1
Biyografi kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo Michael Part - Michael Part

78,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
87,40 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
87,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo Michael Part - Michael Part

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim Adım Ronaldo Michael Part - Michael Part

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Michael Part
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo Trendyol'da!

Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo, ünlü futbolcunun hayatını anlatan bir kitaptır. Hayranları tarafından ilgiyle karşılanan kitaba konu olan Ronaldo, hayatı zorluklarla dolu olan başarılı bir oyuncudur. Söz konusu kitap, ailesinin yaşam koşulları sebebiyle maddi imkânsızlıklar altında büyümek durumunda kalan futbolcunun azmi ve kararlılığıyla hayallerinin peşinden gitme serüvenini anlatır. Aynı zamanda bu süreçte yaşadığı olaylara da değinir. Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo sayesinde futbolcuyu yakından tanıma şansına sahip olabilirsiniz. Bahsi geçen ürün, okuduktan sonra da kitaplığınızda saklamak isteyeceğiniz son derece ilgi geçen bir kitaptır. İlgili kitabın genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Basım Dili: Türkçe
  • Yazar: Michael Part
  • Basım Yılı: 2021

Benim Adım Ronaldo Kitabının Türü Nedir?

Benim Adım Ronaldo Kitabının Türü Nedir?

Benim Adım Ronaldo, biyografi türünde bir kitaptır. Bu türdeki eserlerde kişilerin hayat öykülerine yer verilir. Kitap, yaşamı anlatılan kişinin kendisi tarafından yazılmaz. Henüz hazırlık aşamasındayken kişinin hayatı hakkında detaylı araştırma yapılır. Ardından kitap, belge ve bilgilere dayanılarak kaleme alınır. Böylece kanıt ve kaynak da gösterilerek tarafsız bir şekilde yazım süreci sonlanır. Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo kitabını okuyan kişiler, futbolcunun yaşadığı süreçlerin tamamına tanıklık ederler. Futbolcu, gerçek yaşam öyküsü ile imkânsızlıklara karşı nasıl savaştığını gösterir. Bu durum ise okuyucunun zorluklarla mücadele konusunda kendisini geliştirmesine fayda sağlar. Bahsi geçen kitap, ana karakterinin gerçek olması sayesinde son derece etkileyicidir. Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo, bu efsanevi futbolcunun hayranlarının merakla okumak istediği bir kitaptır.

Benim Adım Ronaldo Kitabının İçeriği Nasıldır?

Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo, Michael Part adlı yazarın kaleme aldığı bir eserdir. Kitap, bahsi geçen futbolcunun zorluklarla dolu küçüklük yıllarında başından geçenleri konu alır. Ronaldo, fakir bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir. O zamanlarda top alacak parası olmadığı için futbol oynarken kendi çoraplarını top olarak kullanır. Bu durum, insanların zorluklarla mücadele konusunda kendilerine örnek alması gereken önemli bir detay olarak dikkat çeker. Hayal etmek ve bunun peşinden gitmek için hangi süreçlerden geçilebileceğine dair fikirler verir. Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo kitabıyla futbolcunun hayatını öğrenen kişiler kendi hayatlarını da gözden geçirerek birtakım çıkarımlarda bulunabilir. Ronaldo, tutkusunun peşinden giden ve bunun için çok çalışan yapısıyla hemen herkese örnek olmayı başarır.

Benim Adım Ronaldo Kitabı Hangi Yaş Grubu İçin Uygundur?

Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo, futbolcunun başarı öyküsünü okumak isteyen herkes için uygundur. Hem futbola hem de bu sporu icra eden kişilere hayranlık duyan bireyler bu ürünü satın alabilir. Ürün, her yaştan okuyucunun içinde bulunduğu geniş bir kitleye hitap eder. İçinde bulunduğu şartları değiştiremeyeceğini düşünen umutsuz kişilere yol gösterici bir kaynak niteliğinde olabilir. Başarı öykülerini okumayı sevenler için de son derece keyifli bir kitaptır. Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo, kararlı bir yaklaşımla her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinizi gösterir. Küçük çocuklardan yetişkinlere kadar keyifli vakit geçirmek ve bilgi sahibi olmak isteyen herkesin rahatlıkla okuyabileceği bir kitaptır. Dilerseniz Beyaz Balina Yayınları Benim Adım Ronaldo yorumlarına göz atabilir, ürünü daha önce satın almış olan kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kitaba sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tıklamayla hızlı bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.