bgzhome tekstil Dertsiz Masa Örtüsü Piknik Örtüsü Sofra Bezi Bgz Home Tekstil

29,50 TL
Boyut/Ebat:
150 x 150
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

bgzhome tekstil Dertsiz Masa Örtüsü Piknik Örtüsü Sofra Bezi Bgz Home Tekstil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bgzhome tekstil Satıcı Ünvanı: BGZ HOME TEKSTİL TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0168119878300001 Vergi Kimlik Numarası: 1681198783
    Bu ürün bgzhome tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BGZ Home tekstil Dertsiz Masa Örtüsü Piknik Örtüsü ( Sofra Bezi ) ÜRÜN BİLGİLERİ Raşel Kumaş Masa Örtüsü 150X150 (Sofra Bezi) Günlük kullanıma uygun masa örtüsü, piknik örtüsü ve sofra bezi olarak kullanılabilir. Canlı renkler ile kaliteli raşel kumaştan üretilmiştir. Kolay yıkanabilir ütü gerektirmeyen dertsiz kumaştır. Canlı renkler ve dekoratif baskılarıyla evinize bambaşka bir hava katın. Yıllar boyu hiçbir şekilde özelliğini kaybetmez. Raşel kumaş özel dokuma tekniği ile yumuşak dokuya sahiptir. Kolay temizlenebilme özelliği ile pikniklerde , mutfağınızda ve evinizde güvenle kullanabileceğiniz şık ve kaliteli ürünlerdir. Günlük kullanıma uygun olduğu gibi özel davetlerinizde de zevkinizi ortaya koyacaktır. Ürün Özellikleri Ürün ölçüleri 150X150 cm'dir.(Lazer kesim olduğundan %1-2 ölçü de esneme oluşabilir) Ürünün kumaş gramajı 100 gr /m 2 'dir. Ürünün kumaş yapısı %100 polyester raşeldir, özel olarak üretilmiştir. Ürün kare şeklindedir. Ürün Görselleri Ürün görselleri orijinal üründür Bilgisayar ve mobil cihazların marka ve ekran çeşidine bağlı olarak hafif ton farkılıkları görülebilir. Yıkama Talimatları 30 derecede hassas yıkama yapılabilir ya da elde yıkanabilir. Yıkama esnasında koyu renkleri ayrı tutunuz. Optikli deterjan, ağartıcı ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutucuda kurutma yapılmamalıdır. Ilık ütü ile ütülenebilir. Islak bekletmeyiniz. Kuru temizlemeye uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Özellik Dertsiz
  • Şekil Kare
  • Renk Gri

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver