7
Amino Asit kategorisinde
en çok satılan 7. ürün

Bigjoy Sports Caffeine Plus Kafein Taurine 100 Kapsül 100 Servis Güç Ve Performans

330 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bigjoy Sports Caffeine Plus Kafein Taurine 100 Kapsül 100 Servis Güç Ve Performans

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAYvVİTAMİN Satıcı Ünvanı: VİTAMİT SAĞLIK KOZMETİK MEDİKAL VE GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925036871400016 Vergi Kimlik Numarası: 9250368714
    Bu ürün BAYvVİTAMİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bigjoy Caffeine Plus Nedir? Faydaları Nelerdir? Bigjoy Kafein, her kapsülde 200 mg kafein içeren besin takviyesidir. Kafein ihtiyacını karşılamanın pratik alternatifidir. Her kapsülde 1 fincan filtre kahveden daha fazla kafein içerir (1 fincan filtre kahve 150-200 mg kafein içermektedir). Peki kafeini kapsül olarak almanın avantajları nelerdir? Öncelikle diğer kahve kaynaklarına göre çok daha ekonomiktir. Çantanızda, vitamin kutunuzda kolaylıkla taşıyarak istediğiniz yerde istediğiniz anda tüketebilirsiniz. Üstelik şeker ve yağ içermediği için beslenme programınızı bozmaz. Formu itibari ile hızlı ve kolay emilir. Kimler Kullanabilir? Kafeinin en bilinen faydası uykusuzluk ve yorgunluk halini azaltması ve dikkati artırmasıdır. Bu yüzden özellikle iş yerinde çalışanlar ve öğrenciler tarafından sıklıkla kullanılır. Örneğin öğle yemeğinden sonra bastıran uyku hali ile mücadele etmek için, mesaiye kaldığınızda daha efektif çalışmak için ya da sınavlara çalışırken bilişsel performansı artırmaya destek olması için kullanabilirsiniz. Kafeinin sadece bilişsel değil, fiziki performansı artırdığına dair de çok güçlü kanıtlar bulunmaktadır. Kafein antrenmanda aerobik ve anaerobik performansı arttırmaya yardımcı olabilir. Bu da daha fazla set ve tekrar sayısı, daha yüksek ağırlıklar ve dayanıklılık sporlarında örneğin bisiklet ya da koşuda daha uzun mesafeler demektir. Kahve ayrıca bazal metabolizma hızını artırmaya yardımcı olabilir. Metabolizma hızının artması demek daha fazla kalori ve daha çok yağ yakımı anlamına gelir. Nasıl Kullanılır? Spor ile kullanacaksanız antrenmandan 30 dakika önce, yorgunlukla mücadele etmek için kullanacaksanız kahve tüketme ihtiyacı hissettiğiniz zaman 1 kapsülü 1 bardak su ile tüketebilirsiniz. Kullanım Bilgisi Yüksek miktarda kafein içeren takviye edici gıdaları, çocuklar, hamileler ve emziren annelerin kullanmaları tavsiye edilmemektedir. Kalp hastalığı, karaciğer hastalığı ve diyabet gibi problemleri olan kişilerin kafein tüketmesi tavsiye edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 100'lü
  • Hedef Enerji
Geri Bildirim Ver