Beypazarı Sade Soda 200 ml 6'lı

89,90 TL
(14,98 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
98,01 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Beypazarı Sade Soda 200 ml 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sade Soda 200 ml 6'lı
Geri Bildirim Ver

Beypazarı Sade Soda 200 ml 6'lı

Zengin yer altı kaynaklarından elde edilen Beypazarı sade soda 200 ml 6'lı, vücudun ihtiyaç duyduğu mineral desteğini yüksek derecede sağlar. Sıvı nitelikte bir gıda olduğundan dolayı tercih edilen sodanın pH değerine bakılmalıdır. Beypazarı sade sodanın pH değeri 6.3 ile 7.1 arasındadır. Ürünü günün her anında içebilirsiniz. Özellikle sıcak yaz aylarında vücuttan doğal yollarla atılan suyun, terin tekrardan vücuda kazandırılması ve mineral dengesinin korunması açısından düzenli olarak soda tüketilmesi gerekir. Midedeki asit oranını dengeleyerek mide ekşimesine ya da yanmasına iyi geldiği için yemeklerden sonra sıklıkla tüketilir. Vücudun yoğun olarak ihtiyaç duyduğu vitaminleri de yüksek miktarda içerir. Yeşil cam şişe içerisinde net 200 ml sade soda bulunur.

  • Çevre dostu yeşil cam şişe
  • Kolay muhafaza imkanı
  • Düşük kalorili içecek türü

Beypazarı Sade Soda Benzersiz Özellikleri

Beypazarı Sade Soda Benzersiz Özellikleri

Karbonatlı su olarak da bilinen soda, içme suyuna katılan karbondioksit gazı ile elde edilen sıvı içecek türüdür. Karbondioksit gazı, soda içerisinde yer alan köpüklerin doğal yollar ile oluşmasını sağlar. Bu sayede normal içme suyu ile aynı şekilde sindirilir. 6’lı sade soda tüketildiğinde vücuttaki hidrasyon artar ve tokluk hissi yaşanır. Bu nedenle diyet ve perhiz yapanlar tarafından da sıklıkla tercih edilen bir içecektir. Sade sodanın kalori değeri yoktur. Yağ da içermediği için bölgesel kilo almanın önüne geçer. Yetişkin kişilerin günde iki şişe içmesi tavsiye edilir. Çocukların ise bir şişe tüketmesi yeterlidir. İçeriğinde herhangi bir aroma verici ek gıda ya da tatlandırıcı bulunmadığından dolayı sade bir tadı vardır. Aynı zamanda içme suyu gibi saydam bir renge sahiptir.

Beypazarı Sade Soda İnsan Sağlığına Faydaları

Beypazarı Sade Soda İnsan Sağlığına Faydaları

Ürünün bileşenlerinde bol miktarda kalsiyum, magnezyum, sodyum, potasyum, florür, iyodür, klorür, bikarbonat ve sülfat bulunur. Bu zengin içeriği sayesinde vücuda tepeden tırnağa pek çok fayda sağlar. Beypazarı soda 6’lı ilk olarak ağızdaki tükürük salgısını dengeli bir şekilde artırarak dişlerde görülen plak ve leke oluşumunu engeller. Olan lekelerin de giderek azalmasına yardımcı olur. Diş minesinde oluşan mineral bozukluklarını onarır ve ağız yoluyla bakteri alınmasının önüne geçer. Aynı zamanda kolesterol seviyesini de dengeli bir düzeyde tutar. Felç ve kalp krizi gibi kalp sağlığı risklerinin azalmasına yardım eder. Yanlış güneşlenme sonucu ciltte meydana gelen renk tonu eşitsizliklerinin ve kırışıklıkların giderilmesine de imkan tanır. Cilde parlaklık verir. Aynı zamanda dışarıdan bir müdahale ile kolajen desteği almanıza gerek olmadan bünyeniz için gereken üretimi sağlar.

Beypazarı Sade Soda Fiyatları ve Yorumları

Beypazarı Sade Soda Fiyatları ve Yorumları

Beypazarı sade soda 200 ml 6'lı fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Beypazarı sade soda içerisinde yer alan minerallerin, güneş ışığından etkilenerek zarar görmemesi ve faydalı etkilerini çabucak kaybetmemeleri için cam şişesi koyu yeşil bir renge sahiptir. Aynı zamanda yeşil cam şişe saydam bir yapıdadır. Ürünün bardağa dökülmeden kendi cam şişesinde soğuk olarak tüketilmesi yüksek önem arz eder. Aksi halde içerisinde yer alan karbondioksit gazının açığa çıkarak sodadan sağlanacak yararların azalması tehlikesi ortaya çıkar. Buna ek olarak sodanın köpürmesi de söz konusu olur. Ürünü sade olarak tüketmek istemezseniz içerisine limon dilimleyerek ekstra bir tat katabilir ya da diğer içecekleriniz ile karıştırabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Beypazarı sade soda 200 ml 6'lı yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sağlıklı ve mineral deposu olan sade sodaya istediğiniz zaman Trendyol’dan ulaşarak kolayca sahip olabilirsiniz.