Bijustore Mat Siyah Renk Erkek Zihgir Yüzük

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bijustore Mat Siyah Renk Erkek Zihgir Yüzük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİJUSTORE Satıcı Ünvanı: BİJUSTORE TAKI AKSESUAR TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170068539400001 Vergi Kimlik Numarası: 1700685394
    Bu ürün BİJUSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zihgir Erkek Siyah Yüzük Hassas Kullanımı Önerilmektedir.Parfüm, Su, Deterjan Ve Sıvı Kimyasallardan Uzak Tutularak Kullanılması Tavsiye Edilir.Bu koleksiyonda yer alan tüm ürünlerde Free-Nikel özellik bulunmaktadır.Ürün Gümüş Kaplama Olarak Üretilmiştir. Gönderim Süresi: 3 İş GünüÜrün Beden Bilgisi, Ayarlanabilir. Savaşın En Estetik Unsuru: Zihgir YüzüklerZihgir, Hun İmparatorluğu’ndan bugünlere gelen bir okçuluk malzemesidir.Yay gerildiğinde yüksek miktarda enerji ortaya çıkar. Ok atışları esnasında çıkan bu enerjiyle, yay kirişinin baş parmağı parçalamasının önlenmesi için kullanılır. Zihgir, diğer isimleriyle ’okçu yüzüğü’, ‘şast yüzüğü’, ‘tirkeş yüzüğü’ ve ‘kemankeş yüzüğü’ baş parmağa takılır. Zihgirsiz ok atmak, parmak boğumunda yarılmalara ve nasırlaşmaya sebep olmaktadır. Aynı zaman da zihgir, yaydan çıkan okun daha ileri fırlatılmasında da etkilidir. Türk tarihi boyunca okçuluk, her zaman gözde spor dalı ve savaş yöntemi olmuştur. Günümüzde ise okçulukta bir aparat olmanın dışında aksesuar olarak kullanılan bu yüzükler
  • güç, cesaret ve özgürlüğe düşkünlüğün simgesi olarak bilinmektedir. Bu da tercih edilmesinde önemli etkenlerden biridir. Bir ruha, anlama ve uğura sahip olan zihgirler, basit birer aksesuardan ötedir. Özellikle Osmanlı döneminde yapılan zihgirler yüksek sanat değeri taşımaktaydı. İyi bir kemânkeş, zihgirini aslan yanından ayırmaz, tercihen kalbinin üstünde ya da boynunda asılı bir kese içerisinde taşırdı. Binlerce yıl önce savaş aleti olarak kullanılan zihgirler, bugün yepyeni bir yorumla, silahın işlevsel bir parçası olmaktan öte, özellikle erkeklerin tercih ettiği aksesuar olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver