Genel Markalar Slk230 Yazı W170 1708170215

683,29 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Slk230 Yazı W170 1708170215

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİMBO OTOMOTİV Satıcı Ünvanı: BİMBO OTOMOTİV AKSESUAR KAUÇUK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175005963200019 Vergi Kimlik Numarası: 1750059632
    Bu ürün BİMBO OTOMOTİV tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STOKTAN AYNI GÜN ÜCRETSİZ KARGO! -İlanlarımızda yer alan fiyatlar temsili değil, geçerli fiyatlardır. -İlanlarımızda yer alan fotoğraflar temsili değil, ürüne ait fotoğraflardır. -Elimizde çıkma ürün bulunmamaktadır, tüm ürünlerimiz sıfırdır. -Hafta içi saat 16.15'e kadar, Cumartesi saat 12.00'a kadar siparişi verilen ürünler aynı gün gönderilmektedir.Mobil bölgeler hariç ortalama teslimat süresi bulunduğunuz şehre göre 1-2 iş günüdür. Kargo firmasından kaynaklanan gecikmelerden firmamız sorumlu değildir. -Kargo takip numaraları siparişinizin gönderilmesinden 1 gün sonra sisteme girilmektedir. -Kapıda ödeme seçeneği kesinlikle yoktur, lütfen teklif etmeyiniz. -Belirtilen fiyatlar yurtiçi siparişler için geçerli kargo dahil fiyatlardır. Yurtdışına gönderi yapılmasını isterseniz kargo ücreti ve teslim süresi için bulunduğunuz ülkeyi ve posta kodunu bildirmeniz yeterlidir. -Satın almak istediğiniz ürünün aracınıza uygunluğundan emin değilseniz tarafımızdan bilgi alabilirsiniz. -Sipariş veriğiniz ürün, çok nadiren de olsa stoklarımızda geçici olarak tükenmiş olabilir. Olası bir sipariş iptali için anlayışınızı rica ederiz. -İade veya değişim yapılacak ürünün, faturasıyla beraber kendi kutusu veya ambalajıyla gönderilmesi gerekmektedir. -Ürünle veya kargoyla ilgili herhangi bir sorun yaşamanız halinde lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver