Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet Siyah De154

349,99 TL
(17,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet Siyah De154

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Binbirreyon Satıcı Ünvanı: BİNBİRREYON İNTERNET İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175043007400001 Vergi Kimlik Numarası: 1750430074
    Bu ürün Binbirreyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genişlik: 36 cm
  • Yükseklik: 14,7cm
  • 20 Adet Plastik Etek Askısı Kıyafet boyuna göre sağa ve sola hareket edebilen etek askısı.
  • Dolabınızdaki etek ve diğer kıyafetleri düzenler.
  • Sağlam yapılı özel mandallar fonksiyonel tasarımlıdır.
  • Dilediğiniz pantolonu ve eteğinizi kolaylıkla asabilirsiniz.
  • Asılmış olan kıyafetlerde askı izi bırakmaz.
  • Askı kenarlarında mini aksesuar kancası bulunmaktadır.
  • Plastik mandallar sağlam ve dayanıklı yapıdadır.
  • Ürün Boyutları: 36 cm
  • Renk: Siyah
  • Paket İçeriği: 20 adet plastik etek askısı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 20
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet De154

Kıyafetlerin tasarımları önemli olduğu kadar düzgün görünmeleri de büyük bir öneme sahiptir. Elbiselerin kullanımdan sonra ait olduğu yer olan gardıroplara ya da eşiklere konulurken kırışmamasını sağlayan etek askısı, kullanışlı detaylara sahip olmasının yanında dolap düzeninizi de sağlamanızı kolaylaştıracaktır. Dolabınızda yer alan her bir parçayı asabileceğiniz mandallı etek askısı ile sıralı bir düzen oluşturabilirsiniz. Düzenli olmayı sevenlerin ve bunu hayatlarının her alanına entegre eden müşterilerin kullanımı için geliştirilen askılık teknolojisi, organizer yaşamın vazgeçilmez parçası olmaktadır. Gardırobunuzun içerisinde yer alan sıra dışı şekilde katlanmış kıyafetlerle uyumlu bir görüntü sağlayan mandallı askılık, her çeşit giysi parçasının asılmasını kolaylaştırmaktadır. Dolabında ekstra yer açmak isteyenlerin sıklıkla kullandığı mandallı elbise askısı ofiste veya evde oldukça fazla tercih edilmektedir. Ev uzmanları tarafından kullanımı önerilen kolay asmayı sağlayan çoklu etek askısı yapısı, insan omzuna benzer modeli sayesinde kıyafetlerin duruş şekillerini bozmamaktadır.

  • Üstün Malzeme Kalitesi
  • İz Bırakmayan Teknoloji
  • İki Yönlü Kullanım Avantajı

Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet De154 8694140455015 Özellikleri

Bazen evlerin diğer alanlarında farklı amaçlar için kullanılabilen Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet De154 8694140455015, genellikle pantolon ve etek asımı için sıklıkla tercih edilen gardırop parçası olmaktadır. Yeni ütülediğiniz pantolonların giyeceğiniz zamana kadar ütüsünün bozulmaması için kullanabileceğiniz bu ürün kırışmasını engelleyerek her türlü deformasyon işleminden giysinizi uzak tutacaktır. Ev dekorasyonunda süslü ve şık gözüken dolap kullanmayı sevenlerin tercih edebileceği 20 adet askılığı içerisinde barındıran bu ürün paketi ile maliyetleri azaltırken daha fazla giysinize dolabınızda yer açabilirsiniz. Dolabınızda yer alan her bir parçayı, ürünün üzerine veya içerisine asarak kullanabilir, ergonomik imkanların keyfini çıkarabilirsiniz. Müşterilerin özellikle etek askısı olarak kullanmak istediği bu ürün sayesinde daha düzenli ve kırışmayan etek görünümleri elde edebilirsiniz. Sağlam yapıda üretilen mandal teknolojisinin kullanışlı özelliklerini etekleriniz üzerinde deneyebilirsiniz.

Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet De154 8694140455015 Kullanımı

Dolapları içerisinde birbirinden farklı giysi parçaları barındıranlar düzenli bir görünüm için birtakım ürünler kullanabilmektedirler. Bu aparatlar arasında askılıklar, her türden giysi için kırışmayan keskin hatları sizlerin giyimine sunmaktadır. Dolabınızı açtığınızda gördüğünüz görüntüden memnun değilseniz ve dolabınızın bir düzene ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız bu ürünü kullanmayı deneyebilir, sağladığı şık görüntünün hazzını yaşayabilirsiniz. Kıyafetleri bir arada tutan yapısı ile aradığınız giysiyi kolayca bulmanızı sağlayan bu ürün, sıra dışı kullanım fikirlerini de beraberinde getirmektedir. Dolabınız içerisinde giysilerinizin sağa veya sola hareket etmesini sağlayarak sizlere yer değişikliği yapma imkânı sunmaktadır. Özel mandalları sayesinde yatay hareketleri kolaylaştıran mandallı pantolon askısı, yeni ütülenmiş veya yıkanmış kıyafetlerinizde iz bırakmamaktadır. Askı kenarlarında yer alan minik dekorasyon detayları ile dolabınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet De154 8694140455015 Yorum ve Fiyatları

Her gün elbise dolapları düzenli olarak yerleştirilmekte ve düzenlenmektedir. Yoğun iş hayatında bazen eve gereken önem verilmemekte ve dolaplar dağınık kalabilmektedir. Üzerine bir şey asılmasına imkân veren ergonomik yapısı sayesinde düzenin ana unsuru olan askılardan bu model ürün, paketinde sunulan 20 adet askılık ile bütçe dostu özellikleri de müşterilere kazandırmaktadır. Her evin daha sağlıklı bir görünüme kavuşması ve dolaplarda aranan eşyaların daha kolay bulunmasını sağlayan mandallı etek askısı fiyatları, sektörde değişen ürün fiyatlandırmalarına sahiptir. Siyah rengin eşlik ettiği klipsli özel mandal yapıları, giysilerinizin ağırlığı ne olursa olsun güvenilir taşıma olanaklarını sizlere sağlamaktadır. Ürünün ebatları 36x14,7 olmasıyla her gardırop için standart kullanım ölçülerine sahiptir. Binbirreyon Pantolon Askısı Mandallı Etek Askısı 20 Adet yorum ve görüşlerini okuyarak ürün hakkındaki deneyimlere ulaşabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.