9
Makyaj Organizerı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Bino Gold Altın 3'lü Takı Standı, Takılık, Küpelik, Bileklik, Kolye Seti, Takı Dolabı Düzenleyici

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bino Gold Altın 3'lü Takı Standı, Takılık, Küpelik, Bileklik, Kolye Seti, Takı Dolabı Düzenleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bino Home Garden Satıcı Ünvanı: BM EV BAHÇE VE TASARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178132159400001 Vergi Kimlik Numarası: 1781321594
    Bu ürün Bino Home Garden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek Parlaklık Paslanmaz Altın Rengi Krom Kaplama Dolu Paslanmaz Çelik 3'LÜ SET. KATLANABİLİR, 1.Parça: 350 Adet Küpe Deliği, Bileklik Haznesi, Çoklu Kolye Askılığı En:15cm, Boy:40cm, Toplam 3 Parça: En: 45cm, Yükseklik: 40cm Çok Fonksiyonlu Masa Üstü Düzenleme, Küpelik, Bileklik, Kolye gibi çeşitli boylar ve ebatlar için alternatif çoklu düzenleme alanı sunar. Kaplaması sayesinde mücevherata zarar vermez. Masa üstü düzenleme ve duvar montajı için de uygundur. Uzun yıllar dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Metal
  • Kullanım Yeri Mücevher / Takı / Aksesuar
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Bino Gold Altın 3'lü Takı Standı Takı Dolabı Düzenleyici

Kişisel süslenme eşyalarından olan takılar, giyim kombininizi tamamlarken sundukları şık görünümleriyle günlük hayatta sıkça kullanılmaktadırlar. Vücudunuza veya giysilerinize tutturabileceğiniz takı modelleri birbirinden farklı seçeneklere sahiptir. Özellikle evlerinde birden çok takı bulunduranların sıklıkla kullanmak zorunda olduğu ve bir ihtiyaç haline gelen bino gold organizerler, farklı boyut ve şekilleri ile müşterilere kolaylıklar sunmaktadır. Her organizerin değişebilen şekil yapıları odanıza dekoratif bir görünüm sağlarken kullanım avantajlarını da beraberinde getirmektedir. Hem günlük hayatta hem de iş hayatında kullandıkları takı malzemelerini düzenlemekten yorulan müşteriler için geliştirilen farklı modellerde organizerler bulunmaktadır. Bu modellerden biri olan Bino gold altın 3'lü takı standı sayesinde her alanda etkin yer tasarrufu sağlayabilirsiniz. Aradığınız yardımı sizlere sunan bu ürün yüzük veya küpe gibi küçük eşyalarınızın ortadan kaybolmasını engelleyecektir. Masanızın üzerinde yer alan dağınıklığa kolayca bu organizer ile dur diyebilirsiniz.

  • Dekoratif Görünüm İmkanı
  • Yer Tasarrufu Sağlama
  • Kolay Montaj Seçenekleri

Bino Gold Altın 3'lü Takı Standı, Takılık, Küpelik, Bileklik, Kolye Seti, Takı Dolabı Düzenleyici BinoGold19

Düzenli takı takmayı sevenlerin ve arada da olsa görünüşüne farklılık katmak isteyen müşterilerin evlerinde bulundurmaları gereken organizer takı standı, beraberinde getirdiği birçok kullanışlı özellikler ile vazgeçilmez dekorasyon ürünlerinden olmaktadır. Her alanda kullanmaya elverişli olan yapısı ile evinize veya işyerinize daha derli toplu görünümler sunabilirsiniz. Takı parçalarınızı tek bir çatı altında toplamayı kolaylaştıran Bino gold altın takı standı, takılarınızın ortadan kaybolmasını engelleyecektir. Ürün bileşenleri içerisinde yer alan üstün kalitede kaplama materyali, mücevheratınızın zarar görmesini önleyecektir. Uzun yıllar boyunca vitrininizde yer edebilecek bu ürünü sürdürülebilir bir yaşam ve daha düzenli görünüm için tercih edebilirsiniz. Tüm bu özelliklerin yanında zamandan tasarruf sağlayan organizer toplayıcı ile yetişmeniz gereken bir toplantıya veya herhangi bir ana geç kalmanız olası değildir.

Bino Gold Altın 3'lü Takı Standı, Takılık, Küpelik, Bileklik, Kolye Seti, Takı Dolabı Düzenleyici BinoGold19 Özellikleri

Masanızın veya şifonyerinizin üzerinde kolayca yer bulabileceğiniz bu ürün, katlanabilir olması sayesinde her alana rahatlıkla uyum sağlayabilmektedir. Her türlü alana uyum sağlayabilen Bino Gold Altın 3'lü Takı Standı, Takılık, Küpelik, Bileklik, Kolye Seti, Takı Dolabı Düzenleyici BinoGold19 ürünü; masanız üzerinde konumlandırabilirken isterseniz duvara monte ederek de odanızda fresh bir atmosfer yaratabilirsiniz. Çok fonksiyonlu masa düzenleme teknolojisini bünyesinde barındıran organizer özellikleri müşterilerin sıklıkla bu takı standını tercih etme sebebi olmaktadır. Her bir parçanın birbiri ile aynı olduğu 3 standın birleşiminden oluşan Bino gold ürününü, birleşim yerinden ayırarak istediğiniz farklı alanlarda da kullanabilirsiniz. Gold renginde kaplama materyali ile odanıza şıklık katacak bu organizeri ister açarak isterseniz de üçgen şeklini vererek kullanabilirsiniz. Her iki yanda yer alan organizer parça aynı olmakla birlikte sadece bir tanesinde 350 adet küpe deliği bulunmaktadır. Ürünün sağ ve sol yanlarında alt kısımlardaki bileklik haznesi kullanışlı olmanın yanında her bir parçayı rahatça görebilmenizi sağlarken karışıklığı da önlemektedir.

Bino Gold Altın 3'lü Takı Standı, Takılık, Küpelik, Bileklik, Kolye Seti, Takı Dolabı Düzenleyici BinoGold19 Yorum ve Fiyatları

Evlerinde veya işyerlerinde profesyonel bir şekilde düzen sağlamak isteyenlerin sıklıkla kullandığı organizerler arasında Bino gold altın 3'lü takı standı yorum ve beğenileri ile oldukça fazla ilgi görmektedir. Yüksek parlaklığın odanızı süslediği paslanmaz altın rengi krom kaplaması sayesinde odasını yeni dekore edenlerin veya halihazırda kullanmak isteyenlerin takılarını sergilerken elegant bir hava yakalamasını sağlar. Ürünün ortasında yer alan çoklu kolye askılığı ile birden çok kolye sahibi müşterilerin düzen sağlama işlerini kolaylaştırmaktadır. Toplam üç parçadan oluşan ürünün ebatları 45x40 olmasıyla çok yönlü detaylı kullanım olanaklarını sizlere sunmaktadır. Farklı amaçlar içinde kullanabileceğiniz takı standının hem görüntüsünü hem de akıllı düzenleme imkanlarını evlerinize taşıyabilir, aktivitelerinize hazırlanırken her şeyin elinizin altında olmasını sağlayabilirsiniz. Bino gold altın 3'lü takı standı satın al adımlarını takip edebilir ürüne kolaycas ahip olabilirsiniz. Bino gold altın 3'lü takı standı fiyatı avantajlı olarak sizlere sunulur. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.