Bhd Plastik Saplı Tel Fırça Fma07168

54 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
4. Ürüne %10 İndirim
6.500 TL'ye 125 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %30 İndirim
Kurumsal Fatura
61,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bhd Plastik Saplı Tel Fırça Fma07168

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sbstedarik Satıcı Ünvanı: MUHAMMET YUSUF ULUCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1693410756200015 Vergi Kimlik Numarası: 8880335098
    Bu ürün sbstedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tel Fırça (Plastik Saplı) Ürün Özellikleri Pirinç yuvarlak kesitli tel fırça
  • Plastik saplı
  • Uzunluk: 250mm

Ürün Özellikleri

  • Tip Fırça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bhd Plastik Saplı Tel Fırça Fma07168 2141565

Temizlik yaparken bazı yüzeylerin üzerindeki kirleri çıkarmakta zorlanıyorsanız plastik saplı tel fırça kullanın. Özellikle metalik ve ahşap yüzeyleri temizlerken tel fırça kullanırsanız işiniz daha kolay olur. Aynı zamanda metalik ve ahşap yüzeye zarar vermek istemiyor olabilirsiniz. Fazla kuvvet uygulayarak yüzeyin aşınmasına sebep olmak yerine tel fırçalardan aldığınız zaman temizliğin kolaylaşmasını sağlamanız mümkündür. Elinizdeki tel fırça işlevini kaybettiyse, yani artık temizleyecek kalitede değilse değiştirmeniz yerinde bir karar olacaktır. Temizlenmesi zor yüzeylerdeki lekeleri çıkarmak için dayanıklı, kaliteli ve uzun ömürlü ürünler kullanmanız gerekiyor.

  • İmkânsız görünen zor lekeleri çıkarıcı
  • Ne kadar kullanırsanız kullanın uzun ömürlü
  • Temizliğinizi kolaylaştıracak kaliteli tel fırça

Bhd Plastik Saplı Tel Fırça Özellikleri

Metal ve ahşap yüzeylerde kimi zaman boya, pas, tortu oluşur. Bu tarz inatçı lekeleri çıkarmak için Bhd plastik saplı tel fırça ayarı size büyük bir kolaylık sağlar. Tutuşu, temizlemesi ve hareket ettirmesi kolay olduğu için günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilir. Temizlenmesi zor olan yüzeylerin temizliğini yaparken çok zaman kaybediyorsanız ve yoruluyorsanız tel fırçaları kullandığınız zaman tasarruf ettiğinizi göreceksiniz. Bu fırçalar sayesinde sadece zaman tasarrufu yapmazsınız. Aynı zamanda sağlığınızı zorlayacak şekilde kendinizi yormaktan da kurtulmuş olursunuz.Temizlik konusunda sizi memnun edecek bir fırça bulamadıysanız Bhd plastik saplı tel fırça çeşitleri araştırması yapabilirsiniz. Alacağınız tel fırçanın kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlü olması gerekiyor. Aksi durumda metal ve ahşap yüzeylerde oluşan kirler düşündüğünüz kadar kolay bir şekilde çıkarılmaz. Durum böyle olunca aldığınız tel fırçalardan memnun kalmazsınız. Son zamanlarda araştırmadan tel fırça alan kişi sayısı fazla olduğu için memnuniyetsizler de oldukça yaygındır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.

Bhd Plastik Saplı Tel Fırça Kulanımı

Daha önce tel fırça aldıysanız ve kısa süre içerisinde kullanılmaz hâle geldiyse Bhd plastik saplı tel fırça yorumları incelemesi yapın. Yorumlarda tel fırçanın kullanım ömrü hakkında fikir edinmenize yardımcı olan ifadeler söz konusudur. Eğer yorumları okumadan direkt alışveriş yaparsanız beklediğinizden daha kısa sürede kullanılmaz hâle gelen fırçalardan edinme ihtimaliniz yüksektir. Uzun ömürlü tel fırça almak için Bhd plastik saplı tel fırça fiyatı fikir edinmenizde işe yarar. Böylece bütçenize uygun tel fırça bulmakta da zorlanmazsınız. Sizi memnun edecek tel fırça almak için Bhd plastik saplı tel fırça özellikleri odaklanmanız gereken bir başka faktördür. Eğer tel fırçanın özellikleri hakkında bilgi edinmezseniz beklediğiniz performansız alamayabilirsiniz. Araştırma yaparken ürünün özelliklerine bakmanız gerektiğini unutmayın. İstediğiniz niteliklerde tel fırça aldıktan sonra çıkarılması zor olan lekeleri kolaylıkla temizlemeniz mümkündür.

Bhd Plastik Saplı Tel Fırça Fiyatı

Günümüzde temizliği kolaylaştıracak pratik malzemeler üretilmeye başlanmıştır. Üretici firmalar bu konuda tüketicilerin istek ve düşüncelerini dikkate alarak hareket eder. Temizliği kolaylaştıracak ürünlerden edinmek istiyorsanız Bhd plastik saplı tel fırça satın al kampanyaları tam size göredir. Satın aldığınız ürün temizlenmesi zor yüzeyleri tek seferde tertemiz yaptığında memnun kalacaksınız. Ürünün yorumlarını incelediğiniz zaman tel fırçanın performansı hakkında bilgi edinmeniz çok daha kolay hâle gelir. Araştırma yaptığınız zaman bütçenize uygun tel fırçalar bulamıyorsanız Bhd plastik saplı tel fırça indirimleri oluyor. Bu indirimleri takip ederek satın aldığınız zaman tel fırçayı bütçenize uygun bir şekilde elde etmiş olursunuz. Artık temizlik yaparken zaman kaybetmek ve kendinizi yormak istemiyorsanız tel fırça almanız yeterlidir. Detaylı araştırmalar sonucunda sizi memnun edecek ve bütçenize uygun plastik saplı tel fırçalardan edinmeniz mümkündür.