1
Astar Boyalar kategorisinde
en çok ziyaret edilen 1. ürün

Bianca Fayans Boyası Kullanıma Hazır Ceramica 1 kg

752 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boya Ağırlığı: 1 Kg
1 Kg
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bianca Fayans Boyası Kullanıma Hazır Ceramica 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STELLA BOYA DÜNYASI Satıcı Ünvanı: LEVENT KİREMİTÇİGİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5630548670
    Bu ürün STELLA BOYA DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fayans Boyası Kullanıma Hazır Ceramica 1 kg Ceramica - Seramik Boyası Akrilik esaslı, tek bileşenli, kimyasal ve fiziksel dirence sahip, fayans, seramik, mermer, granit, beton gibi yüzeylere kolayca uygulanabilen bir boyadır. Uygulanacak Yüzeyler Banyo, mutfak, balkon, teras seramiklerine, her türlü fayansa, mermer, granit, proselen, cam mozaik, beton gibi alanlara uygulanabilir. Özellikleri • Tek komponentli ve uygulaması kolaydır. • Aşındırıcı U.V. ışınlarına dayanıklıdır. • Zorlu yüzeylere aderansı yüksektir. • Islak alanlarda oluşan suya ve buhara karşı dirençlidir. Uygulama Uygulama yapılacak yüzeyler üzerindeki düzgünlüğünü bozan öbekler, çıkıntı vb. gideriniz. Katlar arasında 24 saat bekleyiniz. Uygulama sırasında yüzey ve ortam sıcaklığının +5ºC ile +30ºC arasında olmasına dikkat edilmelidir. En iyi performans için iki kat uygulanmalıdır. İnceltme (Hacimce) Kullanıma hazırdır. Kullanmadan önce iyice karıştırınız. Kuruma Süresi (20°C) Sert Kuruması: 3 saat Boyanabilen Alan 1 litresi ile uygulama şekli ve zemine bağlı olarak tek kat için 5 - 6 m² alan boyanır. Depolama Ağzı açılmamış orijinal ambalajında oda sıcaklığında 2 yıldır. Ambalaj 0,75 / 2,50 lt

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Mat
  • Ağırlık 0,5 - 2 kg
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Bianca Fayans Boyası Kullanıma Hazır Ceramica 1 Kg

Boyalar değişimi mümkün kılan malzemeler arasında bulunur. Bu nedenle müşteriler tarafından sık tercih edilir. Bianca markasına ait olan ürünü tercih ederek yaşam alanlarınızın farklı bölümlerinde değerlendirebilirsiniz. Sadece fayans üzerinde değil, bunun yanı sıra çeşitlilik gösteren zeminlerin boyanmasına da yardımcı olur. Fayans boyası olarak isimlendirilen ürünün bu gibi işlevsel özellikleri ise müşterileri memnun eden detaylar arasında yerini alır. Bianca fayans boyası 1 kg ağırlığa sahip olduğundan dolayı farklı alanları değiştirebilmek için yeterli malzemenin elde edilmesi konusunda müşterilere yardımcı olur. Mermer ya da granit olarak isimlendirilen zeminlerin üzerine de uygulama yaparak aynı anda pek çok alanın değişimini mümkün kılabilirsiniz. Sipariş oluşturarak iç cephe yönünden sıklıkla tercih edilen malzemeye sahip olabilirsiniz.

  • İç cephe için özel formül
  • Farklı zeminlere uygun
  • İdeal miktarda dayanıklı ambalaj

Bianca Fayans için Boya Kullanıma Hazır Ceramica Özellikleri

Bianca Fayans için Boya Kullanıma Hazır Ceramica Özellikleri

Yaşam alanlarında değişim meydana getirebilmek için çeşitli içeriklerden sıklıkla yararlanılır. Bu noktada boyalar önemli bir ihtiyacı karşılar. Renkli seçimler yaparak yaşam alanlarının farklılaşmasına katkıda bulunabilir, keyifli zaman geçireceğiniz ortamlar elde edebilirsiniz. Kolay uygulanabilir olduğundan dolayı müşterilerin kısa süre zarfında değişim yapabilmesine yardımcı olur. Geniş ortamların değişimini mümkün kılan Bianca Ceramica fayans boyası ile temiz ve pratik işlemler yapabilirsiniz. Belirli bir kullanım şekli olan bu içerikleri mevcut kullanım talimatlarına uygun olacak şekilde uygulayarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu ürün akrilik esaslıdır ve tek bileşenlidir. Kimyasal yanı sıra fiziksel bir dirence de sahiptir. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım imkanını müşterilere sunabilir. Fayans boyası Bianca tarafından bu gibi esaslar dikkate alınarak ortaya konulur. İhtiyaç duyduğunuz alanları belirleyerek buna göre sipariş oluşturabilirsiniz.

Fayans Boyası Kullanıma Hazır Ceramica 1 Kg Kullananlar

Fayans Boyası Kullanıma Hazır Ceramica 1 Kg Kullananlar

Boyalar uzun yıllardır kullanılan malzemelerden biridir. Buna bağlı olarak farklı biçimlerde ürünler ortaya konulur. Duvar ve kapı gibi boyanması mümkün olan yapıların yanı sıra fayans, granit ya da mermer gibi yaşam alanlarının belirli bir kısmını oluşturan yapıların da boyanabilmesi büyük avantaj sağlar. Bu nedenle uygun içeriklere sahip olan malzemeler üretilir. Bianca bu alanda yaptığı çeşitli çalışmalar neticesinde müşterilerin memnun kalacakları ürünleri ve kullanmak isteyecekleri renkleri ortaya koyar. Bianca fayans boyası kullanıma hazır Ceramica 1 kg olduğundan dolayı hem geniş hem de birden fazla alanı rahatlıkla boyayabilirsiniz. Çeşitli açılardan sunduğu imkanları değerlendirebilmek için sipariş oluşturabilirsiniz. Bianca fayans boyası kullanıma hazır Ceramica 1 kg kullananlar tarafından çeşitli alanlarda değerlendirilen ürünü seramik ve beton yapılı yüzeylerde de kullanmak için siz de temin edebilirsiniz.

Bianca Fayans için Boya Kullanıma Hazır Ceramica 1 Kg Fiyatı

Bianca Fayans için Boya Kullanıma Hazır Ceramica 1 Kg Fiyatı

Bianca fayans boyası kullanıma hazır Ceramica 1 kg yorum bölümü müşterilerin ürün hakkında elde ettikleri deneyimleri aktardıkları kısımdır. O nedenle detaylı bir inceleme yaparak Bianca markasının ortaya koyduğu bu ürün hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Bianca fayans boyası kullanıma hazır Ceramica 1 kg satın alarak standart görünüme sahip olan alanları değiştirebilir, kendi zevkinizi ortaya koyacak şekilde dizayn edebilirsiniz. Ürün, sıklıkla kullanımı tercih edilen mutfak ve banyo gibi ortamların yanı sıra balkon ve teras gibi yaşam alanlarında da değerlendirilebilir. Aşındırıcı nitelikli UV ışınlarına karşı dayanıklı olması ürünün kullanım ömrünü uzun kılar. Aynı şekilde su ve buhar gibi oluşumlara karşı direnç gösterebilmesi de ürünün mutfaklarda kullanım sıklığını artırır. Bianca fayans boyası kullanıma hazır Ceramica 1 kg fiyat bilgisini alarak Trendyol’dan siparişinizi oluşturabilirsiniz.