Bigjoy Sports Big Whey Classic Whey Protein Çikolata Aroma 72 Servis Protein Tozu Wıth Enzım Blend

1.980 TL
(27,50 TL / servis)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.980 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.980 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.980 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.980 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bigjoy Sports Big Whey Classic Whey Protein Çikolata Aroma 72 Servis Protein Tozu Wıth Enzım Blend

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Protein34 Sporcu Gıdaları Satıcı Ünvanı: PROTEİN34 SPOR MALZEMELERİ VE GIDA ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733043755000018 Vergi Kimlik Numarası: 7330437550
    Bu ürün Protein34 Sporcu Gıdaları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Protein Tozu Whey Protein Big Whey Classic Çikolata Aroma 72 Servis

Ürün Özellikleri

  • Aroma Çikolatalı
  • Servis 72
  • Gramaj 2001-2499 gr
Geri Bildirim Ver

Bigjoy Sports 8681571352129 Big Whey Classic Çikolata Aroma 2376g Protein Tozu

Genç, fit ve göz alıcı bir vücuda sahip olmak için sporla birlikte düzenli protein alımının büyük önemi bulunur. Bigjoy çikolata aromalı protein tozu, spor yaparken bedeninizin ihtiyaç duyduğu yakıtı sağlar. Özellikle kas kütlesini artırmak isteyen herkes, protein tozuyla süreci hem güvenli hem de pratik hâle getirir. Sindirimi hızlandırma ve etkisini artırma özellikleri bulunan Bigjoy Whey Classic, proteinden en yüksek verimi almanızı sağlar. Bigjoy Whey toz, metabolizmanın çalışma sırasında protein ve karbonhidratı en etkili şekilde kullanabilmesine yardımcı olur. Vitamin ve minerallerin daha kolay emilebilmesi için bağırsaktaki enzim oranını artırır.

  • Toz içeriğinde, sindirimin hızlanması ve sağlıklı işlemesi için enzim ilavesi bulunur.
  • Protein tozu, spordan önce veya sonra birer ölçek hazırlanarak tüketilebilir.
  • Çikolata aroması, ürünün tüketimini oldukça kolay ve keyifli hâle getirir.

Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu Kaliteli midir?

Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu Kaliteli midir?

Bigjoy çikolata aromalı protein tozu, etkili içeriği ile yaptığınız egzersizlerin etkisini kısa sürede görmenize yardımcı olur. Protein tozu kullanmak sindirim sistemi gibi vücut fonksiyonlarının doğru ve hızlı işlemesine katkı sağlar. Ne kadar çeşitli beslenirseniz beslenin kas kütlenizde bir artış olmuyorsa protein tozu ile hayal ettiğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Ancak Bigjoy Sports Bigwhey whey protein classic kullanırken yoğun egzersiz programınızı ve beslenme düzeninizi devam ettirmeniz gerekir. Bigjoy çikolata aromalı protein tozu, kaliteli ham maddesi ile kaslı bir vücuda sahip olmak için güvenli ve keyifli kullanım imkânı verir. GMP ve ISO belgeli tesislerde üretilen protein tozu, yüksek kaliteli ve saf ham maddelere sahiptir. Yüzde yüz peynir altı suyu ve filtrasyon yöntemi ile hazırlanan tozun tüketimi de oldukça kolaydır.

Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu Nasıl Kullanılmalıdır?

Bigjoy çikolata aromalı protein tozu, güvenilir içeriği sayesinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ancak böbrek rahatsızlığınız veya karaciğerinizde yağlanma varsa ürünü kullanmadan önce uzman bir doktora başvurmanız tavsiye edilir. Özellikle spordan önce ve sonra kullanılması önerilen ürün, her ölçeğinde kas oluşumu için ihtiyaç duyulan mineral ve enzimleri içerir. Çikolata aromalı ürünün standart antrenmanlardan önce ve sonra birer ölçek kullanılması uygundur. Bir ölçeğiyle bile ihtiyaç duyulan tüm bileşenleri yükleyen toz, antrenmanların ardından kas kütlesinde oluşan mikro hasarları ortadan kaldırır. Protein tozu, kas bölümlerinde oluşan küçük boşlukları güçlü içeriği ile doldurarak travma oluşumunun önüne geçer. Bir ölçek toz, 200 ml su veya sütle tamamen karıştırıldıktan sonra doğrudan içilir. Bigjoy çikolata aromalı protein tozu, ileri seviye antrenmanlar yaparken öğün aralarında da aynı ölçekte tüketilebilir.

Bigjoy Çikolata Aromalı Protein Tozu İçeriği Nedir?

Bigjoy çikolata aromalı protein tozu; yoğun, faydalı ve güvenli bir içeriğe sahiptir. Ürünün her ölçeğinde 24 gram protein yer alır. Spordan önce ve sonra kullanılan toplam iki ölçek, vücudun protein ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılar. Bir ölçek tozda 5.5 gram BCAA ve 4.2 gram glutamin de bulunur. Bunun yanında ürün içeriğinde yer alan papain ve proteaz enzimleri de protein emilimini oldukça kolay hâle getirir. Enzim ilaveleri, faydalı bileşenlerin işlenmeden vücuttan atılmasına engel olur. Bigwhey protein tozu kullananlar, ürünün kısa süre içerisinde gözle görülür etkiler yarattığını söyler. Ürün, önerilen şekilde düzenli kullanıldığında hem kas kütlesinde artışa hem de sağlıklı bir gelişime yardımcı olur. Dilerseniz siz de Trendyol’da yer alan Bigjoy Sports Big Whey Classic yorumlarını inceleyerek ürünü kolayca satın alabilirsiniz.