Bilfen Yayıncılık Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

880 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bilfen Yayıncılık Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞAHİN KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: İBRAHİM ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1112044883200015 Vergi Kimlik Numarası: 7920031175
    Bu ürün ŞAHİN KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Sınıf 10. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Bilfen Yayınları Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası BLFPRTST10TMSB

Öğrenciler için her dönemde gerekli olan yardımcı kitaplar derslere yarar bakımından oldukça önemlidir. Her sınıfa ve sınava uygun olarak hazırlanan kaynak kitaplar ve soru bankaları arasında 10. sınıf kitapları tam ortaöğretim için konuların ayrıştığı dönem kitaplarıdır. Derslerin daha çok konu bazlı ilerlediği ve üniversiteye hazırlık yolunda hedefe bir adım daha yaklaşılan yıldır. Bilfen pro test 10. sınıf sayesinde üniversiteye hazırlık için gerekli olan test kitaplarını bulabilirsiniz. Üniversiteye hazırlık aşamasında ve özellikle erken dönemde en çok ihtiyaç duyulan şey test kitaplarıdır. Konu eksikliği ya da konuları daha iyi kavrama bakımından büyük bir önem taşıyan kitaplar arasında Bilfen pro test 10. sınıf tüm dersler soru bankası müfredata uygun olarak hazırlanmaktadır. 2021 yılında basılan ve uzman bir kadro eşliğinde hazırlanan kitaplar 10.sınıf öğrencisi için tam olarak uygun kitaplardır. Ders çalışılmaya başlanması gereken en önemli dönemde Bilfen soru bankaları öğrenciler için oldukça iyi bir kaynaktır.

  • 10. Sınıf
  • Tüm dersler
  • Soru bankası

Bilfen Yayınları Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası İçeriği

10. sınıf öğrencileri için yardımcı kitaplar okul başarısını da tamamen etkileyen kaynaklardır. Okulda öğretilen dersleri ve anlatılan konuları tekrar bakımından oldukça faydalı olan kaynak kitaplar sayesinde okul dersleri de daha başarılı olmaktadır. Bilfen Yayınları Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası BLFPRTST10TMSB sayesinde okulda öğrenilen konular sorularla daha iyi pekiştirilmektedir. Öncelik olarak konu eksikleri tamamlanmalı daha sonra soru bankaları ile sorular çözülmelidir. Konu eksikleri tamamlandıktan sonra çözülen sorular çok daha kalıcı ve faydalı olacaktır. Düzenli ve erken başlanan bir çalışmayla öğrencilerin rakiplerinden bir adım önde olması ve motivasyonlarını yüksek tutması için önemli bir konudur. Bilfen soru bankası sayesinde müfredata uygun şekilde hazırlanan sorular öğrenciler için oldukça yararlı bir kaynaktır.

Bilfen Yayınları Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Yorum

Sınava hazırlanma aşamasında oldukça önemli bir sene olan 10.sınıf yardımcı kaynak kitapların en faydalı dönemleridir. Sağlam bir temel kurulduktan sonra yapılan çalışmalar çok daha verimli olmaktadır. Bilfen Yayınları pro test 10. sınıf tüm dersler soru bankası konu anlatımından sonra soru çözümü için sınava hazırlanan öğrenciye konu pekiştirmede yardımcı olmaktadır. Basım dili Türkçe olan soru bankaları her bir ders alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmaktadır. Bilfen Yayınları Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası kampanya sayesinde avantajlı fiyatlar ile satılmaktadır. En temel derslerden oluşan soru bankası seti her öğrenci için gerekli bir ihtiyaç denilebilir. Soru bankaları her zaman için ders bazlı yardımcı kaynak kitaplar olmalıdır. Sınavda karşılaşabilecek soru tipleri ile öğrencileri sınava hazırlamalıdır.

Bilfen Yayınları Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası Fiyatları

Konuların kalıcı olması için en önemli kaynaklar soru bankalarıdır. Her ders için ayrı ayrı hazırlanmış olan soru bankaları 10. sınıf öğrencisi için oldukça yararlı kitaplardır. Bilfen Yayınları Pro Test 10. sınıf Tüm Dersler Soru Bankası indirim sayesinde içinde matematik, fizik, kimya, biyoloji, Türk dili ve edebiyatı, coğrafya, tarih soru bankası olan sete avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Her bir dersin soru bankası kendi alanında uzman olan kişiler tarafından müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Ayrıca üniversite sınavında karşılaşabilecek soru tipleri ve benzerleri şeklinde hazırlanmaktadır. En temel derslerden oluşan Bilfen Yayınları Pro Test 10. Sınıf Tüm Dersler Soru Bankası satın al seçeneği ile Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Ayrıca 12. sınıfta üniversite sınavına hazırlanacak öğrenciler için temel konuları tekrar etmek için faydalı bir kaynak olur.