Bilgi Yayınları Şu Çılgın Türkler

297,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
305,67 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgi Yayınları Şu Çılgın Türkler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilgi Yayınevi Basım Dağ. Kitabevi ve Kı Satıcı Ünvanı: BİLGİ YAYINEVİ BASIM DAĞITIM KİTABEVİ VE KIRTASİYE ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0172037292800001 Vergi Kimlik Numarası: 1720372928
    Bu ürün Bilgi Yayınevi Basım Dağ. Kitabevi ve Kı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1948 yılında on arkadaşıyla on gün boyunca, Polatlı´dan Dumlupınar´a kadar yayan yürüyen Turgut Özakman, Milli Mücadelenin romanını yazmaya o gün karar vermiş. Şu Çılgın Türkler 57 yıllık bir araştırmanın ürünüdür.Şu Çılgın Türkler, dünyadaki en meşru, en ahlaklı, en haklı, en kutsal savaşlardan birinin, emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının, bir millileşme ihtilalinin romanıdır.Cumhuriyetimize karşı yapılan saldırıların en yoğun olduğu şu günlerde, cumhuriyetin kılık değiştire değiştire gelen emperyalizme rağmen nasıl kazanıldığının eşsiz öyküsü. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Afşar Timuçin
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Şu Çılgın Türkler - Turgut Özakman | Bilgi Yayınevi

Milli Mücadele yıllarının ustalıkla anlatıldığı roman, 1914 - 1922 yıllarını konu alır. Türkiye ve Cumhuriyet tarihi kitapları arasında coşkulu anlatımı ile okuyucuya birçok duyguyu bir arada yaşatan eser, tek oturuşta bitirilebilir. Şu Çılgın Türkler kimin eseri merak konusu olabilir. Eser, Turgut Özakman kaleminden çıkar.

  • Milli Mücadele dönemi tarihi gerçekleri
  • Sürükleyici olay örgüsüyle Şu Çılgın Türkler
  • Belgelere ve kanıtlara dayalı anlatım

Bilgilendirici İçeriği ile Şu Çılgın Türkler

Bilgilendirici İçeriği ile Şu Çılgın Türkler

Şu Çılgın Türkler ciltli basımı ile pek çok kişinin severek okuyup kütüphanesine eklediği bir eserdir. Eserin temel konusu Kurtuluş Savaşı ile ilgilidir. Kitap, dönemin koşullarını belgelere dayandırarak okuyucuya aktarır. Şu Çılgın Türkler Bilgi Yayınevi tarafından basılır.

Şu Çılgın Türkler Turgut Özakman tarafından kaleme alınır. Türk bürokrat, yazar ve avukat olan Turgut Özakman, 1948 yılında gerçekleştirdiği Polatlı-Dumlupınar arası yolculuğunun ürünü olarak bu başarılı eseri ortaya koyar. Milli Mücadele döneminin konu edildiği eserin yazım çalışması toplam 57 yıl sürer. Eserde anlatılanlar tek tek belgelendirilerek okuyucuya aktarılır. Olaylar birinci ağızdan anlatılır. Mustafa Kemal Paşa, İsmet Paşa gibi dönemin önemli isimlerine yer verilerek kurtuluş mücadelesinin nasıl bir çerçevede kazanıldığı konusu başarılı bir anlatımla sergilenir. Osmanlı Devleti’nde saltanatın yıkılışı, Sevr Antlaşması’nın imzalanması, kahraman Türk ordusu ile kazanılan mücadelenin ayrıntıları eserde yer alan konulardır. Kitap, yazarın yıllarca yürüyerek yaptığı gözlemler sonucunda iyi bir Türkçe kullanılarak hazırlanır.

    Şu Çılgın Türkler Konusu

    Şu Çılgın Türkler Konusu

    Okuyanları kendine hayran bırakan, tekrar tekrar okunması gerektiği düşünülen eser yerli yabancı pek çok kişinin kütüphanesinde yer alır. Şu Çılgın Türkler yorum ve okuyucu deneyimlerini inceleyerek, kitaba konu olan dönemin ustaca bir dille ve canlı şekilde tasvir edildiğini görebilirsiniz. Şu Çılgın Türkler kaç sayfa merak edilebilir. Şu Çılgın Türkler sayfa sayısı ile ilgili bilinmesi gerekenler ise şu şekildedir:

  • Eser, 748 sayfadan oluşur. Eserde, Kurtuluş Savaşı dönemiyle ilgili 20 adet harita ve 181 adet fotoğrafa yer verilir.
  • Kitap, sayfa sayısı nedeniyle oldukça kalındır. Bu nedenle, anlatımı kolaylaştırmak adına Şu Çılgın Türkler kitap 4 bölüme ayrılır.
  • Başlangıç bölümünde 1914 ila 1921 yılları arası dönemde meydana gelen olaylara yer verilir.
  • İkinci bölümde Yunan Büyük Taarruzu sürecinde yaşananlara yer verilir.
  • Kitabın üçüncü bölümünde Büyük Taarruz konu alınarak yaşananlar detaylandırılır.
  • Sonuç bölümü olarak adlandırılan son kısımda ise mücadele sürecinde yaşananlar sonuca bağlanır.
    • Şu Çılgın Türkler Kitap Fiyatları

      Şu Çılgın Türkler Kitap Fiyatları

      Konu alınan olayların belgelendirilip tarihi boyutları ile anlatıldığı eser, Turgut Özakman’ın gözlemlerinin kurgulanmasıyla oluşur. Bu yönü ile Şu Çılgın Türkler türü kurgu roman niteliğindedir. Dönem olaylarının destansı bir dille anlatılması ve pek çok konunun önemli ayrıntılarına değinilmesi okuyucunun ilgisini canlı tutar. Diğer bir taraftan da gerçeklerle yüzleşmesini sağlar. Akademisyen, gazeteci, tarihçi, bürokrat gibi farklı statüden kişilerin ortaya koyduğu Şu Çılgın Türkler okuyucu yorumları eserin hayranlık uyandıran bir etki bıraktığı ve okumayanların kısa zamanda bu kitabı okuması gerektiği yönündedir. Oyun ve senaryo yazarı olma yönüyle dikkat çeken Turgut Özakman, gerçeklerin herkes tarafından açıkça bilinmesi gerektiğine inandığı için Milli Mücadele dönemiyle ilgili bu çalışmayı ortaya koyar. Şu Çılgın Türkler fiyat tutarı her okuyucu için uygun seçeneklerle sunulur. Kitabın fiyatı üzerinde ciltli kapaklara sahip olmasının da etkisi bulunabilir. Şu Çılgın Türkler satın al seçeneği ile eseri Trendyol üzerinden edinebilirsiniz. Kütüphanenizde bu esere yer açarak dönemin detaylarını öğrenebilirsiniz. Trendyol üzerinden satın alacağınız kitabı sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.