5
Dış Cephe Boyası kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg

562 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STELLA FABRİKA Satıcı Ünvanı: MİZ BOYA İNŞAAT VE SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622180393800001 Vergi Kimlik Numarası: 6221803938
    Bu ürün STELLA FABRİKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UYGULANACAK YÜZEYLERCam, mozaik, fayans, porselen, seramik, mermer, granit, doğal taş, ahşap, beton, şap, galvaniz sac, alüminyum vb. yüzeylerde kullanılır. ÖZELLİKLERİ• Yüksek kimyasal ve mekanik dirence sahiptir.• Atmosfer koşul ve kirliliğine, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır.• Rengi solmaz, çatlama, kabarma ve dökülme yapmaz.• Yüzeydeki yüksek yayılma gücü sayesinde kolay sürülür, zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.• Yüzeye orta derecede kaydırmazlık kazandırır.• Uygulanan yüzey kolay temizlenir. UYGULAMAVetro Sıvı Cam uygulaması yapılacak yüzeyler
  • her türlü kir, yağ ve tozdan, eski boya kalıntılarından arındırılmış temiz ve kuru olmalıdır.İki bileşen belirlenen oranlarda karıştırılmalı ve homojen hale getirildikten sonra uygulamaya geçilmelidir. Fırça, rulo yada püskürtme ile uygulanır. Uygulama sırasında yüzey ve ortam sıcaklığının en az +5°C ve en çok +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir. Uygulama ortamında aşırı rüzgar ve hava akımı olmamalıdır. Malzemenin kullanımı yaklaşık 50 dakikada yapılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg 531V_1

Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg 531V_1 başta fayans, seramik, mermer ve ahşap olmak üzere pek çok alanda uygulanabilir. Kimyasal maddelere karşı çok yüksek dirence sahip olmasından dolayı temizliğinde herhangi bir sorun meydana gelmez. İstenilen her türlü deterjan uygulanabilir. Meydana Gelebilecek darbelere ve sürtünmelere karşı dayanıklılık gösterir. Bu nedenle kısa sürede deformasyona uğramaz. Özellikle de dış mekânda kullanılacak ise her türlü dış etkene karşı performansında bir düşüş yaşanmaması istenir. Su ve nemden dolayı kabarmaz; güneşten dolayı ise renginde herhangi bir değişiklik oluşmaz. Kullanıcı memnuniyetleri her üründe olduğu gibi sıvı cam satın alınacağı zamanda çok büyük bir öneme sahiptir. Bianca vetro sıvı cam yorumları ve değerlendirmelerini ayrıntılı bir şekilde analiz ederek tercih yapılırsa daha doğru bir karar verebilmek mümkün olur.

  • Üstün Performans
  • Dayanıklı
  • Su ve Nemden Etkilenmeyen Yapı

Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg 531V_1 Sayesinde Kolayca Yenilenen Yüzeyler

Vetro sıvı cam uygulaması zeminin görüntüsünde bozulma meydana getirmez. Kuruduktan sonra ise pürüzsüz, şeffaf ve elastik bir görüntü oluşturur. Bianca sıvı cam nasıl kullanılır sorusu kullanmak isteyenlerin en çok araştırdığı konular arasında yer almaktadır. Uygulamaya başlanılmadan önce ilk yapılacak şey uygulama yapılacak olan yüzeyin temizlenmesidir. Beklenen performansın sağlanabilmesi için yüzeyin kir, toz ve yağ gibi unsurlardan arındırılması gerekir. Malzeme homojen derecede karıştırıldıktan sonra uygun bir fırça ile veya püskürtme yöntemiyle uygulamaya başlanır. Yayılma gücü yüksek olduğu için herkes tarafından kolay bir şekilde uygulanabilir. Bu sayede hem zamandan hem de işçilikten tasarruf edebilmek mümkün olur. Ayrıca uygulama esnasında dış etkenleri de göz ardı etmemek gerekir. Hava sıcaklığı 5 dereceden az 30 dereceden yüksek olmamalı ve aynı zamanda aşırısı rüzgâr olmamalıdır.

Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg 531V_1 ile Yepyeni Bir Görüntü

Bianca vetro sıvı cam uygulaması yapılan zeminler adeta yepyeni bir görüntüye kavuşur. Bu sayede eskimeye yüz tutmuş ve deforme olmuş fayans, mermer ve ahşap yüzeyleri yenilemek mümkün hale gelir. İki bileşenden oluşan sıvı cam belirtilen oranlarda karıştırılmalıdır. Aksi halde istenilen etkiyi görmek pek de mümkün olmaz. Yapılan karışımın en fazla bir saat içerisinde kullanılması gerekir. Üstün derecede performans sağlayabilmek için 2 veya 3 kat şeklinde uygulama yapılması önerilmektedir. Her kat yapıldıktan sonra ortalama bir gün boyunca beklenip diğer kata öyle geçilmesi gerekir. Tamamen kuruması ve istenilen hali alması ise ortamın şartlarına göre değişiklikler gösterebilmekle birlikte 7 gün sürebilmektedir. Satın almadan önce Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg indirim dönemleri takip edildiği takdirde çok daha uygun fiyatlara sahip olunabilir. Bu sayede bütçe konusunda tasarruf sağlanabilir.

Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg 531V_1 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Bianca vetro sıvı cam 1 kg kullanımı esnasında gerekli koruyucu ekipmanlar kullanılmalıdır. Özellikle de deri, göz ve ağız ile temasından kaçınılmalıdır. Son derece dayanıklı olmasının yanı süre güzel ve temi görüntüsü ile de göz doldurur. Bianca vetro sıvı cam fiyatları kullanılacak miktara ve markalarına göre değişiklikler gösterebilmektedir. Ama her üründe olabileceği gibi sıvı camlarda da kaliteli olanları diğerlerine göre daha maliyetli olabilmektedir. Fakat daha önemli olan konu ise ürünün dayanıklılığı ve gösterdiği performans olmalıdır. Bu nedenle karar vermeden önce ürünle ilgili ayrıntılı araştırmalar yapılarak her zaman daha avantajlı bir alışveriş gerçekleştirilir. Bianca Vetro Sıvı Cam 1kg satın al seçeneğini kullanarak ürüne Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sahip olunabilir.