BEZE Petek-radyatör Boru Gizleme Aparatı, Ayarlı,beyaz,tekli,

34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

BEZE Petek-radyatör Boru Gizleme Aparatı, Ayarlı,beyaz,tekli,

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asya Markett Satıcı Ünvanı: EMRE YAZICIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9450398705
    Bu ürün Asya Markett tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petek-radyatör Boru Gizleme Aparatı, Ayarlı,beyaz,tekli,

Ürün Özellikleri

  • Güç 550 W
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

BEZE Petek - Radyatör Boru Gizleme Aparatı - Ayarlı, Beyaz, Tekli

Petekler, diğer adıyla radyatörler iç mekanın ısıtılması için kullanılır. Radyatörler, su pompasının hareketinden meydana gelen bir çalışma prensibine sahiptir. Bu çalışma sistemi, zemin altından geçen borular ile birbirine bağlıdır. BEZE petek-radyatör boru gizleme aparatı - ayarlı, beyaz, tekli model ürün, kullanışlı olması ile sıklıkla tercih edilir. Radyatör borusu ortamın dekorasyonunu engelleyen renklere sahip olabilir. Bu ürün, zeminden çıkan ve görünür biçimde olan petek borularını gizlemenize imkan sağlar. Beyaz rengi ile her türlü ortama uyum sağlar. Ev ortamında, iş yerlerinde ve tüm profesyonel işletmelerde rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ferah ve zarif bir duruşu vardır. Sahip olduğu görüntüsü ile bulunduğu ortama şıklık katar. Estetik tasarımı ile radyatör borusunun sebep olduğu istenmeyen görüntüyü engeller.

  • Ayarlanabilir uzunluk
  • Kaliteli plastik yapı
  • Dekoratif ve şık tasarım

BEZE Petek-Radyatör Boru Gizleme Aparatı Tasarım Özellikleri

BEZE Petek-Radyatör Boru Gizleme Aparatı Tasarım Özellikleri

Bu ürün sert plastik olan ABS’den meydana gelir. Birinci sınıf kaliteli malzemeden üretilir. Uzun yıllar kullanabileceğiniz bir yapısı bulunur. Bu özelliği ile ekonomik bir üründür. Materyal olarak kolay silinebilir yüzeye sahiptir. Aynı doğrultuda kir ve leke tutmaz yapısı ile memnuniyet verir. Rahat bir şekilde toz almanızı sağlar ve temizlik deneyiminizi kolaylaştırır. Böylece, hijyenik bir ortam sağlar. Ürün, mekan zemini ve boru arasında dayanıklılık sağlayan beşgen şeklinde alttan takma aparatına sahiptir. Kenarlarında, uzunluğu fark etmenize yardımcı olan eşit mesafeli çizgiler bulunur. Ürün, 6 cm ve 15,5 cm aralığındaki tüm uzunluktaki borular için uygundur. Mobil borulu tesisatlarda kullanıma müsaittir. 2 mm kalınlığa sahip olan modelin 6,5 cm alt taban uzunluğu ve 2,5 cm üst boru iç uzunluğu bulunur.

BEZE Boru Gizleme Aparatı, Ayarlı, Beyaz, Tekli Yorumları

BEZE Boru Gizleme Aparatı, Ayarlı, Beyaz, Tekli Yorumları

Radyatörlerin ısınması için tesisatın içinden sıcak su akışı gerçekleşir. Yüksek ısıya sahip kaynar su borulardan geçerek iç mekanın ısınmasını sağlar. Bu durum petek borularının ısınmasına sebep olur. Ürün, boruları tamamen kaplar ve ısı yalıtımı sağlar. Bu özelliği ile gerçekleşebilen olası temaslara karşı kılıf görevi de görür. Siz ve sevdikleriniz için güvenlik sağlar. Çocuk odaları için yüksek öneme sahip bir üründür. BEZE petek-radyatör boru gizleme aparatı - ayarlı, beyaz, tekli yorumları kısmını okuyabilir ve kullananların değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Peteklerin sahip olduğu boru uzunluğu odadan odaya ve mekandan mekana değişiklik gösterebilir. Bu ürün, ayarlanabilir boyu ile farklı uzunluğa sahip petek tesisatları için uygundur. Uzayabilir ve kısalabilir tasarımı ile kolaylık sunar. Ürün boyunu manuel olarak kolay ve hızlı bir şekilde ihtiyacınıza göre istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

BEZE Petek-Radyatör Boru Gizleme Aparatı Fiyatı

BEZE Petek-Radyatör Boru Gizleme Aparatı Fiyatı

Bu ürün, sahip olduğu tasarımı ile estetik kaygıları ortadan kaldırır. Ürün, kolay montaj özelliği ile kurulum esnasında kolaylık sağlar. İki adet boru kılıfı ve iki adet zemin aparatı olarak toplamda dört parçadan meydana gelir. Karşılıklı olarak parçaları birleştirmeniz kurulum için yeterlidir. Bu gizleme aparatı, petek borusunu hızlı bir şekilde kavrar. Sağlam bir şekilde kilitlenir. Kaliteli yapısı ile radyatör borusunu sıkıca kaplar. İçeriğinde canlı sağlığına zararı olan hiçbir madde bulunmaz. Böylece, zemine yakın olarak yoğun vakit geçiren ev sakinleriniz için sağlıklı bir kullanım sunar. Okul öncesi eğitim mekanlarında, çocuk odalarında ve yurtlarda güvenle kullanabilirsiniz. Beze petek-radyatör boru gizleme aparatı - ayarlı, beyaz, tekli fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünü, Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.