BIO AQUATIC Zeolit Klinoptilolit 9-16 Mm Tane Boyutlu 3 Kg

245 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BIO AQUATIC Zeolit Klinoptilolit 9-16 Mm Tane Boyutlu 3 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bio Aquatic Satıcı Ünvanı: YAVUZ SELİM BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 1440237930
    Bu ürün Bio Aquatic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Klinoptilolit, ticari ve endüstriyel uygulamalar için en uygun zeolit türüdür. Avrupa Birliği ve Türkiye yem yönetmeliklerine göre, Yem katkısı ve premiks uygulamaları için tek izin verilen zeolit türü klinoptilolit'tir. Dünya doğal zeolit üretiminin %90'ı bu türdür. Kirlilik Kontrolü: Zeolit mineralleri iyon değiştirme ve adsorpsiyon özellikleri nedeniyle kirlilik kontrolünde gittikçe artarak kullanılmaktadır. Zeolitli tüfler, gübrelerin kötü kokusunu gidermek içeriğine kontrol etmek ve asit volkanik toprakların pH'nın yükseltilmesi amacıyla uzun yıllardan beri kullanılmaktadır Zeolitler büyük oranda silis ve alüminyumdan oluşan yüksek oranda emici gözenekli minerallerdir. Süngerin su emmesi gibi, zeolit de istenmeyen çeşitli materyalleri yakalama ve tutma becerileri için kullanışlıdırlar. ... Hem tatlı su hem tuzlu su akvaryumları için özel olarak formüle edilmiş zeolitler bulunmaktadır. Organik tarımdan, deterjan endüstrisine, besicilikten, endüstriyel atıkların temizlenmesine kadar 150 farklı alanda kullanılan zeolit madeninin dünya rezervlerinin yüzde 75'ini Türkiye, Türkiye rezervlerinin de yarısından fazlasını Manisa'nın Gördes ilçesi elinde bulunduruyor. ?3 kg fiyatıdır.
Geri Bildirim Ver