Bingo Matik Sık Yıkanan Çamaşırlara Özel 9 Kg

290 TL
(4,83 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Matik Sık Yıkanan Çamaşırlara Özel 9 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: avascenter Satıcı Ünvanı: SEFA ÖZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6890620802
    Bu ürün avascenter tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bingo Matik Sık Yıkanan Çamaşırlara Özel 9 Kg

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Bingo Toz Çamaşır Deterjanı Sık Yıkananlar 9 kg

Hem iş ortamında hem de günlük yaşantıda iyi bir izlenim bırakmanın, temiz ve kusursuz görünmenin yolu giyilen kıyafetlerin temiz ve özenli olmasıdır. Kıyafetlerinizin temiz ve canlı gözükmesini sağlayacak olan deterjanın içerisinde yer alan bileşenlerin cildinize zarar vermemesi, herhangi bir kızarıklık ya da kaşıntı problemine yol açmaması gerekir. Bu nedenle Bingo toz çamaşır deterjanı sık yıkananlar 9 kg, sunduğu kaliteli ve etkili özellikleri sayesinde cilt sağlığı dostu bir temizlik üründür. Kirlileri çıkarmada üstün bir etki göstermesi için tercih edilen deterjanın aynı zamanda çamaşır makinenize de zarar vermeyecek, bozulmasına sebep olmayacak nitelikte olması gerekir. Bingo 9 kg sık yıkananlar, doğal ve kaliteli bir temizlik ürünü olması için özenle üretilir.

  • Cilt sağlığı dostu
  • Çoklu kullanım imkanı
  • Uzun süreli anti aging koruması

Kullanışlı Bingo Çamaşır Deterjanı Özellikleri

Kullanışlı Bingo Çamaşır Deterjanı Özellikleri

Bingo toz çamaşır deterjanı ürününün öne çıkan özelliklerinden biri de anti aging korumasına sahip olmasıdır. Bu sayede çamaşırlarınızın eskime hızları ve renklerini kaybetme süreçleri oldukça yavaşlar. Bingo sık yıkananlar 9 kg toz deterjan, kıyafetlerin renk tonu eşitliğini de iyi bir şekilde sağlar. Çamaşırlarınızın renkleri, uzun süreler boyu ilk günkü gibi canlı ve parlak bir şekilde, solma riski olmadan korunur. Anti aging koruması, aynı zamanda eski ve inatçı lekelerin de temizlenmesinde önemli rol oynar. Özellikle temizlenmesi çok zor olan çamur ve çim lekelerini çıkarmada üstün bir çaba gösterir. Beyaz renkli kirlilerde, tam yıkamadan önce ön yıkama yapmanız bu süreci oldukça hızlandırır. Ön yıkama için yarım ölçek toz deterjan kullanmanız yeterli olur. Toz deterjanın çözünme işlemi yıkama esnasında, suyla teması ile gerçekleşir.

Bingo Çamaşır Deterjanı Kullanım Şekli ve Avantajları

Bingo Çamaşır Deterjanı Kullanım Şekli ve Avantajları

Paketin içerisinde 9 kg toz deterjan bulunur. Dokuz kg toz deterjan ile net altmış yıkama gerçekleştirebilirsiniz. Bingomatik Mutlu Yuvam 10 kg, hem renkli çamaşırlar hem de beyaz çamaşırlar için kullanım imkanı sunar. Kirli çamaşırlarınızı yıkarken, çamaşırların kumaş özelliklerine dikkat ederek derece ve devir ayarı yapmanız tavsiye edilir. Aynı zamanda, Bingo çamaşır deterjanı 9 kg sık yıkananlar paketi üzerinde yer alan ölçüleri esas alırsanız herhangi bir köpürme problemi ile karşılaşmazsınız. Renkli çamaşırlar genellikle 30 ila 40 derece arasında yıkanır. Çamaşır makinenizin üst kısmında yer alan küçük hazneli kapağın sol tarafına toz deterjanı ilave etmeniz gerekir. Bazı çamaşır makinelerinde numaralı olarak da belirtilir. Yaşam alanınızda kireçli bir suya sahipseniz toz deterjan kıyafetlerinizin kireçten etkilenmemesini sağlar. Bu sayede makineniz de kireçten korunur.

Bütçenize Uygun Bingo Çamaşır Deterjanı Fiyatı ve Yorumları

Bütçenize Uygun Bingo Çamaşır Deterjanı Fiyatı ve Yorumları

Bingo toz çamaşır deterjanı sık yıkananlar 9 kg fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Bingo toz deterjan ile altmış yıkama boyunca inatçı kirlerinizi çıkarabilirsiniz. Yıkanacak olan kirli çamaşırların adetine ve leke zorluklarına göre deterjan eklemesi yapıldığından dolayı altmış yıkamadan daha fazla kullanım imkanı sağlanması mümkündür. Leke çıkarmadaki güçlü etkisini yüksek devirli uzun programlarda dahi kaybetmeden sağlar. Kıyafetlerin üzerlerinde bulunan yıkama talimatlarına dikkat etmeniz tavsiye edilir. Dilerseniz paket içerisinde yer alan toz deterjanı sahip olduğunuz temiz ve boş bir kavanoza aktararak hem daha pratik bir kullanım şekli sağlayabilir hem de yerden tasarruf edebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Bingo toz çamaşır deterjanı sık yıkananlar 9 kg yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Hem renkli hem de beyaz kirlilerinizde tereddütsüz bir kullanım imkanı sunan bu üstün korumalı toz deterjana Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.