3
Bebek Ek Gıdalar kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

BEYORGANİK Organik Bebek Irmiği 350gr

121 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  121 TL
%5 indirim
2 x  114,95 TL
229,90 TL
%7 indirim
3 x  112,53 TL
337,59 TL
%10 indirim
4 x  108,90 TL
435,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Bebek Irmiği 350gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natureller Satıcı Ünvanı: LEYLA ADIYAMAN ANTEP MALATYA AKTARİYE VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608077513400001 Vergi Kimlik Numarası: 6080775134
    Bu ürün Natureller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler: Organik Bebek irmik Yöre: Adıyaman Bölgesi Net: 350gr Sağlıklı ambalaj BPA içermez. Tarif: Bir tencereye 1/2 çay bardağı su ilave ediyoruz Ardından kabuğunu soyduğumuz elmaları rendeliyoruz. Rendelediğimiz elmaları suyun içine ilave ediyoruz 3 dakika kadar ocakta pişirdikten sonra Elmalar yumuşayınca içine BEYORGANİK BEBEK İRMİĞİ ekleyerek 3 dakika kadar daha pişirip ocaktan alıyoruz. Afiyet olsun :)
Geri Bildirim Ver

Bebek İrmiği 350gr

Bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişim göstermesi için beslenmelerinde kullanılan yiyeceklere dikkat edilmesi gerekir. Onların gelişimini destekleyecek, nitelikli ve organik içeriğe sahip olan besinler sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olur. İhtiyaç duydukları besin değerlerini edinebilmeleri için özenle hazırlanan BEYORGANİK bebek irmiği 350 gr ürün, doyurucu bir öğün hazırlamanız için ideal özelliklere sahiptir. Tamamen organik içeriğe sahip olan ürün, çocuklarınızın sağlığını tehdit edecek katkılardan uzaktır. Türk mutfağının geleneksel gıda maddelerinden biri olan irmik, hem tatlı hem de tuzlu ikramlıklar için kullanılabilir. İçerisinde vitamin ögeleri barındıran ürünle çocuklarınızın gıda ihtiyaçlarını karşılamasına yardımcı olabilirsiniz. Kolay şekilde yemeye hazır hale getirebileceğiniz BEYORGANİK 350 gr bebek irmiği ile pratik ve sağlıklı bir öğün hazırlayabilir, çocuğunuzu nitelikli gıdayla besleyebilirsiniz.

  • Tamamen organik içerik
  • Hijyenik ve sağlıklı paketleme özellikleri
  • Yeterli vitamin ve mineral ögeleri

Sağlıklı İçeriğiyle Organik Bebek İrmiği

Sağlıklı İçeriğiyle Organik Bebek İrmiği

Tamamen doğal içeriğiyle bebekler için sağlıklı nitelik taşıyan ürün, vitamin ve mineraller bakımından zengindir. Ürün, bebeğin sağlıklı bir şekilde beslenmesi ve büyüyebilmesi için önemli yeri olan vitaminler bakımından zengin içeriğe sahiptir. Özenle hazırlanan formülüyle beslenme için olumlu nitelik taşıyan ürün, sahip olduğu vitaminlerle de bebeğin gelişimine katkı sağlar. Proteinle desteklenen gıdalar bebeğin sağlıklı kas gelişimi için önemlidir. Beslenmede önemli bir yere sahip olan organik irmik bebek gelişimini olumlu yönde etkiler. Kolay sindirilen irmik çocukları rahatsız etmeden keyifli bir şekilde günlerine devam etmelerine yardımcı olur. Yerli tohumları baz alarak üretim yapan marka özenli bir çalışma gerçekleştirir. Doğal süreçlerden geçirilip paketlenerek sofralara getirilen ürün, yavrunuzun beslenmesi için nitelikli ve zengin bir içeriğe sahiptir. Sağlıklı gelişimi destekleyen ürünü satın alarak bebeğinizi besleyebilirsiniz.

Yerli Ham Maddelerle Üretilen Organik Bebek İrmiği

Yerli Ham Maddelerle Üretilen Organik Bebek İrmiği

Protein, B ve E vitaminleri bakımından zengin olan ürün, yalnızca bebeklere değil her yaşa hitap eder. Lezzetli tadıyla sofralarınızı şenlendirecek olan ürünü tatlılarınızda ve yiyeceklerinizde malzeme olarak kullanabilirsiniz. Yumuşak bir yapıya sahip olan BEYORGANİK bebek irmiği kıvamında bir şekilde pişirilmesi durumunda lezzetli ve yumuşak bir form alır. Bu haliyle iyi bir tatlı ve yiyecek seçeneği olan ürün dengeli bir öğün için ideal özelliklere sahiptir. Organik sertifikasına sahip olan irmik, doğal içeriğiyle lezzetli ve doyurucu bir besin ögesidir. Katkı maddesi ve koruyucu içermeyen yapısıyla sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için nitelikli özelliklere sahiptir. Beslenmeniz için dikkat etmeniz gereken özellikleri bünyesinde barındıran ürünü satın alarak yeni tarifler deneyebilir, yemek masalarınızı farklı lezzetlere donatabilirsiniz. Sağlıklı tariflerle bebeğiniz için öğün hazırlayabilir, sevdiklerinize leziz tatlılar yapabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla BEYORGANİK Bebek İrmiği

Uygun Fiyatıyla BEYORGANİK Bebek İrmiği

Doğal içerikli ürünleriyle dikkat çeken BEYORGANİK marka tarafından imal edilen irmik, sağlıklı bir şekilde beslenmeniz için ideal özellikler taşır. Bebek beslenmesine uygun olan ürün, organik sertifikasına sahiptir. Kaliteli bir şekilde paketlenen ürün, doğal içeriğiyle sağlıklı bir gıdadır. Bebeğiniz için hazırlayacağınız karışımlarda kullanabileceğiniz irmik organik yapısı ve zengin içeriği ile temel anlamda ideal özelliklere sahiptir. Avantajlı alışveriş ayrıcalığını yaşayabileceğiniz Trendyol’dan satın alabileceğiniz BEYORGANİK bebek irmiği 350 gr fiyat aralığı bütçe dostu olma özelliği gösterir. Bu gıda maddesini sizden önce satın alan müşterilerin değerlendirmelerini öğrenmek için BEYORGANİK bebek irmiği yorum kısımlarına bakabilirsiniz. Yorumlar bölümünde annelerin bu ürünle denedikleri tarifler ve sonuçları hakkında değerlendirmeleri de bulunabilir. BEYORGANİK bebek irmiği kullananlar tarafından yazılan yorumlardan yola çıkarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilir, diğer müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.