7
Çamaşır Deterjanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Bingo Matik 10 Kg Mutlu Yuvam Renkliler Ve Beyazlar Toz Çamaşır Deterjanı Ekonomi Paketi 2'li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
768,19 TL
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Matik 10 Kg Mutlu Yuvam Renkliler Ve Beyazlar Toz Çamaşır Deterjanı Ekonomi Paketi 2'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anında Express Satıcı Ünvanı: ŞENAY BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1439284290200015 Vergi Kimlik Numarası: 1580485230
    Bu ürün Anında Express tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bingo Mutlu Yuvam, leke tanıma teknolojisi ile lekeleri derinlemesine temizler, ARTI anti-aging formülü beyaz ve renkli çamaşırlarınızın liflerine bakım yapar. Mutlu Yuvam'ın saf ve temiz kokusu çamaşırlarınızı sarar.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Bingo Matik 10 Kg Mutlu Yuvam Renkliler ve Beyazlar Toz Çamaşır Deterjanı Ekonomi Paketi 2'li

İnsanların en çok zaman ayırdıkları meşguliyetlerden biri de temizliktir. Ev, beden ya da çamaşır temizliği gibi kategorize edilen bu işler gün içerisinde büyük vakit alır. Bunlar arasında önem arz eden temel temizlik, çamaşırlar için yapılır. Makinalar sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde temizlenebilen çamaşırlar, doğru deterjan seçimiyle daha hijyenik olur. Bu çerçevede Bingo Matik 10 kg Mutlu Yuvam renkliler ve beyazlar toz çamaşır deterjanı ekonomi paketi 2'li ürün, son derece idealdir. Uzun yıllar temizlik ürünleri üreten Bingo, bu ikili paket sayesinde hem renkli hem de beyaz çamaşırlar için önemli bir alternatif sunar. 10 kg hacme sahip paketler halinde satışa sunulan ürün, birçok müşteri tarafından rağbet görür. Siz de daha dayanıklı çamaşırlar için tercih edebilirsiniz.

  • Temiz çamaşırlar
  • Etkili leke çıkarma
  • 264 yıkama

Bingo Matik 10 Kg Çamaşır Deterjanı 2'li Özellikleri

Bingo Matik 10 Kg Çamaşır Deterjanı 2'li Özellikleri

Renkli ve beyaz çamaşırlar zaman zaman son derece zor çıkan lekelerle kirlenebilir. Bu bakımdan ilgili lekeleri çıkartabilen etkili ve güçlü bir deterjana ihtiyaç duyulur. Bingo Matik çamaşır deterjanı, bu ihtiyacı fazlasıyla karşılar. Ayrıca Bingo Matik çamaşır deterjanı 10 kg olan paketiyle uzun süre ihtiyacınızı gidermiş olur. Deterjan markaları arasında ön sırada olan Bingo’nun bu ürünü sizin için biçilmiş bir kaftandır. Beğeni kazanan bu seçenek hem renkliler hem de beyazlar için kullanılabilir. Toplamda 264 yıkamaya kadar kullanılabilen ürün, böylece uzun süreli ihtiyacınızı giderir. Bu çerçevede çamaşırların daha hijyenik ve temiz bir şekilde kullanılmasını sağlar. Bingo Matik 10 kg Mutlu Yuvam renkliler ve beyazlar toz çamaşır deterjanı ekonomi paketi 2'li yorumları sayesinde ürün hakkında kapsamlı şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Bingo Matik 10 Kg Çamaşır Deterjanı 2'li Avantajları

Bingo Matik 10 Kg Çamaşır Deterjanı 2'li Avantajları

Bingo marka kalitesine ait olan ürün, leke tanıma teknolojisine sahiptir. Bu sayede lekeleri anında tanıyarak güçlü bir şekilde yok eder. Ayrıca ARTI anti-aging formülü sayesinde hem beyazlar hem de renkli çamaşırların kumaş kalitesini koruyarak yıpranmalarını önler. Bununla birlikte Bingo Matik 10 kg Mutlu Yuvam renkliler ve beyazlar toz çamaşır deterjanı ekonomi paketi 2'li kullananlar ürünün son derece saf ve temiz bir kokuya sahip olduğunu belirtir. Ürün, bu özellikleriyle müşteriler için önemli avantajlar sunar. 10 kg olması, leke teknolojisi ve kumaş koruyucu özelliği ile çamaşırların uzun ömürlü kullanılmasına katkı sağlar. Bu avantajlarının yanı sıra fiyat avantajları ile de sizin rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir deneyim sunar. Temiz çamaşırlar, hijyenik kullanım ve uzun ömürlü kumaşlar için ürünü tercih edebilirsiniz.

Bingo Matik 10 Kg Çamaşır Deterjanı 2'li Fiyatları

Bingo Matik 10 Kg Çamaşır Deterjanı 2'li Fiyatları

Bingo markalı deterjanın fiyat noktasında da önemli artısı bulunur. Paketin 10 kg olması, fiyat açısından büyük avantaj elde edilmesini sağlar. Bu bakımdan Bingo Matik 10 kg Mutlu Yuvam renkliler ve beyazlar toz çamaşır deterjanı ekonomi paketi 2'li fiyatı son derece cazip şekildedir. Satış rakamları ile pek çok kişinin bütçesine uygunluk gösterir. Bunu değerlendirmek isteyen müşteriler de ürünü gönül rahatlığıyla tercih eder. İkili paket olması bakımından uzun süreli kullanım sağlar. Bu da müşteriyi ekonomik olarak rahatlatır. Bu bakımdan ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Diğer taraftan Bingo Matik 10 kg Mutlu Yuvam renkliler ve beyazlar toz çamaşır deterjanı ekonomi paketi 2'li satın almak için de Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Ürünün kalitesi ile çamaşırlarınızın ferahlığını deneyimleyip makinalarınızda dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.