BEYORGANİK Organik Bebek Irmiği 350 gr * 2 Adet (TOPLAM 700 GR)

189 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  189 TL
%7 indirim
2 x  175,77 TL
351,54 TL
%10 indirim
3 x  170,10 TL
510,30 TL
%15 indirim
4 x  160,65 TL
642,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %10 İndirim
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
3 Adet ve Üzeri 110 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BEYORGANİK Organik Bebek Irmiği 350 gr * 2 Adet (TOPLAM 700 GR)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Annenin Dükkanı Satıcı Ünvanı: EMİNE MİNE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2050722109800017 Vergi Kimlik Numarası: 6210127729
    Bu ürün Annenin Dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEBEK EK GIDASINA UYGUN OLARAK ÜRETİMİ YAPILMIŞTIR. İçindekiler: Organik Bebek İrmiği Yöre: Adıyaman Bölgesi Net: 350gr / 2 adet Sağlıklı ambalaj BPA içermez.
Geri Bildirim Ver

BEYORGANİK 350 gr 2 Adet Organik Bebek Irmiği

Çocuklar, doğumdan itibaren belli bir yaşa kadar yetişkinlerden farklı bir beslenme düzenine ihtiyaç duyar. Beyorganik bebek irmiği, bu dönemde hem sindirimi kolay hem de besleyici mamalar hazırlamak için gerekli olan temel maddelerin başında gelir. Bebeklerin sindirim sistemi için özel üretilen bu irmik, güvenilir ve kaliteli içeriğiyle öne çıkar. Birçok tarifte rahatlıkla kullanılabilecek doğal bebek irmiği, hem sağlıklı hem de keyifli beslenme düzenlerine eşlik eder. Bebek irmiği, özellikle katı mamaya geçerken sütle hazırlanabilecek yumuşak kıvamlı mamaların en önemli maddesi olur. İrmik, küçük tanecikleri, yumuşak kıvamı ve besleyici içeriği ile küçükler tarafından kolaylıkla ve keyifle tüketilebilir. Durum buğdaylarının öğütülmesinden elde edilen bu ürün, aslında organik bir un çeşididir.

  • Miktar: 350 gramlık 2 paket
  • Tür: Kaşık maması
  • İçerik: Katkısız ve organik durum buğdayı

Beyorganik Bebek İrmiği Besleyici midir?

Beyorganik Bebek İrmiği Besleyici midir?

Makarnalık durum buğdaylarının öğütülmesinden elde edilen Beyorganik bebek irmiği, tamamen doğal ve katkısız içeriğiyle öne çıkar. Doğal formülasyonu ile kaşık mamaları yapmak için oldukça uygun irmik, beslenme saatlerini son derece keyifli hâle getirir. Bu ürün, katı mamaya geçerken sık sık huysuzlanan ve öfke nöbetleri geçiren bebekler için lezzetli mamalar hazırlamaya yardımcı olur. Katkılı hazır mamaları satın almak istemeyen anneler, meyve ve sebze pürelerini Beyorganik bebek irmiği ile hazırlayabilir. Tamamen doğal içeriğe sahip bu ürün, besleyiciliği sayesinde ebeveynlerden tam not alır. Bebek irmiği; karbonhidrat, magnezyum, demir, lif, E ve B grubu vitaminler bakımından oldukça zengindir. Bu açıdan hem lezzetli hem de besleyici bebek irmiği, hazırlanan tüm tarifleri sağlıklı, sindirim sistemini düzenleyici ve enerji verici hâle getirir.

Beyorganik Bebek İrmiği Nasıl Kullanılmalıdır?

Beyorganik bebek irmiği, besleyiciliği ve doğallığı nedeniyle anne babaların oldukça ilgisini çeker. Organik bebek irmiği, tüketim kolaylığı ve dönüştürülebilmesi nedeniyle özellikle bebek mamalarında tercih edilir. Hem meyvelerle hem de sebzelerle farklı lezzetlerde irmik lapaları yapmak mümkündür. Örneğin elmalı irmik lapası, lezzeti ve kıvamı nedeniyle her bebeğin oldukça hoşuna gider. Bu mamayı yapmak için öncelikle bir elmayı soyup rendeledikten sonra yarım su bardağı suyla tencereye almalısınız. Elmalar tamamen yumuşadığında yeteri kadar irmiği üzerine ekleyip kıvam alana dek pişirmelisiniz. İrmik lapaları için sıklıkla yarım bardak suya iki yemek kaşığı irmik kullanılması tavsiye edilir. Ancak bebeğinizin tüketim şekline ve aradığınız kıvama göre bu oranı kendiniz de ayarlayabilirsiniz. Püre ve mamaların yanında bebek çorbalarının ve yemeklerinin kıvamını ayarlamak için de Beyorganik bebek irmiği kullanılabilir.

Beyorganik Bebek İrmiği Hangi Koşullarda Saklanmalıdır?

Beyorganik bebek irmiği, lezzetli bebek mamaları için en doğru malzemeler arasında yer alır. Ancak bebek irmiğinin, satın alımın ardından her an kaliteli ve sağlıklı bir şekilde tüketilebilmesi için uygun koşullarda saklanmalıdır. Tamamen doğal yollarla üretilen bebek irmiği, hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez. Bu nedenle Beyorganik bebek irmiğinin hiç açılmadan veya açıldıktan sonra buzdolabında saklanması önerilir. Bu sayede hem irmiğin besin değerleri korunmuş olur hem de sıcak ve nem gibi koşulların doğurabileceği olumsuz durumlar engellenir. Bunun yanında ürünü muhafaza ederken hava alması tamamen engellenmelidir. Bunun için paket mandallarla sıkıca kapatılabileceği gibi daha güvenli bir saklama için vakumlu kaplara da konulabilir. Böylece Beyorganik bebek irmiği, uzun süre boyunca tazeliğini ve besleyicini korur. Beyorganik organik bebek irmiği yorumlarını inceleyerek ürünün hem kullanım hem de saklama şekilleri hakkında daha fazla fikir edinebilirsiniz. Bebeğinize sağlıklı, besleyici ve lezzetli öğünler hazırlamak için bu ürünü Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.