yıkayabilirsiniz. Paket İçeriği: 1 kutu Bio Shoes Ayak Koku Giderici Not: 1 kutu Bio Shoes Ayak Koku Giderici setinde 4 paket bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Pudra
Geri Bildirim Ver