BİLEZİKHANE Bileklik Nazar Boncuklu 5,85 Gram 14 Ayar Altın

16.652,66 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BİLEZİKHANE Bileklik Nazar Boncuklu 5,85 Gram 14 Ayar Altın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilezikhane Kuyumcusu Satıcı Ünvanı: HARUN ULUSOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8900132301
    Bu ürün Bilezikhane Kuyumcusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nazar boncuklu çocuk bilekliği 14 ayar altın 5,85 gram maden : Altın ayar : 14 ayar 585 milyem renk : Sarı (yeşil) ağırlık : 5,85 gram uzunluk : 13 cm ile 15 cm civarı taş : Nazar boncuğu mineli

Ürün Özellikleri

  • Ayar 14 Ayar
  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Bi̇lezi̇khane Bileklik Nazar Boncuklu 5,85 Gram 14 Ayar Altın

Bilezikhane bileklik nazar boncuklu 5,85 gram 14 ayar altın şeklinde üretilir. Çocuklara göre tasarlanan bu ürün hediye olarak alınabilir. Nazar boncuğu detayları bilekliği dikkat çekici hale getirir. Kaliteli tasarımı ve materyalleri sayesinde uzun süre kullanılabilir. Çocuklarınıza küçüklüklerinden kalacak, maneviyatı ve maddiyatı yüksek bir hediye vermek için tercih edebilirsiniz. Ömür boyu kullanılabilecek bir üründür. Çocukların takabileceği modelde ve tasarımda üretilir. Zarif duruşu ve ince tasarımıyla bilekte güzel durur. Mineli nazar boncuklarına sahip model, 5,85 gram ağırlığa sahiptir. Bileğe uygun şekilde ayarlanabilir. Sevdiğiniz kişilerin çocuklarına veya kendi çocuğunuza alabileceğiniz hediyelik bilekliktir. Kaliteli yapısı sayesinde kopma gibi durumlar oluşmaz. Günlük kullanım için ideal olan modelin tasarımı çocukların ilgisini çeker. Mavi taşı ve zarif tasarımıyla her kıyafete uyum sağlar.

  • 14 ayar
  • Nazar boncuklu
  • Çocuklar için

Bilezikhane Bileklik Nazar Boncuklu 5,85 Gram Özellikleri

Nazar boncuklu 14 ayar altın bileklik tasarımıyla dikkat çeker. Nazarı uzak tuttuğuna inanılan nazar boncuğu, bu bileklikte kullanılır. Mineli olan nazar boncuğu rengini ve parlaklığını her zaman korur. Dayanıklı yapısı sayesinde ömür boyu kullanılabilir. Altın olduğu için rengini kaybetmeden yeni görüntüsünü her zaman yansıtır. 3 adet nazar boncuğu bileklikte yer alır. Aralıklı olarak sıralan bu nazar boncukları hoş bir görüntü sağlar. Çocukların dikkatini çeken bir tasarıma sahiptir. Ürün sayesinde çocuğunuzun hoşuna gidecek bir hediye verebilirsiniz. 5,85 gramdan 14 ayardan üretilir. İnce ve zarif tasarımı sayesinde bilekte dikkat çekmez ve zarif durur. Her zaman takılabilecek bir bilekliktir. Bileğinden çıkarmadan her zaman sizi hatırlayacağı bir hediye vermek için oldukça idealdir. 13 - 15 cm arasında uzunlukta üretilir. Çocuğunuzun bileğine göre ayarlayabilirsiniz.

Bilezikhane Bileklik Nazar Boncuklu 14 Ayar Avantajları

Bilezikhane bileklik dayanıklı yapısı, zarif tasarımı ve kullanışlı yapısıyla hayatınıza birçok avantajı getirir. Çocuklar için üretilen model, 13 -15 cm arası uzunluğa sahiptir. Bileğe göre ayarlayabilir ve düşmesini engelleyebilirsiniz. Kullanışlı yapısı sayesinde kolayca takılır ve çıkarılır. Mavi boncuklarıyla çocukların dikkatini çeker. Hem yatırım amaçlı hem de aksesuar olarak satın alınabilir. Çocukların severek takacağı bir bileziktir. Boncukları ve tasarımıyla dikkat çeker. Tasarımıyla beğenilen ürün, günlük kullanımlar için uygundur. Sağlam yapısı sayesinde kopma ya da çıkma gibi durumların oluşma ihtimali yoktur. Gerçek altından üretilen modelde, altın rengi ve mavi boncuğun uyumu öne çıkar. Çocukların severek kullanacağı bilezikler arasında ilk sırada yerini alır. Kalıcı hediye almak isteyen kişilerin tercih edebileceği bir üründür. Altın alerjisi olan insanlar dışında ciltte tahriş ya da kızarıklık oluşumuna sebep olmaz.

Bilezikhane Bileklik Nazar Boncuklu 5,85 Gram 14 Ayar Fiyatı

Bilezikhane bileklik nazar boncuklu 5,85 gram 14 ayar altın fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Çocukların kullanabileceği şekilde tasarlanan model, bileğe göre ayarlanabilir. Hem kullanmak hem de yatırım amaçlı alınabilecek bir üründür. Bileğe takıldığında zarif görüntüsü ile dikkat çeker. Nazar boncuklu tasarımı çocuklara hitap eder. Yeni doğan bebeklerden küçük yaşlardaki çocuklara kadar farklı yaş aralıklarındaki kişilere satın alabilirsiniz. Dayanıklı yapısı sayesinde taşının parlaklığını ve altın rengini kaybetmeden korur. Gerçek altın olduğu için bükülme, kırılma, çatlama gibi durumların oluşma ihtimali düşüktür. Bilezikhane bileklik nazar boncuklu 5,85 gram 14 ayar altın yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanışlı yapıya ve zarif tasarıma sahip olan bu ürüne Trendyol’dan göz atabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.