Beyaz Balina Yayınları Küçük Kara Balık

58 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
74,21 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
84,90 TL

Ürün Bilgileri

Beyaz Balina Yayınları Küçük Kara Balık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Beyaz Balina Yayın Grubu Satıcı Ünvanı: BEYAZ BALİNA YAYIN SANAT DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167018613100015 Vergi Kimlik Numarası: 1670186131
    Bu ürün Beyaz Balina Yayın Grubu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Azeri asıllı iranlı yazar samed behrengi, geleneksel anlatıları modern temalarla harmanladığı eserleriyle çocuk edebiyatındaki sarsılmaz yerini çoktan aldı. Onun masalları, öyküleri yıllardır çocuklara insan olmanın düşünmek ve sorgulamakla başladığını, mücadele etmeden, adaletin ve özgürlüğün peşinde koşmadan insan kalınamayacağını anlatıyor. Puna haeri nin farsça aslından özenli ve titiz çevirisi, çiçeği burnunda çizerimiz ece büşra eryılmaz ın incelikli suluboya resimleriyle behrengi nin çağlar boyunca yaşlanmayacak küçük kara balık ı, beyaz balina dan bir kez daha doğuyor… Ürün adı: Küçük kara balık Ürün kodu: 010362479 Kitabın yazarı: Samed behrengi Basım yılı: 2019 Baskı sayısı: 1.Baskı Kağıt cinsi: 1.Hamur Çevirmen: Pune haeri

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 9 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Samed Behrengi
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Küçük Kara Balık ile Keyifli Okumalar

Çocuk okurlar için bir klasik haline gelen Küçük Kara Balık, konusu ile yetişkinlere de hitap eder. İranlı yazar Samed Behrengi tarafından yazılmış bir masaldır. Pune Haeri ise Farsçadan çeviren kişidir. Küçük Kara Balık kaç sayfa diye sorularla karşılaşabilirsiniz. Toplamda 80 sayfadır ve 13 x 19 cm ebatındadır. Böylece oldukça kolay bir şekilde çantaya sığar ve rahatlıkla taşınabilir. Karton kapağı sayesinde dayanıklıdır ve uzun süre kütüphanede saklanabilir. Çocuk edebiyatında önemli bir yeri vardır ve modern temalar içerir. Çocuklara sorgulama becerisini sunduğu gibi yetişkinlerin de pek çok şeyin bilincine varmasını sağlar. Eğlenceli sulu boya çizimleri, çocukların ilgisini çeker. Böylece okuma esnasında hayal güçleri gelişir ve olayları anlamlandırmada daha başarılı olurlar. Küçük Kara Balık konusu çocukları özgürlük ve dayanışma kavramlarıyla tanıştırır. Eğitici işlevinin yanı sıra eğlenceli olay akışına sahiptir.

  • Sorgulayıcı ve meraklı bakış açısı
  • Başarılı
  • Kaliteli çizimli

Küçük Kara Balık Konusu

Küçük Kara Balık kitabı adalet, özgürlük, dayanışma gibi önemli temaları işler. Bu temaları çocukların anlayabileceği bir dilde sunar. Basit ve anlaşılabilir dili sayesinde çocuklara ulaşır. Bu sayede çocuklar için öğretici bir işleve de sahiptir. Denizin derinlerinde yaşayan yaşlı bir balık, 12 binden fazla torununa masal anlatır. Bu yönüyle çocuklara hitap etmeyi başarır. Adalet ve özgürlük olmadan insanın gerçekten mutlu olamayacağı mesajı verir. İnsan olmanın ne demek olduğunu düşündürür ve sorgulatır. Çocukların merak duygusunu geliştirerek araştırma yapmaya teşvik eder. Çocuk edebiyatında önemli bir yere sahip Küçük Kara Balık hikayesi uzun yıllardan beri etkisini korumaya devam eder. Farklı yaşlardaki çocuklar, bu kitaptan farklı öğretiler alır. Ayrıca yetişkinler de bu kitabı okuyarak birçok şeyin bilincine varır. Konusu evrenseldir ve farklı yaşlara hitap eder. Siz de Küçük Kara Balık okumak için hemen satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Küçük Kara Balık Kitabında Kullanılan Dilin Özellikleri

Çocuk edebiyatında önemli bir yere sahip olan Küçük Kara Balık yazarı Samed Behrengi, bu kitabıyla da çocuklara hitap etmeyi başarmıştır. Olayları yazarken kullandığı dil, küçük yaştaki okurlar için oldukça uygundur. Anlaşılır ve basit bir şekilde işlediği önemli konular, çocuklara ulaşır. Ayrıca seçtiği konular da çocukların dünya bakışını etkileyen konulardır. Yaşam içinde özellikle ilerleyen yaşlarda daha bilinçli olmalarını sağlar. Konu ve dil itibarıyla başarılı bir şekilde kurguyu oluşturmuş; bu yüzden de uzun yıllardır çocuk edebiyatındaki yerini korumaya devam etmektedir. Küçük Kara Balık incelemesi yapılırken ana fikrin şu olduğu görülür: Anca sorgulayarak ve sınırları aşarak yeni bir şeyler öğrenmek mümkündür. Küçük Kara Balık soruları ve cevapları sizin düşünmenizi sağlayan bir eserdir. Her yaş grubu için farklı anlamlar sunan Küçük Kara Balık, 8 yaş ve üzeri için uygun ve mutlaka okunması gereken bir kitaptır.

Küçük Kara Balık Fiyatı

Ece Büşra Eryılmaz’ın elinden çıkan Küçük Kara Balık resimleri, sulu boya ve inceliği bir araya getirmiştir. Küçük Kara Balık Beyaz Balina yayınları içinde yer alan çizimler, çocukların ilgisini çekecek şekildedir. Sayfalarda anlatılan olaya göre şekil alan resimler, çocukların olaylar arasında daha iyi bağlantı kurmasını sağlar ve hayal güçlerini geliştirir. Ayrıca çocukluk döneminden itibaren okuma alışkanlığı kazandırmak için Küçük Kara Balık hem konusu hem de çizimleriyle oldukça iyi bir seçenektir. Çocukların ilgisini çektiği ve merak duygusunu geliştirdiği için okuma alışkanlığı kazanmalarına yardımcı olur. Küçük Kara Balık özeti kitapta geçen olayları kısaca anlatır. Çocukların daha çok şey kazanmaları için tamamını okumaları gerekir. Küçük Kara Balık sayfa sayısı 80'dir ve böylece çocukların rahat bir şekilde okuyabilmesi için hazırlanmıştır. Resimlerle zenginleştirildiği için okuma esnasında çocukların zorlanmamasını sağlar. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almadan önce Küçük Kara Balık yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.