8
Çocuk Bakımı Ebeveynlik kategorisinde
en çok satılan 8. ürün

Bilgi Yayınları Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Anne Baba

255 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
284,63 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
297,50 TL
250 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
328,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgi Yayınları Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Anne Baba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Anne Baba-Öğretmen Elkitabı Ürün Adı : Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu Anne Baba-Öğretmen Elkitabı Yayınevi : Bilgi Yayınevi Yazar : Özlem Sürücü Kategori : Çocuk Psikolojisi Stok Kodu : 9789752206021 Sayfa Sayısı : 400 Boyut : 16 x 24 cm. Basım Tarihi : 2019 Kapak Türü : Amerikan Kapak Kağıt Türü : I. Hamur 80 gr. Dili : Türkçe Çocuğunuzda dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu var! Bu cümleyi bir uzmandan ilk kez duyduğunuz andan itibaren aklınızdan pek çok soru geçmiş olmalı: Acaba doktor doğru teşhis koydu mu? Belki de çocuğumun bir sorunu yoktur, acaba sorun ben miyim? Teşhis doğruysa, bundan sonra neler olacak? Büyüdükçe geçer mi? Hangi tedaviler uygulanacak? İlaç verilecek mi? Bu tedavi ne kadar sürecek? İlaçtan başka çözüm yok mu? Anne baba olarak üzerimize düşenler neler? Nasıl bir eğitim hayatı, nasıl bir gelecek bizleri bekliyor? Okulla bağlantı kurmalı mıyız? Nasıl?.. Bu ve buna benzer pek çok sorunun yanıtlarını bu kitapta bulacaksınız. Şunu her zaman hatırlamalısınız: Bundan sonra yapmanız gereken şey DEHB ile savaşmak değildir. Savaş yıkıcıdır, onu yok etmeye çalışırken siz de ciddi kayıplar verirsiniz. Hedefiniz, “DEHB'nin varlığını kabul edip, onunla barış anlaşması imzalayıp, olumlu yönlerini de yanınıza alıp, DEHB ile birlikte mutlu, verimli, doyurucu bir yaşam sürebilmenin yollarını keşfetmek” olmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Özlem Sürücü
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver