Bic Vısa 10 Lu Fırça Uçlu Keçeli Kalem 8289641

108,56 TL
(10,86 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
114,90 TL
89 TL'ye 7 TL İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bic Vısa 10 Lu Fırça Uçlu Keçeli Kalem 8289641

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kalemium Satıcı Ünvanı: MARKA YAYIM DAĞITIM MATBAACILIK VE NAKLİYE PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0172011680100019 Vergi Kimlik Numarası: 1720116801
    Bu ürün Kalemium tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bic Keçe Uçlu BoyalarSuluboya fırçasından esinlenerek tasarlanmış uçEkstra esnek ve yumuşak uç sayesinde ince ve kalın çizgi çizebilme özelliğiUltra yıkanabilir su bazlı boyaPolyester dayanıklı uçKapağı açık kalsa bile 1 ay kurumama özelliğiÇocuk sağlığına zararlı madde içermezPVC içermez

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bic Kids Visaquarelle Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi 10 Renk

Bic Kids Visaquarelle fırça uçlu keçeli boya kalemi 10 renk ürünü not almanızı, notların altını çizmenizi kolaylaştırmaktır. 10 farklı renkten oluşan keçeli kalem paketinde çeşitli renklerde kalemleri bulabilirsiniz. Kitap okurken, ders çalışırken ya da önemli notlar alırken kullanabileceğiniz ürünler yıkanabilir mürekkep özelliği ile dikkat çekmektedir. Bu sayede kullanımları daha uzun olur.

 
  • Yıkanabilir bir mürekkebe sahiptir.
  • Fırça ucu sayesinde kolay kullanım özelliği vardır.
  • Sağlığa zarar vermez.

Bic Kids Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi Kullanımı

Bic Kids Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi Kullanımı

Bic Kids markasının Visaquarelle ürünü son yılların en çok tercih edilen keçeli kalemleri arasında yer alır. Her yaşa hitap eden ve kolay kullanım imkanı sunan kalemleri anaokulunda, kreşte, okulda ve hatta iş yerinde bile kullanabilirsiniz. Çocuklar için özel olarak hazırlanan ambalajlarda sunulan kalemler çocukların ilgisini çekmektedir. Kullanılan keçeli kalemler kağıt üzerinde akma, dağılma ya da bulaşma yapmamaktadır. Mürekkebi yıkanabildiğinden dolayı su ve sabun ile kolaylıkla temizleyerek yeniden kullanabilirsiniz. 10 renkli paketin içerisinde sarı, kırmızı ve mavi gibi ana renkler bulunurken çocukların en sevdiği pembe, mor ve turuncu gibi canlı renkler de bulunmaktadır. Keçeli kalemler fırça ucu sayesinde kolay tutmaya da yarar. Pek çok amaç ile kullanabileceğiniz ürünleri çocuğunuza satın alırken iş yerinde kullanmak için kendinize de alabilirsiniz. Her yaşa hitap eden keçeli boya kalemlerini çantanızda taşıyabileceğiniz gibi ofis masasında da bulundurabilirsiniz. Deforme olmayan ve kaliteli yapısı ile 10’lu paketlerde satışa sunulan kalemleri çocuklarınıza hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz

 

Bic Kids Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi Özellikleri

Bic Kids Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi Özellikleri

Üretildikleri maddeler çocuk sağlığına zarar vermediği belirtilir. Bic Kids fırça uçlu keçeli boya kalemi özellikleri ile dikkat çekmektedir. Boyama özelliği sunan ürünler çocuklarınızın boyama yapması idealdir. Gerek kendileri gerekse arkadaşları ile keyifli aktiviteler gerçekleştirebilirler. Çocukların zeka gelişimini destekleyen fırça uçlu keçeli boya kalemi 10 renk paketi çocukların ilgisini çekecek özel tasarımlar ile piyasaya sunulmuştur. Sağlığa zararlı hiçbir etken madde içermeyen ürünler asla deforme olmamakta ve oldukça dayanıklıdır. Kalem tıkaçları kolay kolay çıkmayabildiği gibi kalemin ucu açık kalsa dahi kuruma yapmamaktadır. Kurumama özelliği ile işlevini kaybetmez ve uzun süre kullanıma uygundur. Su bazlı mürekkebe sahip olduğu için hem yıkanabilir hem de çevre dostudur. Ayrıca tasarımı ile çocukların kalemleri kolay bir şekilde tutma özelliği sunuyor. Keçeli kalemlerin ucu 4 kilogram ağırlığa kadar dayanıklıdır. Farklı renklerde bulunan kalemler çocukların zekalarının gelişmesine de yardımcı olur.

 

Bic Kids Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi Fiyatı ve Yorumları

Bic Kids Fırça Uçlu Keçeli Boya Kalemi Fiyatı ve Yorumları

Avrupa oyuncak standartlarına göre tasarlanan keçeli kalemler ile çocuğunuz hayal gücünü kullanarak rengarenk resimler yapabilirler. PVC içermeyen ürün kalitesi ve dayanıklılığı ile ön plana çıkmaktadır. 10 farklı renk seçeneği ile beğeninize sunulan keçeli kalemler kolay kullanım avantajı sağlarken çocuklarınızın eğlenmesine de yardımcı olur. Sabitlenmiş kalem ucu ile kalemi dilediğiniz kadar bastırarak kullanabilirsiniz. Cilde ya da kumaşa mürekkep bulaşsa bile sabunla temizleyip su ile durulayarak kolayca temizleyebilirsiniz. Bic Kids Visaquarelle fırça uçlu keçeli boya kalemi yorum incelediğinizde müşteri memnuniyetini görebilirsiniz. Özel tasarım ambalajlı kalemlerin düzenli bir şekilde dizilmesine ve düzenlenmesine yardımcı olur. Bic Kids Visaquarelle fırça uçlu keçeli boya kalemi fiyat bilgisi detaylı bir şekilde yer almaktadır. Çevre dostu olarak ve sağlığa zararlı maddeler içermeyen materyaller ile üretilen ürünü hemen Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.