Bimeks Çift Taraflı Ayna Montaj Bandı 2mt X 19mm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bimeks Çift Taraflı Ayna Montaj Bandı 2mt X 19mm

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Teknik Özellikler: Ahşap, metal, cam gibi yüzeylerde kullanıma uygundur. Ayna, çerçeve, isimlik ve dekoratif eşyaların sabitlenmesi gibi uygulamalarda kullanıma uygundur. UV ve farklı hava koşullarına dayanıklıdır. Uygulama Özellikleri: Tüm Bimeks bantları güneş ışınlarına direk maruz kalmamalı, uygulanacak yüzey toz, yağ, su vb. maddelerden arındırılmış 50/50 izopropil alkol çözeltisi veya su ile tamizlenmiş, kuru olmalıdır. Bant uygulanacak yüzeye tek seferde lamine edilmelidir. Bandı yüzeye yapıştırırken uygulanacak basınç 7 kg/cm² olup, performans 72 saat sonra oluşacaktır. Bu nedenle ağırlığın 72 saat sonra uygulanması tavsiye edilir. Uygulama koşulları ve yapıştırılacak yüzey de tavsiye edilen sıcaklıklarda olmalıdır
  • 24 °C - 28 °C Kış sezonunda buz tutmuş bant kullanılmamalı, en az 2-3 saat boyunca 38 °C'de muhaza edildikten sonra kullanıma başlanmalıdır.
Geri Bildirim Ver