Bic Kids Visaquarelle Fırça Uçlu Keçeli Boya 18li

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269 TL244 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
234 TL230 TL
200 TL'ye 8 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
244,90 TL234,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bic Kids Visaquarelle Fırça Uçlu Keçeli Boya 18li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ERHAN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530575456
    Bu ürün Kampüs Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BİC KİDS VİSAQUARELLE FIRÇA UÇLU KEÇELİ BOYA 18Lİ

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Bic Visa Fırça Uçlu Keçeli Boyama Kalemi 18'li Kavanoz

Bic keçeli boyama kalemi 18'li, kavanoz özel fırça ucu tasarımı, renkli yapısı, pratik boyama kolaylığıyla ön plana çıkar. Renkleri kâğıda rahatça aktararak etkili boyama yapabilirsiniz. Çocukların boyama yapmaktan keyif almalarını sağlayan kaliteli, özel tasarım üründür. Defterinize yaptığınız renkli resim çalışmaları için altyapı oluşturur. Taş boyamada kullanabileceğiniz, renkli yazılar yazmanızı sağlayan fonksiyonel kullanım güvenliği sunan, orijinal bir settir. Fırça uçlu yapısı sayesinde yazıları süslü, renkli şekilde tamamlayabilirsiniz.

 
  • 18'li paket özelliği sayesinde uzun süre bitmeden rahatlıkla kullanabilir.
  • Bic visa fırça uçlu keçeli boyama kalemi 18’li, çocuğunuzun boyama ve resim yapma heyecanını destekler.
  • Kullanımı oldukça kolay ve pratik olan kalemler, fiyat performans ürünüdür. Orijinal yapısı, yüksek tasarım kalitesi sayesinde uzun ömürlü kullanılabilir.

Bic Visa Keçeli Boyama Kalemi Özellikleri

Bic Visa Keçeli Boyama Kalemi Özellikleri

Bic visa fırça uçlu keçeli boyama kalemi kavanoz ergonomik kullanımı, birbirinden renkli yapısı ve orijinal içeriği ile öne çıkar. En tercih edilen kırtasiye malzemesi seçenekleri arasında yer alır. Çocukların renkleri keşfetme heyecanını destekler. Onlarla keyifli, kaliteli zaman geçirmenizi sağlar. Büyük, küçük karton yapıları üzerinde yazı ve çizimlerinizi belirgin şekilde çizebilir, pek çok farklı renkte yazı yazarak çalışmalarınızı renkli hale getirebilirsiniz. İnce uçlu keçeli kalemlerle ince figürler çizerken deftere renkli başlıklar atabilirsiniz. Daha belirgin çizim yapma ve çizimlerin içinin boyanması için kullanılabilir. Siyahtan beyaza, sarıdan bordo efekte kadar pek çok renk seçeneğine sahiptir. Taş boyama sanatının yanı sıra defter üzerine çizim yapmanızı sağlar. Suluboya fırçasından esinlenerek tasarlanmıştır. Fırça uçları özel olarak dizayn edilmiş olup ince, kalın pek çizgi çizebilirsiniz. Yumuşak uç yapısı sayesinde boyama işlemlerini yorulmadan, keyifli ve özgür şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Bic Visa Fırça Uçlu Kalemi Kullanımı ve Yorumları

Bic Visa Fırça Uçlu Kalemi Kullanımı ve Yorumları

Bic visa fırça uçlu keçeli boyama kalemi 18'li yorumları ürünün kolay, pratik kullanımı, özel tasarımı ve popülerliğini ön plana çıkarır. Bozulmaya karşı dayanıklı olup kusursuz boyama deneyimi yaşatır. Capcanlı renkleri, çocuklarınızın boyama heyecanını artırır. Özel tasarım delikli kapakları ürünün uzun süre bozulmadan muhafaza edilmesini sağlar. Kapağı açık kalsa da kalemler 3 ay kuru kalabileceği için uzun ömürlü kullanılabilir. Kullanım alanı geniş olup ev, okul, iş yeri gibi pek çok alanda rahatlıkla tercih edilebilir. Pek çok çizim yapmanıza olanak sağlayan ürünle, çizim ve boyama işlemlerini kolay, hızlı, emniyetli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kaligrafi kalemleriyle sanatını ilerletenler için ideal olup yazıları renkli, etkili, estetik şekilde kâğıda aktarmanıza yardım eder.

 

Bic Visa Fırça Uçlu Kavanoz Fiyatı

Bic Visa Fırça Uçlu Kavanoz Fiyatı

Bic visa fırça uçlu keçeli boyama kalemi 18'li fiyatı ürünün marka kalitesi, miktarı, çeşitliliğine göre değişir. İçeriğinde çocukların sağlığına olumsuz etki edecek herhangi bir katkı maddesi barındırmamaktadır. Çocuğumuzun güvenliği için özel olarak üretilen fırça uçlu keçeli boyama kalemleri çocuk ve oyuncak güvenliği yönetmeliğini uygun şekilde tasarlanmıştır. Akrilik boya, yağlı boya gibi bekleme süresi bulunmadığı için doğrudan kullanılabilir. Kâğıt, taş, karton, ahşap, plastik yüzeyler üzerinde tercih edilebilir. İstediğiniz renk çeşidini kullanarak günlük okul ve iş hayatınızda çalışmalarınızı zahmetsiz, rahat şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Kaliteli, renkli yapısı, ergonomi kullanım özellikleri ile ön plana çıkan, bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle günümüzde sıklıkla tercih edilen kırtasiye malzemelerindendir. Ürünü detaylı olarak analiz ettikten Trendyol'da tek tıkla sipariş oluşturabilirsiniz.