Bingo Renkli Ve Beyazlar Matik Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı 10 kg

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Renkli Ve Beyazlar Matik Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bingo matik toz çamaşır makinesi deterjanı 10 kg renkli ve beyazlar için
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Bingo Renkli ve Beyazlar Matik Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı 10 kg

Türkiye'nin temizlik ürünleri ve deterjan markası Bingo, geniş yelpazesi ile size eşsiz bir temizlik deneyimi sunar. Marka, yaptığı her şeye değer katmak için en son teknolojiyi kullanma tutkusuyla ürünlerini üretir. Çamaşırların rengi zamanla solarak eski canlılığını kaybeder. Bu, yıkanan kumaşın eski ve kötü görünmesine neden olur. Herkes beğenerek aldığı ürünleri, yıllar boyu renk ve kaliteyi koruyacak şekilde ister. Kullanılan deterjan, renkli çamaşırları yıkamak için uygun değilse bu isteğin gerçekleşmesi mümkün olmaz. Markanın renkli çamaşırlar için özel olarak geliştirdiği Bingo renkli ve beyazlar matik toz çamaşır makinesi deterjanı 10 kg bu ihtiyacı karşılayabilir. Eskime karşıtı ve leke tanıma teknolojisi sayesinde ürün lekelerin yapışmasını engeller. Özel formülü ile renk koruma küreleri, çamaşırlarınızın korunmasına yardımcı olur.

  • Kaliteli formül
  • Derinlemesine temizlik
  • Renk koruma

Kaliteli Bingo Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı

Kaliteli Bingo Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı

Hoş kokusu ve renk tutma özelliğiyle dikkat çeken Bingo toz çamaşır makinesi deterjanı, ihtiyaç duyduğunuz her an yüksek performanslı bir yıkama deneyimi yaşatır. Kokusuyla banyonuzu ferahlatırken, renkli çamaşırlara uzun süre kalıcı parlaklık verir. Yüksek kalite standartları ile üretilen bu ürünleri farklı çamaşırlar için doğru seviye ve ayarlarda kullanabilirsiniz. Özellikle çocuklu ve çamaşırların günlük yıkandığı evlerde deterjan kullanım oranı son derece fazladır. Fazla ürün kullanıldığında renkli ve beyaz ten için ayrı deterjan tercih edilmesi maddi bir yük haline gelir. Bu nedenle, düzenli olarak çamaşır yıkayan aileleri göz önünde bulundurarak Bingo, kişilere 10 kg'lık seçenek sunar. Bingo marka deterjan, 10 kg orana sahip olmasıyla büyük aileler için kullanışlıdır. Bu ürünler aktif köpükleri sayesinde lekeleri kolayca çıkararak giysilere parlaklık verir.

Cazip Bingo Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı

Cazip Bingo Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı

Kıyafetlerin dostu olan Bingo marka deterjan ile rahatlıkla temizlik sağlayabilirsiniz. Özel formülü ile kumaşa zarar vermeden hijyen sağlar. Aynı zamanda kalitesi ile müşterilerinden beğeni toplar. Özel formülündeki renk koruma küreleri, çamaşırlarınızın korunmasına yardımcı olur. Beyazların daha beyaz ve renklilerin ilk günkü gibi canlı renklere sahip olması için markanın bu ürününü satın alabilirsiniz. Hoş kokusu ile uzun süre boyunca temizlik hissiyatı sunar. Bingo renkli ve beyazlar matik toz çamaşır makinesi deterjanı 10 kg kullananlar tarafından yapılan yorumlara göz atarak marka ve ürün hakkında müşteri memnuniyetini görebilirsiniz. Yorumlar, çoğu zaman karar hermes sürecinde de önemli bir rol oynar. Bingo renkli ve beyazlar matik toz çamaşır makinesi deterjanı 10 kg yorumları ışığında karar sürecinizi kısaltabilirsiniz. Ürünü, uzun süre kullanarak pek çok açıdan tasarruf edebilirsiniz.

Avantajlı Bingo Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı Fiyatı

Avantajlı Bingo Toz Çamaşır Makinesi Deterjanı Fiyatı

Çamaşır deterjanı satın alırken fiyatı kadar ürünün kalitesi ve nerede kullanıldığı da önemlidir. Çünkü ekonomik ve verimli bir ürün kullanmak çamaşırlarınıza fayda sağlar. Aynı zamanda cebinize olumlu bir etki yaratır. Dikkate alınması gereken ilk faktörlerden biri, ürünle birlikte kullanacağınız çamaşır türüdür. Renkli çamaşırlarınız varsa, bu seçenekler için özel olarak formüle edilmiş deterjan kullanmak daha etkili olabilir. Beyaz çamaşırları yıkayacaksanız ona özel bir ürün kullanmanız faydalıdır. Bu ikisini bir arada sunan Bingo ürünü ile güvenle çamaşırlarınızı yıkayabilirsiniz. Ayrıca uzun süre kalıcı kokusu ile temizlik hissi yaratır. Bingo renkli ve beyazlar matik toz çamaşır makinesi deterjanı 10 kg fiyatları farklı bütçelere uygun olabilecek bir aralıkta yer alır. Markanın kaliteli ürününü Trendyol’dan çeşitli kampanya ve avantajlarla kısa zamanda satın alabilirsiniz.