BEYORGANİK Organik Keçiboynuzu Unu 250gr

121 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
3 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
123,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Keçiboynuzu Unu 250gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Himsjet Satıcı Ünvanı: HİMS BİLİŞİM DANIŞMANLIK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463130238000001 Vergi Kimlik Numarası: 4631302380
    Bu ürün Himsjet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Unu YÖRE: MERSİN Katkı maddesi, koruyucu, renklendirici, şeker, nişasta ve kimyasallar içermez. Doğrudan gün ışığına maruz bırakmayınız. Raf ömrü ambalajın üzerindedir. DİKKAT!!!: Organik ürünler hiç bir koruyucu ve katkı maddesi içermediği için serin buzdolabı ortamında saklanması gerekmektedir. Alerjen Uyarısı: Gluten içeren paketleme bandında paketlendiği için eser miktarda ''GLUTEN'' içerebilir!!! Tarif: Keçiboynuzlu Sütlü İçecek 1 Tepeleme Organik Keçiboynuzu Unu 1 Yemek Kaşığı Un (isteğe bağlı) 1 Su Bardağı Süt (sıcak veya soğuk) Bütün malzemeleri iyice karıştın. İçeceğiniz hazır. Salep Kıvamında İçecek 1 Fincan Sıcak Süt 1 Tatlı Kaşığı Organik Keçiboynuzu Unu 1 Çay Kaşığı Kakao 1 Çay Kaşığı Tarçın Bütün malzemeleri iyice karıştın. Tatlı krizlerini daha iyi yönetmek için birebirdir. Buzlu Çay 1 Bardak Buz Organik Papatya,Rezene veya Adaçayı (isteğe bağlı) Keçiboynuzu Unu Limon Suyu, Portakal Suyu veya Mango Suyu (isteğe bağlı) Çay sürahinize arzu ettiğiniz çayı demleyip buzdolabınızda soğutunuz. Daha sonra dolu 1 bardak buz ekleyiniz. İçeceğiniz soğuduktan sonra keçiboynuzu unu ekleyebilirsiniz. Oran olarak 1/2 çorba kaşığı, 1lt çaya eklemenizi öneririz. Ekstra bir tat için limon suyu, portakal suyu veya mango suyu ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda tüm kakao kullandığınız kek ve tatlı ürünlerinizde de kakao yerine kullanabilirsiniz. Afiyet Olsun
Geri Bildirim Ver