2
Kuru Boya Kalemi kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Bic Tropıcolors Kuru Boya 12 Li

69,49 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (109)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
72,68 TL
2. Ürüne %25 İndirim
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
59,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bic Tropıcolors Kuru Boya 12 Li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EX STORE Satıcı Ünvanı: CODEX YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211066809926774 Vergi Kimlik Numarası: 2110668099
    Bu ürün EX STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİC TROPICOLORS KURU BOYA 12 Lİ

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Bic 07.11.029.037 Kids Tropicolors 12 Renk Kuru Boya Kalemi

Bic Kids Tropicolors 12 renk kuru boya kalemi, çocukların yaratıcılığını geliştirir. Bu ürün, ergonomi kavramı dikkate alınarak imal edilmiştir. 12 renkli boya kalemi, pigment bazlı malzemelerden üretilmiştir. Bu, her rengin oldukça canlı görünmesini sağlar. 5 yaşından daha büyük çocukların kullanımına uygun olan Bic 12 renk Tropicolors kuru boya kalemi, altıgen tasarıma sahiptir. Bu, kalemlerin herhangi bir yüzeyin üzerinden yuvarlanarak yere düşmesini önler. Yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiş olan ürün, ufalanmaz. Çocukların mobilya ve halı gibi eşyaları kirletmeden resim yapmasını sağlayan boya kalemleri, beklentileri karşılar. Ebeveynler, Bic Kids Tropicolors 12'li kuru boya kalemini çocukları için gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • Renk Sayısı: 12
  • Üretim Malzemesi: Sentetik reçine
  • Uygunluk: 5 yaş ve üzeri

Bic Kids Tropicolors Kuru Boya Kaleminin Özellikleri Neler?

Bic Kids Tropicolors Kuru Boya Kaleminin Özellikleri Neler?

Bic Kids Tropicolors 12 renk kuru boya kalemi, kaliteli üretim materyalleri ile öne çıkar. Ürünün kutu içeriğinde bulunan kalemler, oldukça kolay bir biçimde açılabilir. Dayanıklı bir yapıya sahip olan bu gereçler, sentetik reçine kullanılarak imal edilmiştir. Bu ürün, çocukların ellerini acıtmaz. Dışarıdan gelebilecek olan darbelere ve düşme, çarpma gibi durumlara karşı dayanıklı olan kalemler, uzun ömürlüdür. Canlı renkler barındıran bu ürün, ebeveynlerin beğenisini kazanmıştır. Çocukların keyifli bir biçimde resim yapmasını sağlayacak olan Bic Kids Tropicolors 12 renk kuru boya kalemi, makul boyutları sayesinde de öne çıkar. Bu ürün, okul çantası gibi pek çok farklı eşyanın içine kolayca sığar. Çocuğunuz bu sayede dilediği her yerde resim yapabilir.

Bic Kids Tropicolors Kuru Boya Kalemi Renkleri Kaliteli mi?

Bic Kids Tropicolors Kuru Boya Kalemi Renkleri Kaliteli mi?

Bic Kids Tropicolors 12 renk kuru boya kalemi, sahip olduğu canlı renkler ile öne çıkar. Her kalemin rengi, yüzeyin üzerinde benzersiz bir görüntü yaratır. Bu, çocuğunuzun resim yapma yeteneğinin gelişmesine katkı sağlar. Doğru renkleri görerek pratik yapma imkânı sağlayan ürün, hayal gücünü geliştirir. Bic Kids Tropicolors 12 renk kuru boya kalemi, sağlam uçları sayesinde hem çocukların hem de yetişkinlerin favorilerinin arasında yer alır. Kalemlerin uçları, dayanıklı ve yumuşak bir yapıya sahiptir. Bu, istenilen rengin kâğıda kolay bir biçimde aktarılmasına imkân tanır. Çocuklar bu sayede parmakları acımadan resim yapabilir. Bic Kids Tropicolors 12'li kuru boya kalemi, yüksek kaliteye sahip olan malzemelerden üretildiği için beklentileri karşılar.

Bic Kids Tropicolors Kuru Boya Kalemi Çocuklara Uygun mu?

Bic Kids Tropicolors Kuru Boya Kalemi Çocuklara Uygun mu?

Bic Kids Tropicolors 12 renk kuru boya kalemi, özel olarak çocuklar için üretilmiştir. Elbette resim yapmaya ilgi duyan ve taşınabilir bir set isteyen yetişkinler de bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Bu ürün, çocukların el yapısı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Kolay ve konforlu kullanım imkânı tanıyan Bic Kids Tropicolors 12'li kuru boya kalemi, insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz. Avrupa Birliği Oyuncak Güvenliği Direktifi göz önünde bulundurularak üretilmiş olan bu ürünü çocuğunuz için gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Dayanıklı yapıları ile de öne çıkan kalemler, çocukların oyun alışkanlıklarına uyum sağlar. Bu ürünü sevdiklerinize bir hediye olarak satın alabilirsiniz. Dilerseniz siz de Bic Kids Tropicolors 12 renk kuru boya kalemi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hem çocukların hem de yetişkinlerin keyifli bir biçimde vakit geçirmesini sağlayan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.