Bien Home Exclusıve 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdı 5,30 M²

249,90 TL
Boyut/Ebat: 53 x 1000
53 x 1000
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bien Home Exclusıve 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdı 5,30 M²

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bien Duvar Kağıtları Satıcı Ünvanı: BİEN İNŞAAT MALZEMELERİ VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170029794100011 Vergi Kimlik Numarası: 1700297941
    Bu ürün Bien Duvar Kağıtları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En : 53 cm Uzunluk : 10 mt 1 Rulo 5,3 m2 Alan Kaplar İnsan Sağlığına Zararlı Maddeler İçermez Hammaddesi İthal Olup Türkiye de Üretilmiştir. M2/170Gr Premium Desen

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Gri
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver

Bien Home BDK5301 5301 5,30 M² Taş Desen Gri Duvar Kâğıdı

Bi̇en home 5301 taş desenli duvar kağıdı, yaşam alanlarına farklı bir hava katmak isteyen kişilere uygun bir üründür. Gri renkli bu duvar kağıdı üç boyutlu taş duvar görünüme sahiptir. Uzaktan bakıldığında duvarınız gri taşlarla örülmüş gibi görünecektir. Bu görünümü elde etmek isteyen kişiler kimi zaman doğal taşlarla dekorasyon yaptırmayı düşünürler. Fakat bu hem masraflı olur hem de her alan uygulama için uygun değildir. Ayrıca istenilen görüntüyü elde etmek zor olabilir. Bi̇en home 5301 taş desenli duvar kağıdı ise farklı zeminlerde rahatlıkla uygulanabilir. Ekonomik, sağlıklı ve pratik bir kullanım sunar.

  • Bir rulo 5,30 m² alanı kaplar.
  • Uygulandığı alana doğal taş görünümü verir.
  • Duvar kağıdı tutkalı ile uygulanır.

Bien Home 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Bien Home 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Bi̇en Home 5301 taş desenli duvar kağıdı doğal taş görünümüne sahiptir. Koyu gri ve açık gri renklerdeki taşlar birbirleriyle uyumludur. Belirli mesafeden bakıldığında taşlar üç boyutlu gibi görünürler. Farklı yüzeylere uygulanabilir. Bu sebeple ürün, hem ekonomik açıdan hem de pratikliği açısından tercih edilir. Bu duvar kağıdının gönderimi rulolar halinde yapılır. Bir rulo duvar kağıdının eni 53 cm, uzunluğu ise 10 metredir. Bir rulo 5,30 m² alanı kaplar. Yaklaşık olarak 900 gr ağırlığa sahiptir. Duvar kağıtları kendiliğinden yapışkanlı değildir. Yapıştırmak için tutkal kullanılmalıdır. Tutkalın uygulanması kolaydır. Duvar kağıdı insan sağlığına zararlı hiçbir madde içermez. Ürünün hammaddeleri ithal edilmiştir. Üretimi ise Türkiye’de yapılmıştır.

Bien Home 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdı Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Bien Home 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdı Hangi Ortamlarda Kullanılır?

Bi̇en Home 5,30 m² gri duvar kağıdı her türlü dekoratif amaçlı kullanıma uygundur. Evlerde, iş yerlerinde, cafelerde ve daha birçok yerde duvar kağıdı kullanılabilir. Evlerde özellikle TV ünitelerinin arka duvarında kullanılarak odaya farklı bir hava katılabilir. İş yerlerinde vurgulanmak istenen yerlere duvar kağıdı yapıştırılabilir. Duvar kağıtlarının uygulanacağı yerlerin düz ve pürüzsüz olması gereklidir. Aksi takdirde bozulmalar meydana gelebilir. Örneğin fayanslı zeminler üzerinde istenilen sonucu elde etmek zordur. Fayansların arasındaki boşluklar hava kabarcıkları oluşturacaktır. Alçısız zeminlere uygulanmadan önce ise zeminin zımparalanması ürünün daha iyi sonuç vermesini sağlar. Ürün suya ve ısıya maruz kalmamalıdır. Mutfakta, banyoda, bahçede veya balkonda kullanımına dikkat edilmelidir. Temizlik sırasında dikkatli olunmalıdır.

Bien Home 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdının Yapıştırılması Kolay mıdır?

Bien Home 5301 Taş Desen Gri Duvar Kağıdının Yapıştırılması Kolay mıdır?

Bi̇en home 5301 taş desenli duvar kağıdı kendinden yapışkanlı değildir. Bu ürünü yapıştırmak için duvar kağıdı tutkalı kullanılması gerekir. Ürününüze en uygun tutkalı mağazamızdan temin edebilirsiniz. Uygulama öncesinde tutkalın suyla karıştırılması gerekir. Bu karışımın kıvamı oldukça önemlidir. Fazla sıvı hale gelen tutkal istenilen sonucu vermez. Su ve tutkal karıştırılırken sahlep kıvamına gelmesi önerilir. Bu kıvamı geçmemelidir. Yani hafif yoğun bir kıvamı olması gerekir. Kullanılacak miktarda tutkal ve su aynı anda karıştırılmalıdır. Hazır hale gelen tutkal duvar kağıdının arkasına sürülmelidir. Kağıdın arkasına sürdüğünüzde uygulaması daha kolay olacaktır. Sürdükten 1-2 dakika sonra yapıştırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Daha iyi sonuç almak için kağıdın tamamını yapıştırmadan önce yapışan kısımları düzelterek devam etmelisiniz. Düzeltme için ucu düz bir alet kullanabilirsiniz. Bi̇en Home 5301 taş desen duvar kağıdı yorumları bu ürünü satın alıp uygulamış kişiler tarafından yapılmıştır. Trendyol’u ziyaret ederek ürünün yorumlarını ve Bi̇en Home 5301 taş desen duvar kağıdı fiyatını inceleyebilir, bu ürünü satın alabilirsiniz.