BİLEZİKHANE Trabzon Hasır Kelepçe 32.00 Gram 22 Ayar Altın

112.310,58 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BİLEZİKHANE Trabzon Hasır Kelepçe 32.00 Gram 22 Ayar Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilezikhane Kuyumcusu Satıcı Ünvanı: HARUN ULUSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8900132301
    Bu ürün Bilezikhane Kuyumcusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 22 AYAR ALTIN RİZE KELEPÇE 32,00 GRAM Maden : Altın Ayar : 22 Ayar 916 Milyem Renk : Sarı Ağırlık : 32.00 Gram Taş : Taşsız

Ürün Özellikleri

  • Ayar 22 Ayar
  • Renk Altın
  • Altın Ayar 22 Ayar
Geri Bildirim Ver

BİLEZİKHANE 22KLP9999 32.00 Gram 22 Ayar Altın Trabzon Hasır Kelepçe

Bi̇lezi̇khâne 22 ayar altın 32.00 gram Trabzon hasır kelepçe, günlük kullanıma uygun tasarımıyla dikkat çeker. Farklı tarzlara hitap eden klasik modeli, hasır kelepçenin kullanım alanlarını arttırır. Sade ve taşsız olarak geliştirilen hasır kelepçe tasarımı, 22 ayar değerindeki materyaliyle ön plana çıkar. Sarı altın kapsamında değerlendirilen kelepçe tasarımı, kilitli sistemi sayesinde bilekte hoş ve zarif bir görünüm ortaya çıkarır. Yüksek ayarlı altından üretilen ürün, maddi değeri bakımından da yatırım amaçlı alınmaya uygundur.

  • Marka: Bilezikhâne
  • Renk: Sarı
  • Materyal: 22 Ayar Altın

Bilezikhane Trabzon Hasır Kelepçe 22 Ayar Altının Tasarımı Nasıldır?

Bilezikhane Trabzon Hasır Kelepçe 22 Ayar Altının Tasarımı Nasıldır?

Bi̇lezi̇khâne 22 ayar altın 32.00 gram Trabzon hasır kelepçe tasarımı, toplamda 9 sıradan meydana gelir. Bilekte gösterişli bir duruş sergileyen ürün, sadeliğiyle ön plana çıkar. Taşsız takı kullanımından hoşlanan kişilere hitap eden hasır görünümlü kelepçe, kolayca takıp çıkarmaya uygun olan klips sistemine sahiptir. Toplam ağırlığı 32.00 gram olan ürün, 22 ayar içeriği sayesinde solma ya da kararma yapmaz. Parlak kenarlarla çerçevelenen hasır kelepçenin iç kısmında örgü desenli mat altın yer alır. İki ayrı detayın bir arada kullanıldığı Trabzon kelepçe modeli, makine ve el işçiliğinin bir arada kullanıldığı ürünler arasındadır. İki parça hâlinde tasarlanan kelepçe modeli, bileği kavrayan eğimli yapısıyla dikkat çeker. Kullanım öncesinde kilit görevi gören çubuğun yerinden çıkarılması ürünü takmak için yeterlidir.

Bilezikhane Trabzon Hasır Kelepçe 22 Ayar Altın Nasıl Temizlenir?

Bi̇lezi̇khâne 22 ayar altın 32.00 gram Trabzon hasır kelepçenin fiyatı, ons değerine göre değişiklik gösterir. Gram altının yukarı ve aşağı yönlü hareketine göre şekil alan kelepçe bilezik fiyatı, işçilik ücretiyle beraber değerlendirilir. El işçiliğine sahip olan bu ürün, bilek ve kol kalınlığına göre tasarlanır. Çeşitli beden seçeneklerinin ön plana çıkması Trabzon hasırı bileziği daha değerli hâle getirir. Temizliği için özel bezlerin kullanılması altının hasar görmesini engellerken her an parlak ve pürüzsüz durmasını sağlar. Dezenfektan içeren kadife bezlerin yardımıyla kelepçe bilezik hassas şekilde silinir. Suyla temasında hiçbir problemi olmayan Bi̇lezi̇khâne 22 ayar altın 32.00 gram taşsız Trabzon hasır kelepçe, kararma ve renk aşınması gibi problemleri ortaya çıkarmaz. Günlük kullanım için tercih edilebilen ürün, sabun ve benzeri kimyasallarla temas etmeye uygundur.

Bilezikhane Trabzon Hasır Kelepçe Altın Kimlere Hitap Eder?

Her yaşa hitap eden Bi̇lezi̇khâne 22 ayar sarı altın 32.00 gram Trabzon hasır kelepçe, sade tasarımıyla şık bir görünüm sağlar. Klasik bilezik görüntüsünü hasır tasarımıyla destekleyen kelepçe modeli, orta derece kalınlığıyla dikkat çeker. Sarı altından üretilen bu tasarım, ışığı yansıtarak parlaklığını ön plana çıkarır. Bi̇lezi̇khâne 22 ayar altın 32.00 gram Trabzon hasır kelepçe modelinin ön yüzünde sadeliğiyle dikkat çeken küçük bir çerçeve bulunur. Sade model takılardan hoşlanan kişilere hitap eden bu ürün, gösterişli rengi ve duruşuyla da iddiasını ön plana çıkarır. Farklı takılarla kullanıma uygun olması kelepçeyle istenen tarzın yansıtılmasını sağlar. Çok kalın ya da ince kelepçelerden hoşlanmayan kişiler için ideal boyutlara sahip olan bu ürün, iddialı duruşuyla tarzları yansıtır. Bi̇lezi̇khâne 22 ayar altın 32.00 gram Trabzon hasır kelepçenin yorumlarında, ürün hakkında yapılmış her türlü değerlendirme şeffaf şekilde sıralanır. Ürün özelliklerini inceledikten sonra, Trendyol ayrıcalığıyla sepete ekleyebilir ve güvenli ödeme seçenekleriyle sipariş oluşturabilirsiniz.