Bien 7022 Ahşap Izgaralı 5 Raflı Banyo Rafı

379 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
382,54 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bien 7022 Ahşap Izgaralı 5 Raflı Banyo Rafı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emodon Satıcı Ünvanı: ÜMMÜGÜLSÜM BAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1340422313
    Bu ürün emodon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçüler= ( 30 x30x120 )cm malzeme=

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Bien 7022 Ahşap Izgaralı 5 Raflı Banyo Rafı EZM421

Ev dekorasyonunda kullanılan ahşap malzemeler görünümü güzelleştirirken yaşam alanlarına doğal alternatifleri sunması ile de sıklıkla tercih edilmektedir. Yeni bir eve taşınanlar veya uzun süredir aynı dekorasyondan sıkılmış olan ev sahipleri için doğallığın ilham veren görüntüsü ahşap materyale sahip eşyalarla sağlanabilmektedir. Tamamen gerçek ağaç liflerini bünyesinde barındıran ahşap eşyalardan, organize olmayı kolaylaştıran ahşap ızgaralı banyo rafı ile bulunduğunuz ortamda karışıklığı rahatça önleyebilirsiniz. Çeşitli ev döşemelerinden ve mobilya fikirlerinden sonra evinizi doğal detaylarla süslemenizi sağlayan bu raf, doğru bir kullanım ile uzun bir süre sizleri yarı yolda bırakmayacaktır. Özellikle temizliğin ve hijyen standartlarının sağlanması gereken banyo alanı, her türlü karışıklığın kolayca oluşabileceği ve toparlanması zaman alan yerlerden olmaktadır. Bu alanda düzeni sağlamak ve havlu, temizlik ürünleri veya başka ürünlerin banyonuzda kötü bir görünüm yaratmasını bu ürünler engelleyebilirsiniz.

  • Kaliteli Ahşap Materyal
  • Kullanışlı Ergonomik Raflar
  • Dekoratif Izgara Görünümü

Bien 7022 Ahşap Izgaralı 5 Raflı Banyo Rafı EZM421 Kullanım

Doğal ağaçtan üretilerek kullanılan bu raflar, banyolar için ideal bir görünüm sunarken aynı zamanda birçok alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Dekorasyonda tercih edildiği her odaya zarif görünüm detayları ekleyen bu ürünle fazla yer kaplayan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz. Bien 7022 ahşap ızgaralı 5 raflı banyo rafı içeriği incelendiğinde, açık renginin verdiği ahşap dokusu, işleme sırasında kullanılan sağlığa zararsız malzemeler ile nemi ve suyu çekmeyen yapıdadır. Böylece uzun süreler banyonuzda düzeni sağlamak adına rahatlıkla bu ürünü tercih edebilirsiniz. Eskiden beri var olan duvar dekorasyonunda raf kullanımı devam etse de artık günümüzde popüler bir öneme sahip olan 5 katlı banyo rafı her mekân için görünümü düzeltici özelliklere sahip olmaktadır. Ağaçların türlerine bağlı olarak farklı dokularda elde edilen raflıklardan renk ve desenleri ile en çok tercih edilen Bienwood banyo rafı olmaktadır.

Bien 7022 Ahşap Izgaralı 5 Raflı Banyo Rafı EZM421 Özellikleri

Günümüzde yer alan diğer raf ünitelerinden görünümü ve yapısıyla ayrılan bu ayaklı raflık, ahşap dokusunun verdiği doğallığı evlerinize yansıtmanızı sağlayacaktır. Bien 7022 ahşap ızgaralı 5 raflı banyo rafı, son zamanlarda evlerde veya işyerlerinde tasarımcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Evinizde yer alan diğer ahşap mobilyalar ile uyumlu bir görüntü yakalamak isterseniz bu EZM421 kodlu bu ürünü evinizin dekorasyonuna dahil edebilirsiniz. Görünüşün önemli olduğu kadar sağlığa da zarar bileşenler içermeyen yapısı çocuklu ailelerde rahatlıkla kullanabilmektedir. Özellikle kalabalık ailelerde banyo düzenleme işi oldukça kasvetli ve yorucu olurken dağınık görünümde istenmeyen bir durum yaratacaktır. Tüm bu olumsuz durumlardan ahşap ızgaralı 5 raflı banyo rafı ile kurtulabilirsiniz. Her bir rafının verdiği geniş kullanım hacmini banyonuz için sağlayabilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam yapısı, evinde evcil hayvana sahip olanların da işlerini kolaylaştırmaktadır.

Bien 7022 Ahşap Izgaralı 5 Raflı Banyo Rafı EZM421 Yorumları

Doğru bir bakımla ıslak zeminlerde bile kullanımı destekleyen yapısı özellikle banyo alanları için raf tercihlerinde ilk sıralarda yer almaktadır. Banyoda kullandığınız birçok kişisel eşyanızı bu ürün ile rahatça düzenleyebilirsiniz. Oldukça ideal bir ağırlığa sahip olarak yeniden dekore etmek istediğiniz alanlara kolay taşıma seçeneklerini sizlere sunmaktadır. Üzerine her türlü ağırlıkta ürün koyabilmenizi sağlayan dayanıklı raflar, herkes için vazgeçilmez banyo parçalarından olmaktadır. Geri dönüştürülebilir materyalden üretilmesi dekoratörlerin her evde mutlaka tercih ettiği şık fikirlerden olmaktadır. Sizler de doğa dostu bu seçeneği banyonuzun bir köşesi için tercih edebilir, isterseniz farklı saksı çeşitlerini kullanarak bitkilerinizi koymak için kullanabilirsiniz. 35X35X140 cm ölçülerindeki ebatları ile her banyo için ideal görünüm olanaklarını yaratmaktadır. Bien 7022 ahşap ızgaralı 5 raflı banyo rafı yorumları bu ürünün kullanışlı özelliklerini daha fazla keşfetmenizi ve dekorasyon konusunda fikir edinmenizi sağlayabilir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.