2
Yağlıboya kategorisinde
en çok ziyaret edilen 2. ürün

Bigpoint Yağlı Boya Seti 12 ml Tüp X 24 Renk

324,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
375 TL325 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bigpoint Yağlı Boya Seti 12 ml Tüp X 24 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arttablo Satıcı Ünvanı: MAKROBİL BİLİŞİM VE EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611053429158454 Vergi Kimlik Numarası: 6110534291
    Bu ürün Arttablo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fine Artist's Serisi Yağlı Boya Seti (12ml Tüp x 24 Renk) Yoğun pigmentli kapatıcı ve canlı renkler. Tuval, kağıt, karton, kumaş, seramik, metal ve ahşap v.b. yüzeylerde ideal kullanım. Zengin renk karışım özelliği sayesinde yeni renkleri kolayca ortaya çıkarabilirsiniz. Kullanıma hazırdır, renk yoğunluklarını su ile çözebilirsiniz. Elden ve giysiden sabunlu su ile kolayca çıkarabilirsiniz. Yarı örtücü ve tam örtücü renklerden oluşan settir, koyulaşmaz ve katılaşmaz. Kuruduktan sonra parlama yapmaz, suda çözünmez ve ışığa karşı dayanıklıdır. Tüp ile kolay kullanım imkanı, sanatsal çalışmalara yeni başlayanlar için idealdir. Cilde zarar vermez, EN71 testlerinden geçmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk karışık
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Bigpoint Yağlı Boya Seti 12ml Tüp 24 Renk

Yağlı boya, resim yapmayı seven birçok insan tarafından tercih edilir. Resim yapmayı seven veya profesyonel anlamda resim yapan herkes için Bigpoint yağlı boya seti 24 çeşit renk ayrıcalığı ile bütün renk skalasına sahip olmanız için tasarlanır. Bigpoint yağlı boya tasarımında 24 adet rengi dizayn ederek renk sıkıntısı çekmenizi önleyen ve ihtiyacınız olan tüm renklere ulaşmanızı sağlayan bir üründür. Yağlı boya, biraz geç kuruyan bir özelliğe sahiptir. Bigpoint yağlı boyaların yavaş kuruması boyama tekniğini öne çıkaran özelliklerden biri haline gelir. Ürünleri kullanan tüm sanatseverler bu özelliği sayesinde resim üzerinde rahatça çalışmalarını sağlayarak istenilen tüm değişikleri boya kurumadan yapabilmelerine olanak tanır. Ürün yağ bazlı malzemeler ile boya pigmenti kullanılarak üretilir. Ürünün dikkat çeken özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Yoğun pigment
  • Kapatıcı renkler
  • Zengin karışım

Göz Alıcı Renkler ile Bigpoint Yağlı Boya

Göz Alıcı Renkler ile Bigpoint Yağlı Boya

Yağlı boya seti 12 ml tüp x 24 renk seçeneği ile dikkat çeker. Yoğun pigmentli ve kapatıcı renkler ile markanın bu ürünü öne çıkmayı başarır. Bigpoint yağlı boya seti 12 ml tüp x 24 renk yarı örtücü ve tam örtücü renklerden oluşur. Tüp şeklindeki tasarımı da kolay kullanma imkanı sunar. Resme yeni başlayanlar için ideal bir başlangıç seti halinde tasarlanır. Tuval, kağıt, karton ve kumaşlar da kullanım sağlayabilirsiniz. Paketi açtıktan sonra boyalar kullanıma hazır halde çıkar. Renk yoğunluklarını inceltip kullanıma hemen başlayabilmenize olanak tanır. Parlama yapmadan kullanım sağladığınız alana zengin bir görünüm verir. Cilde zarar vermeyen malzemelerden üretilir. EN71 test uygulamasından başarı ile geçer. Tüp olarak üretilmesi de kolay kullanım imkanı sunar. Koyulaşma ve katılaşma yapmadan boya, kendi formunu korur. Elden ve kumaştan sabunla birlikte leke bırakmadan çıkar.

Dikkat Çeken Renk ve Özelliklerle Bigpoint Yağlı Boya

Dikkat Çeken Renk ve Özelliklerle Bigpoint Yağlı Boya

Bigpoint yağlı boya seti 12 ml formunda tasarlanan tüp modeli ile rahat bir kullanım sağlar. Sentetik yapıya sahip bu ürün taş, plastik, alçı, metal ve alüminyum alanlarda dekoratif amaçlı ve koruyucu olarak tercih edilir. Sadece resim yapmak için değil birçok alanda boyama amaçlı kullanılır. Marka ürünleri akla ilk gelen ürünler olur. Renk çeşitliliği ve ürün kalitesiyle müşterilerini memnun kılar. Hobi ve sanat işlerinin yanı sıra duvar boyamada da kullanılır. Evinizin duvarına dilediğiniz motifleri çizerek yağlı boya ile boyayabilirsiniz. Yüzeyi parlak gösteren ve silinebilen bir yapısı bulunur. Yağlı boya setinde ihtiyacınız olan renk tonlarını bulabilir ve renk yelpazesi ile kullanım alanlarınız çeşitlenir. Bigpoint yağlı boya yorum ve analizleri ile ürünü kolay tanıyabilir, müşteri deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Yorumlar sayesinde ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Bigpoint Yağlı Boya Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Bigpoint Yağlı Boya Fiyatları

Kirlenme ve leke tutma özelliği en çok olan yerlerde kullanılan bu boya çeşidi, kolay silinme özelliği sayesinde duvarlara çizilen resimlerin de renklendirilmesinde rahatlıkla tercih edilebilir. Sentetik yapılı boyanın hangi alanda kullanılırsa kullanılsın öne çıkan bir özelliği yapısının akışkanlık göstermesi olur. Set içindeki renk çeşidi ile istediğiniz alanda rahat bir kullanım sağlar. Marka fiyat avantajları ile gözleri üzerine çeker. Bigpoint yağlı boya seti 12 ml tüp x 24 renk fiyat belirlemesi yapılırken ürün özelliklerini göz önünde tutar. Renk çeşitliliği ve cazip fiyatlarıyla herkesin tercih sebebi olmayı başarır. Marka avantajlı fiyat garantisi ile siz müşterileri mutlu eder. Siz de her alanda ihtiyaç duyacağınız bu seti almak istediğiniz zaman Trendyol ile satın alabilir ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.