Bic Bıc 3 Sensitive Tıraş Bıçağı 4'lü Poşet X 5 Adet

329,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bic Bıc 3 Sensitive Tıraş Bıçağı 4'lü Poşet X 5 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mesa Ticaret Satıcı Ünvanı: SAMİ ŞENDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8040256450
    Bu ürün Mesa Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BIC 3 SENSITIVE 3 BIÇAKLI KULLAN AT TIRAŞ BIÇAĞI - Bu 3-bıçaklı kullan-at tıraş bıçağı, uygun fiyata mükemmel tıraş arayan erkekler için en uygun tercihi sunuyor. - Yakın ve rahat bir tıraş için 3 bıçaklı teknoloji ile tasarlandı. - Bıçaklar sürtünmeyi azaltan ve onları sağlamlaştıran polimer ve krom ile kaplanmıştır. - Aloe Vera ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı jel şeridi sayesinde tüm hatlarda pürüzsüz bir şekilde kayar. - Islakken bile düzgün kontrol sağlamak için kıvrımlı portakal renkli sap kaydırmaz çıkıntılıdır. BIC 3 Sensitive erkek tıraş bıçağı ileri tıraş deneyimi için (birinci sınıf 2 bıçaklı kartuşsuz erkek tıraş bıçaklarına göre) hem etkili hem de cazip fiyatlı mükemmel bir tercihtir. Bıçakların sağlamlaştırılması ve keskin kalması için polimer ve krom kaplama kullanılmıştır. Daha fazla rahatlık ve kayganlık etkisi için, sabit başlığında E vitamini ve Aloe Vera ile zenginleştirilmiş kayganlaştırıcı jel şeridi bulunur. Daha iyi kontrol sağlamak için sapı kıvrımlı ve tırtıklıdır. Her seferinde güzel ve temiz bir tıraş sağlayan kaliteli ve tek parça erkek tıraş bıçağı. Üretim sürecinin her aşamasında en yüksek kalite standartlarını karşıladıklarından emin olmak için BIC 1975 yılından bu yana tüm tıraş bıçaklarını kendi üretim tesislerinde üretmektedir. Birinci sınıf kaliteli tıraş bıçakları ve bıçak setleri tasarlama ve üretme konusunda 40 yılı aşkın deneyimiyle erkeklerin güvendiği marka BIC’tir.

Ürün Özellikleri

  • Bıçak Sayısı 3 Bıçaklı
  • Tipi Kullan-at Tıraş Bıçağı
Geri Bildirim Ver