Bingo Fresh Yüzey Temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4'lü

284,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bingo Fresh Yüzey Temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayat Satıcı Ünvanı: AS TÜKETİM MALLARI TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086045936100013 Vergi Kimlik Numarası: 0860459361
    Bu ürün Hayat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüketici ile buluştuğu ilk günden beri deneyen her kadının vazgeçemediği Bingo Fresh Mutlu Yuvam, sıcacık kokusu ve yeni ambalajı ile tüm evleri sarmaya geliyor. Eşsiz kokusu ile kalpleri fethetmeye devam edecek olan ürünümüz, sizi çocukluğunuza götürüp mis gibi bebek kokusunu evinize getirecek!
Geri Bildirim Ver

Bingo Fresh Yüzey Temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4'lü

Yaşam alanı olan ev ile özel olarak ilgilenmek gerekir. Rahat edilen, dinlenilen ve huzur bulunan yer olmasından dolayı dekorasyonu ve temizliği önemlidir. Özellikle ailenizle birlikte yaşıyorsanız evin temiz ve ferah olması sağlığınız için mühimdir. Evcil hayvanlarınız varsa ve tüylerinden rahatsız oluyorsanız Bingo Fresh yüzey temizleyici Mutlu Yuvam 2,5 L sayesinde eviniz mis gibi kokar. Ev temizliğine önem veriyorsanız ve oldukça titiz biriyseniz kokusu ve yüzey temizliği ile etkileyici çözüm sunar. Bebek kokusu ile sizi çocukluğunuza götürecek bir üründür. Ürün içeriğinde dört adet bulunmakla birlikte uzun süreli kullanım sağlar. Her yüzey temizliği için uygun olup bebeksi koku ile kalplerinizi fetheder. Etkili bir yüzey temizliği için siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Etkili yüzey temizliği
  • Bebeksi koku
  • Yeni tasarım

Etkileyici Bingo Fresh Yüzey Temizleyici Özellikleri

Etkileyici Bingo Fresh Yüzey Temizleyici Özellikleri

Bulunulan ortamın temiz ve ferah olması insan sağlığı için oldukça önemlidir. Özellikle ortamın sürekli olarak havalandırılması, toz ve kirden arınmış olması psikolojik anlamda da insanı iyi hissettirir. Bingo Fresh Mutlu Yuvam yüzey temizleyici 2,5 L sayesinde tüm yüzeylerde toz ya da kirden eser kalmayıp muhteşem bir koku ile bulunduğunuz ortamın havası değişir. Ofiste, evde, iş yerinde ve daha pek çok alanda kullanılabilir üründür. Özellikle kokulu ürünlerden hoşlanıyorsanız Bingo Fresh yüzey temizleyici Mutlu Yuvam 2,5 lt vazgeçemeyeceğiniz ürünler arasındadır. Ürünün kokusunun yanı sıra parke, mozaik, fayans gibi pek çok yüzeyde etkili çözüm sunar. Uygulandığı alanda güzel koku yaymasından dolayı temizlik hissini iliklerinize kadar hissetmenizi sağlar. Ayrıca bu ürün kullandığı alana parlak ve canlı görünüm sağlar. Bakteri gibi mikroorganizmaların dağılması önlenerek sağlığınızı güvende tutar.

Bebeksi Kokuda Bingo Fresh Yüzey Temizleyici Avantajları

Bebeksi Kokuda Bingo Fresh Yüzey Temizleyici Avantajları

Temizlik her insanın asgari düzeyde yapması gereken ve dikkat edilmesi mühim bir konudur. Özellikle sağlık açısından değerli bir konudur. Gözle görülmeyen mikroorganizmalardan dolayı ciddi hastalıklar meydana gelmekle birlikte bu hususun önlenmesi için düzenli olarak temizlik yapılması gerekir. Parke, fayans gibi alanlar sık toz ve kir tutar. Bu hususun önlemi için Bingo Fresh yüzey temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4’lü kullanılması gerekir. Ürünün uygulandığı zemini sarartmadan pratik temizlik sunar. Özellikle temizlik esnasında zeminin yapısına zarar vermeden güzel temizlenmesi müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Bingo Fresh yüzey temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4’lü yorum bölümü incelendiğinde müşteriler hem etkili temizlik yaptıkları için hem de eşsiz bir kokunun uzun süre ortamda kaldığı için üründen memnun kalır. Pek çok avantajı ile uzun süreli kullanım sağlar.

Bingo Fresh Yüzey Temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4’lü Fiyatı

Bingo Fresh Yüzey Temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4’lü Fiyatı

Yüzey temizleyici tercihlerinde bazı önemli noktalar bulunur. Zemini sararmasına mahal vermeden güzel temizlemesi, zemin yapısının temizlik esnasında yıpranmaması ve güzel koku yayması gibi noktalara dikkat etmek gerekir. Müşteriler bir yüzey temizleyiciden beklentilerini tek bir üründen karşıladıkları için Bingo Fresh yüzey temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4’lü satın alır. Bu ürün sayesinde bebeksi bir koku evinizi sarar. Ayrıca her zemine uygulama imkanı bulunmakla birlikte kullanılan yüzeyin yapısında herhangi bir yıpranma, sararma meydana gelmez. Bingo Fresh yüzey temizleyici 2,5 L Mutlu Yuvam 4’lü fiyat aralığı, maliyet ve kullanılan ürünlerin kalitesine göre belirlenir. Ürün içerisinde dört adet bulunur. Bu sebeple uzun süreli etkili kullanım sağlar. Ayrıca kullanılan zemine parlaklık vererek canlı bir görünüm elde edilir. Siz de bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.