4
Kalemlik kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Bigpoint Metal Perfore Kalemlik Siyah Fx

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
200 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bigpoint Metal Perfore Kalemlik Siyah Fx

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇAY OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ŞENGÜL TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580452674
    Bu ürün GENÇAY OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebat: 8 x 9.5 cmpaslanmaz metalden üretilmiştir, siyah renklidir.kalem ve diğer eşyalarınızı koyabileceğiniz şık tasarımlı bir üründür.cildinize zarar vermemesi için özel kaliteli metal ile üretilmiştir.masadan kaymaması ve çizmemesi için latex tabanlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
Geri Bildirim Ver

Bigpoint BP401-95 Fx Metal Perfore Kalemlik Siyah

Kalemlikler, çalışma masalarının vazgeçilmez eşyalarından biri olur. Motivasyonun yükseltmesi açısından bu ürünlerin kullanışlı ve şık olması beklenir. Bigpoint 8 x 9,5 cm metal perfore siyah kalemlik, işlevsel özelliklerinin yanı sıra tasarım açısından beklentileri fazlasıyla karşılar. Bu kalemliği, kendi çalışma masanızı düzenlemek ve daha fonksiyonel kılmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü, çocuklarınız için de gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Klasik bir görünüm sergileyen bu masa gereciyle, kırtasiye malzemelerini düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Kalemlik modeliyle çalışma alanlarınızı daha konforlu kılabilirsiniz.

  • Malzeme: Paslanmaz çelik
  • Renk: Siyah
  • Boyutlar: 8 x 9,5 cm

Bigpoint Siyah Metal Perfore Kalemlik Özellikleri Neler?

Bigpoint Siyah Metal Perfore Kalemlik Özellikleri Neler?

Bigpoint 8×9,5 cm metal perfore siyah kalemlik modeli, silindir şeklinde tasarlanır. Bu silindirin yan kısımları, kafesi andıran tel örgü şeklinde dizayn edilir. Bu yapı, ürünün siyah rengi ile birleştiğinde ortaya şık ve modern bir görünüm çıkar. Bigpoint metal perfore siyah kalemlik, çalışma alanlarınızın dekorasyonuna küçük ama etkili bir dokunuş yapar. Lateks tabanlı olması ürünün öne çıkan bir diğer özelliğidir. Bu nitelik sayesinde Bigpoint 8 x 9,5 cm metal perfore siyah kalemlik, masa yüzeylerine sağlam şekilde oturur. Kayma ve buna bağlı olarak düşme gibi kazaların önüne geçer. Kalemliğin üretiminde kullanılan metal malzeme, ele zarar vermeyen özel dokusu ile öne çıkar. Kullanım esnasında batma ya da kesme gibi olumsuz durumlar yaşanmaz. Bu tasarım özelliği, ürünü her açıdan güvenli kılar.

Bigpoint Siyah Metal Perfore Kalemlik Ne İçin Kullanılır?

Çalışma masaları, kolay dağılabilen alanlardan biri olur. Genellikle yoğun şekilde odaklamayı gerektiren işler yapılırken dağınık artabilir. Bu ihtiyaca özel üretilen Bigpoint lateks tabanlı perfore siyah kalemlik, çalışma alanlarındaki karmaşayı azaltır. Farklı büyüklükteki ve uzunluktaki kalemlerin düzenli durmasını sağlar. Sade tasarımı ile sık tercih ettiğiniz gereçleri ve diğer eşyaları, pratik bir şekilde elinizin altında tutmanıza imkân tanır. Üstelik 8×9,5 cm'lik boyutlarının sağladığı alan, farklı eşyalar için yer yaratır. Çocuk odalarında ders çalışma masalarında ve ofislerde gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Bigpoint metal perfore siyah kalemlik, sağlık açısından herhangi bir risk oluşturmayan yapısı ile herkes için güvenli bir kullanım sunar. Bu özellikleri ile çocuklara ve gençlere uygun bulunur.

Bigpoint Siyah Metal Perfore Kalemlik Dayanıklı mı?

Bigpoint 8×9,5 cm metal perfore siyah kalemlik, son derece dayanıklı bir ürün olmasıyla beğenilir. Üretiminde sağlam paslanmaz çelik kullanılır. Fiziksel darbelere karşı direnç gösterir. Çarpma ya da düşüme gibi durumlarda zarar görmez. Benzer şekilde kolay kolay eğilmez ve şık görünümünü uzun yıllar boyunca muhafaza eder. Çelik materyal, paslanmaz nitelikte olduğu için nemden etkilenmez. Bu özellik, metallerde zaman içinde ortaya çıkabilecek oksitlenme gibi durumların da önüne geçer. Temizliği ise oldukça kolay yapılır. Su ile yıkanarak veya silinerek kirlerden arındırılabilir. Yıkandıktan sonra durulanması gerekir. Bigpoint 8 x 9,5 cm metal perfore siyah kalemlik, uzun ömürlü bir tasarım sergiler. Hem kullanışlı hem de dayanıklı yapısıyla tüm ofis ortamlarında uzun vadeli bir ürün olarak tercih edilir. Bigpoint metal perfore siyah kalemlik yorum başlığı altına gelen geri dönüşler de kullanıcı memnuniyetini gösterir. Size bu ürünü, Türkiye'nin önde gelen online alışveriş platformu Trendyol üzerinden satın alarak çalışma alanınızı düzenli hâle getirebilirsiniz.