1
İrmik kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

BEYORGANİK Organik Irmik Ruşeymli 350gr

Çok Al, Az Öde!
1 x  121 TL
%5 indirim
2 x  114,95 TL
229,90 TL
%7 indirim
3 x  112,53 TL
337,59 TL
%10 indirim
4 x  108,90 TL
435,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
200 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Irmik Ruşeymli 350gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natureller Satıcı Ünvanı: LEYLA ADIYAMAN ANTEP MALATYA AKTARİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608077513400001 Vergi Kimlik Numarası: 6080775134
    Bu ürün Natureller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Organik Ruşeym Organik İrmik Yöre: Anadolu Bölgesi Net: 350gr Sağlıklı ambalaj BPA içermez. Tarif: Kaşık maması 2 çay kaşığı tepeleme irmik
  • 1 çay bardağı sıcak su
  • Tenceredeki sıcak suya ruşeymli irmik ekleyiniz. Pişirirken karıştırınız. Pişmeye yakın 1 çay bardağı ılık süt ile kıvamı ayarlayınız. Bu kaşık mamasına yaşına bağlı olarak sevdiği bir meyveyi rendeleyerek ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

BEYORGANİK 350 gr Ruşeymli Organik Irmik

Beyorganik 350 g ruşeymli irmik tamamen yerli tohumlar kullanılarak ve doğal süreçlerden geçilerek üretilir. Beyorganik 350 g ruşeymli irmik ile lezzetli ve besleyici bebek mamaları hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünü tatlılarınızda da kullanabilirsiniz. Durum buğdayının öğütülüp elenmesiyle elde edilen irmik ve buğdayın özü olarak bilinen ruşeymin bir araya gelerek oluşturduğu bu karışım oldukça besleyicidir. Bu ürün, normal irmikte ve beyaz unda bulunmayan çoğu minerale ve vitamine sahiptir. Sekiz aydan büyük bebekler için mama hazırlarken besleyici ve doğal bir çözüm sunar. Bu ürünü meyve ve pekmez ile karıştırarak da tüketebilirsiniz. Bu sayede son derece lezzetli ve besleyici bir öğün elde edebilirsiniz.

  • Katkı maddesi ve koruyucu içermez.
  • Buzdolabında saklanması önerilir.
  • Gluten içerir.

BEYORGANİK Organik Ruşeymli İrmiğin İçeriğinde Neler Var?

BEYORGANİK Organik Ruşeymli İrmiğin İçeriğinde Neler Var?

Beyorganik tarafından üretilen bu ürünün içerisinde her ikisi de organik olan irmik ve ruşeym yer alır. İrmik, genellikle sert buğdayın öğütülüp elenmesiyle elde edilir. Çorba, tatlı ve helva yapımında sıkça kullanılan iri taneli ve sarı renkli bir un çeşididir. İrmik, besin değeri açısından zengindir ve yaklaşık %73 karbonhidrat içerir. Ruşeym ise buğdayın çoğalmasını sağlayan kısımdır İçerisinde bol miktarda mineral ve vitamin bulunur. Özellikle E ve B grubu vitaminlerini bolca barındırır. Buğdaya oranla düşük bir kütlesi vardır. Bu nedenle bir ton buğdaydan yaklaşık bir kilogram ruşeym elde edilebilir. Beyorganik organik ruşeymli irmik; katkı maddesi, koruyucu, kimyasal, nişasta, şeker içermez. Serin alanlarda saklanması önerilir. Doğru şekilde muhafaza edildiğinde besin değerlerini kaybetmez.

BEYORGANİK Organik 350 g Ruşeymli İrmik Lezzetli mi?

Beyorganik 350 g ruşeymli irmik; buğdayın en besleyici hâllerini bir araya getiren, özel ve lezzetli de bir üründür. İrmik, çoğu tatlıya gerekli kıvamı ve lezzeti kazandırır. Ruşeym ile birleştiğinde bu lezzetin yanına yüksek besin değerleri de eklenir. Ruşeymli irmikle çok çeşitli tatlılar yapılabileceği gibi bu ürünün tuzlu tariflerde kullanımı da uygundur. Ruşeymli irmik özellikle sekiz aydan büyük bebekler için mama hazırlamak için de kullanılır. Suyla pişireceğiniz bu ürüne biraz süt ekleyerek istediğiniz kıvamı tutturabilirsiniz. Bu karışıma meyve ekleyerek doğal şekerin mamayı daha da lezzetli hâle getirmesini sağlayabilirsiniz. Meyveler de mamanın besleyiciliğini arttırır. Ruşeym, yüksek oranda gluten içerir. Bu nedenle Beyorganik 350 g ruşeymli irmik, gluten hassasiyeti ya da çölyak hastalığı olanlar tarafından dikkatli kullanılmalıdır.

BEYORGANİK Organik 350 g Ruşeymli İrmik Kaliteli mi ?

Beyorganik, üretim faaliyetleri esnasında yerli tohum kullanır. Doğal tarım ilkesini benimsemiş olan marka, yüksek kalite standartlarına sahiptir. Beyorganik'in organik üretim yaptığı resmî olarak da tescillenmiştir. Tüm ürünler ziraat mühendisleri tarafından sürekli denetime tabiidir. Yalnızca yüksek kalite kontrol şartlarını geçen organik ürünler satışa sunulur. Beyorganik ürünleri, zararlı kimyasallar ya da katkı maddeleri içermez. Ayrıca ürünler, ilaçlamaya da maruz kalmaz; doğal yöntemler ile korunur. Bu bilinçle üretilen Beyorganik 350 g ruşeymli irmik, son derece kaliteli bir üründür. Hem yetişkinler hem de 8 aydan büyük bebekler için güvenle tercih edilebilir. Ürün ile ilgili kullanıcı deneyimlerine ulaşmak isterseniz Beyorganik 350 g organik ruşeymli irmik yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürünün kalitesi, kullanıcılar tarafından da onaylanmıştır. Deneyenlerin beğenisini kazanan Beyorganik 350 g ruşeymli irmik ürününü Trendyol üzerinden sadece birkaç tıklama ile kolayca sipariş edebilirsiniz.