Beyonce Heat Shimmering Edp 100 ml Kadın Parfüm

999,95 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beyonce Heat Shimmering Edp 100 ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CosmicStore Satıcı Ünvanı: COSMİC YAPI ENERJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212102319800001 Vergi Kimlik Numarası: 2121023198
    Bu ürün CosmicStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm ürünlerimiz 100% orijinal ve faturalıdır. *Paketi açılmamış, ithalatçı firmanın etiketi üzerindedir. *Jelatini açılmış ürünler iade kabul edilmemektedir. *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Beyonce Shimmering Heat Edp 100 ml Kadın Parfümü

Temiz ve hoş bir kokuya sahip olmak sosyal yaşamda özgüvenli ve başarılı bir duruş için önemlidir. Beyonce Shimmering Heat 100 ml EDP parfüm, gün boyu bakımlı ve prestijli bir izlenim için tercih edilebilir. Özellikle kendine güvenen, başarılı ve güçlü kadınların kokusu olan bu ürün, şık şişe tasarımıyla da beğeni kazanır. Eau de parfüm yapısı sayesinde içerisinde yüksek oranda koku molekülü bulunur. Böylece uzun süre boyunca kalıcılık sunar. Kaliteli ve lüks içeriğe sahip ürün, kendinizi şımartmak için oldukça idealdir. Bulunduğunuz tüm ortamlarda kokunuzla hatırlanmanızı sağlayacak olan bu ürün, 3614223552788 kodu ile satışa sunulmuştur. Beyonce’un çekici kokusu, genel olarak baharat ve çiçeklerin mükemmel uyumunu ortaya koyar.

  • Koku Ailesi: Baharatlı, çiçeksi, oryantal
  • Miktar: 100 ml
  • Tür: EDP

Beyonce Shimmering Heat Kadın Parfümün Özellikleri Neler?

Beyonce Shimmering Heat Kadın Parfümün Özellikleri Neler?

Günlük hayatta taze ve çarpıcı kokular sürmeyi tercih ediyorsanız Beyonce Shimmering Heat 100 ml EDP parfüm sizin için iyi bir seçenek olabilir. Baharatlı, çiçeksi ve oryantal koku ailesinden olan bu ürün, her notasında farklı özel içeriklere yer verir. Beyonce Shimmering Heat parfümün ilk notasında litchi, mango ve pitaya yer alır. Bu sayede girdiğiniz tüm ortamlarda egzotik ve çarpıcı kokunuzla tüm ilgi üzerinizde toplanır. Parfümün kalp notasında ise red fury orkide, zambak, yasemin ve fas gülü yağı bulunur. Kalp notası, egzotik bir başlangıcın ardından saf ve huzurlu bir koku sunar. Beyonce Shimmering Heat 100 ml EDP parfümün son notasında ise sandal ağacı, paçuli ve vanilya yer alır. Bu sayede tatlımsı ve odunsu bir bitirişle oldukça kalıcı etki yaratır.

Beyonce Shimmering Heat Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Beyonce Shimmering Heat Kadın Parfümün Kokusu Nasıldır?

Beyonce Shimmering Heat 100 ml EDP parfüm, egzotik meyvelerle başlayan ve odunsu kokularla biten bir üründür. Tüm notalarında farklı koku ailelerine yer vermesi nedeniyle çok yönlü ve eğlenceli kişiliğinizi ortaya çıkarır. Aynı zamanda odunsu ve baharatlı kokularla kendinize güvenen ve güçlü duruşunuzu da tamamlar. Beyonce Shimmering Heat EDP, özel gecelerde ve davetlerde şık ve göz alıcı kombinleri tamamlamak için tercih edilir. Baskın ve hoş bir aromaya sahip parfüm, teninizi sıcak bir dokunuşla sarar. Özellikle bahar ve kış aylarında içinizi ısıtacak ve herkesi size hayran bırakacak bir koku olarak tercih edebilirsiniz. Koku, içeriğindeki egzotik meyveler ile hareketli, sevecen ve aşk dolu ruhunuzu ortaya çıkarır. Bunun yanında enerji verici kokusu sayesinde sıcak yaz günlerinde de rahatlıkla tercih edilebilir.

Beyonce Shimmering Heat Kadın Parfümü Kaliteli ve Kalıcı mı?

Beyonce Shimmering Heat Kadın Parfümü Kaliteli ve Kalıcı mı?

Beyonce Shimmering Heat 100 ml EDP parfüm; içeriğindeki çok çeşitli meyve, odun, baharat ve çiçekler ile her kadının beğenisini kazanır. Güçlü aroması sayesinde özgüven depolamanızı sağlarken gün boyu herkesin dikkatini de sizin üzerinde toplar. Beyonce Shimmering Heat 100 ml EDP parfüm, yüzde 15 ile 20 oranında esans barındırır. Bu sayede uzun süre boyunca kendinize güvenmenizi sağlayacak hoş ve temiz bir koku sunar. Yüksek oranda kullanılan koku molekülleri ile 4-6 saat kalıcılığa sahiptir. Ancak bu sürenin ardından da koku bir anda uçup gitmez. Parfüm sürülen bölge, gün boyu çok kez nem ve ısıya maruz kalsa da çiçeksi ve egzotik kokular taşımaya devam eder. Özellikle giysiler, bir sonraki yıkamaya kadar Beyonce Shimmering Heat 100 ml EDP parfümün kokusunu taşır. Ürünün kalıcılığı ve kalitesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için Beyonce Shimmering Heat yorumlarını inceleyebilirsiniz. Günlük hayatta özgüvenli ve güçlü bir duruşa sahip olmak için bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlar eşliğinde satın alabilirsiniz.