Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim

123,95 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
139,19 TL
4. Ürüne %25 İndirim
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
3. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerem Kitap Satıcı Ünvanı: KEREM ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0040500734
    Bu ürün Kerem Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ben Sandalye Değilim!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ross Burach
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim

Kitaplar, özellikle çocukların renkli hayal dünyasına hitap eden ve ufkunu genişleten özel araçlardır. Yazarlar, küçük okurlarına anlatmak istediği hikayeyi renkli ve canlı resimlerle destekleyerek bir dünya yaratır. Okurlarının ilgisini ve merakını cezbeden bu hikaye kitapları da ebeveynler tarafından oldukça fazla talep görür. Eğlenceli ve ilginç bir hikaye olan Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim oldukça beğeni toplayan bir kitaptır. Kitap, kaliteli resim baskı ve ciltli karton kapakla müşterilerin beğenisine sunulur. Hikaye eğlenceli bir şekilde renkli ve canlı resimlerle betimlenerek özenle anlatılır. Henüz okumayı bilmeyen çocuklarınız resimlerine bakarken siz de bu ilginç öyküyü keyifle çocuğunuza okuyabilirsiniz. Okumayı yeni öğrenen çocukların da severek okuyacağı bu kitapla okumak eğlenceli ve keyifli olur.

  • İlginç hikaye
  • Eğlenceli ve resimli anlatım
  • Kaliteli resim ve cilt

Eğitici Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim Kitabı

Eğitici Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim Kitabı

Çocukların içini ısıtan, ilginç hikayesi ile küçük bir zürafanın başına gelenleri konu alan eğlenceli bir kitaptır. Ben Sandalye Değilim hikaye kitabında ormanda ilk günü olan küçük bir zürafanın buradaki hayvanlar tarafından sandalye zannedilip üstüne oturması anlatılır. Kendisinin bir zürafa olduğunu herkese anlatmaya çalışır. Bir sandalye olmadığını göstermek için çalışmaya başlar. Bunu yaparken başına gelen maceraları eğlenceli bir dille anlatılır. Bu ürün 3 - 6 yaş grubu için uygun bir içeriğe ve anlatım diline sahiptir. Akıcı dili ve renkli çizimleri ile çocukların ilgisini çeker. Uzun yıllar severek okuyacakları bir hikaye olarak kitaplıklarındaki yerini alır. Her sayfası rengarenk olan bu kitap çocuklara görsel bir şölen sunarak hayal güçlerinin sınırlarının genişlemesine yardımcı olur. Ebeveynlerin çocukları için özenle seçtiği bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

Eğlenceli Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim Fiyatı

Eğlenceli Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim Fiyatı

Çocuklara okumayı sevdiren ve meraklarını uyandıran eğlenceli bir hikaye kitabıdır. Kitabın ciltli, sert kapağı sayesinde uzun yıllar yıpranmadan kullanılır. Ayrıca kitabın sayfaları kaliteli kuşe kağıt baskılıdır. Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim yorumları ile kitabı kullanan diğer ebeveynlerin fikirlerini okuyabilir ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ross Burach’ın sevilen eserlerinden biri olan bu hikaye kitabı müşteriler tarafından oldukça talep görür. Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim kullananlar çocuklarının sevdiği bir kitap olduğunu belirtir. Çocuklara hayvanları tanıması ve kitap sevgisini kazanması için harika bir başlangıç olur. Bol resim detayları ile ilgi çekici olan bu ürün çocukların renkli dünyasını yansıtır. Siz de çocuğunuz için bu kitabı alarak ona eğlenceli ve keyifli bir ürün hediye edebilir, hayal dünyalarına yeni bir pencere açabilirsiniz.

Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim Yorumları

Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim Yorumları

Bu kitabı öyküsü, çizimleri ve betimlemeleri çocukları hikayenin içine çeker. Kavramları ve renkleri öğrenmek, eşyaları ve kullanım amaçlarını öğrenmek, hayvanları tanımak açısından son derece eğitici ve eğlenceli bir kitaptır. Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim fiyatı oldukça makul olup her bütçeye uygundur. Bu ürün organik kitap özelliği ile çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen doğal matbaa malzemeleri ile üretilen resimli çocuk kitabıdır. Beyaz Balina Yayınları’nın sunduğu bu özel kitap ile küçük kitapseverlerin hayal gücünü harekete geçirebilirsiniz. Siz de bu kitabı tercih ederek eğlenceli bir ürüne sahip olabilirsiniz. Çocuğunuzun severek dinleyebileceği ya da okuyabileceği Beyaz Balina Yayınları Ben Sandalye Değilim satın alarak keyifli dakikalar geçirmesini sağlayabilirsiniz. Keyifli okumalar yapacağınız bu ürüne Trendyol üzerinden güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz.