Bio PetActive Biootic Kedi Ve Köpekler Için Kulak Temizleyici 100ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %6 İndirim
Kurumsal Fatura
78,78 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bio PetActive Biootic Kedi Ve Köpekler Için Kulak Temizleyici 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: izmirpet Satıcı Ünvanı: ORHAN KURTULMUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5960426209
    Bu ürün izmirpet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pet Active Biootic Kulak Temizleme Losyonu Kedi ve köpekler için kulak temizleyici losyon.İçeriğindeki formül sayesinde evcil hayvanınızın kulak kirini yumuşatır ve kulağın kolay temizlenmesini sağlar.Kokuyu engelleyerek kulak kanalının temiz ve kuru kalmasını sağlar. Kullanım Şekli: Kedi yada köpeğinizin başı dik durumda iken kulak kanalına 6-8 damla damlatılır kulak kepçesinede 2-3 damla damlattıktan sonra kulağa masaj yapılarak kirin yumaşaması sağlanır. Sonrasında kulak temiz bir pamuk ile temizlenir .Eğer kulak çok kirli ise bu işlem bir kaç kez tekrarlanır. Genel Uyarılar: Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Göze ve ağıza temastan kaçınınız . Ürünü serin ve güneş ışığından uzak tutunuz.. Çocukların erişemeyeceği yerde saklayınız. Sadece hayvan sağlığında kullanılır.
Geri Bildirim Ver