Bilgi Küpü Yayınları 6. Sınıf Deneme Sınavı Seti

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200,29 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bilgi Küpü Yayınları 6. Sınıf Deneme Sınavı Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: degerkitap Satıcı Ünvanı: NURCAN DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1870389973
    Bu ürün degerkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilgi Küpü Yayınları 6. Sınıf Deneme Sınavı Seti Bilgi Küpü Yayınları 6. Sınıf Deneme Sınavı Seti Yeni Müfredat

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 6. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Bilgi Küpü 6. Sınıf Deneme Sınavı Seti Trendyol'da!

Bilgi Küpü 6. sınıf deneme sınavı önemli bir eğitici settir. Bu ürün, 6 adet denemeden oluşur. Bu deneme, 6. sınıfa giden öğrencilerin müfredatına uygun olarak kendilerini ölçmeleri ve değerlendirmeleri için faydalıdır. Set içerisindeki her bir deneme Türkçe, matematik, fen bilimleri, sosyal bilimler ve İngilizce derslerinden oluşan soruları içerir. 6. sınıftaki çocukların ilerleyen eğitim dönemlerinde girecekleri lise sınavı için de bu setin büyük faydası olur. Bu set ile eğitim yılı içerisinde belli aralıklarla bilgi seviyelerini ölçmek mümkündür. Öğrenciler Bilgi Küpü 6. sınıf deneme sınavıyla evde kendileri için genel çalışma saatleri hazırlayabilir. Eğitim kurumları ve eğiticiler de bu setten faydalanarak öğrencilerin kolektif bir şekilde sınav çözme deneyimi edinmelerine destek olabilir.

  • Çek-kopar sınav fasikülü
  • 80'er sorudan oluşan denemeler
  • 1. sınıf kalite hamur

Bilgi Küpü 6. Sınıf Deneme Sınavı Setinin İçeriği Nasıldır?

Bilgi Küpü 6. Sınıf Deneme Sınavı Setinin İçeriği Nasıldır?

Bilgi Küpü 6. sınıf deneme sınavı zengin içeriğe sahip bir settir. Paket hâlindeki bu ürünün içerisinde toplam 6 adet deneme sınavı bulunur. Her bir fasikül içerisinde toplam 80 soru mevcuttur. Bilgi Küpü 6. sınıf deneme sınavı seti 20 Türkçe sorusuyla başlar. Ardından 20 matematik, 20 fen bilgisi 10'ar adet de İngilizce ve sosyal bilimler sorusu gelir. Fasiküllerin ilk sayfalarında öğrenciler için denemeleri çözerken dikkat etmeleri gereken hususlar yer alır. Bilgi Küpü setin yanında 6 adet optik form gönderilir. Bu ürün ile çözülen soruları kodlanır ve çocukların gerçek sınav deneyimine yakın bir tecrübe edinmesi sağlanır. Bilgi Küpü deneme sınavları, zengin soru içerikleriyle öğrencilerin gelişimleri desteklenir. Yeni nesil sorular bulunan sınav setiyle çocukların seviyesi müfredatla paralel şekilde gelişir.

Bilgi Küpü 6. Sınıf Deneme Sınavı Setini Kimler Tercih Etmelidir?

Bilgi Küpü 6. Sınıf Deneme Sınavı Setini Kimler Tercih Etmelidir?

Bilgi Küpü 6. sınıf deneme sınavı bir öğrenim seviyesine uygun olarak geliştirilir. 6. sınıf öğrencileri eğitim dönemlerinin başında, ilk yarıyıl ve sınıf sonunda Bilgi Küpü denemeleri ile kendilerini sınayabilir. Ayrıca 5. sınıfı bitiren öğrenciler de yeni eğitim dönemlerine başlamadan önce ilgili ders konularına hazırlanarak bu deneme paketini çözebilir. Aynı şekilde üst sınıfa giden öğrenciler de 6. sınıf deneme sınavı seti sorularını belli aralıklarla gözden geçirerek eski bilgilerini tazeleyebilir. Yeni nesil sorular için 6 denemeden oluşan bu paket tercih edilebilir. Eğitim kurumlarının ve öğretmenlerin de kaliteli soru içeriğiyle Bilgi Küpü denemelerinden yararlanmaları mümkündür. Bu set, öğrencileri için sınav hazırlayan eğitimciler tarafından da kullanılabilir.

Bilgi Küpü 6. Sınıf Deneme Sınavı Setinin Yorumları Nasıldır?

Bilgi Küpü 6. sınıf deneme sınavı seti yorumları incelendiğinde kullanıcıların ürünün materyal kalitesinden oldukça memnun kaldığı görülür. 1. sınıf kalitesindeki hamurdan üretilen fasiküller kullanım sırasında yırtılma, delinme ve yıpranma gibi problemlerin yaşanma riskini azaltır. Deneme setinin renkli baskısı da öğrencilerin çalışma esnasında dikkat seviyelerini artırır. Aynı şekilde soruların daha rahat anlaşılmasını sağlar. Bilgi Küpü 6. sınıf deneme sınavı yorumları içerisinde kaliteli ambalaj tasarımıyla ürünün gönderim aşamasında zarar görmediği ve bu durumun büyük memnuniyet sağladığı görülür. Setin içeriği hakkındaki tüketici düşünceleri de olumludur. Kaliteli ve nitelikli sorulardan oluşan fasiküller, denemeleri çözen öğrencilerin takdirini kazanmıştır. Çevrim içi alışveriş platformunda yer alan yorumları inceleyerek ürün hakkındaki tüm kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak mümkün olur. Bu bilgi dolu, eğitici ve kaliteli 6. sınıf deneme paketini Trendyol güvencesiyle hızla satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.