Beurer Sr Fs 1 Yüz Saunası Üstün Alman Teknolojisi

819 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beurer Sr Fs 1 Yüz Saunası Üstün Alman Teknolojisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOOBOX Satıcı Ünvanı: SOOBOX E-TİCARET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0774060226500001 Vergi Kimlik Numarası: 7740602265
    Bu ürün SOOBOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BEURER SR FS 1 YÜZ SAUNASI ÜRÜN AÇIKLAMASI Yüz saunası Sağlıklı güzellik için Yoğun cilt bakımı ve enhalasyon Kozmetik yüz bakımı için yüz saunası başlığı Gözenekleri açarak daha iyi temizlenmelerini sağlar Cildi nemlendirir Ağız ve burundan enhalasyon için buhar başlığı Aromalı uygulama için koku kabı Buhar çıkışı kademesiz ayarlanabilir Yüksek kaliteli alüminyum buharlaştırma kabı 2 güç kademesi Elektrikle çalışır 120 Watt DİKKAT : ÜRÜNLER KİŞİSEL KULLANIMA HAİZ HİJYEN İÇEREN ÜRÜN OLDUĞUNDAN ÜRÜN POŞETİNİN AÇILMIŞ OLMASI VE KULLANILMASI DURUMUNDA MESAFELİ SATIŞ YÖNETMELİĞİNİN İLGİLİ HÜKÜMLERİ GEREĞİ CAYMA HAKKI KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEMEZ. GÖNDERİLEN CİHAZIN ARIZALI OLMASI DURUMUNDA ÜRÜN DOĞRUDAN TEKNİK SERVİSE YÖNLENDİRİLİR. FİRMAMIZ BU DURUMDA GEREKLİ DESTEĞİ SİZE SAĞLAMAKLA BİRLİKTE, CİHAZINIZIN ONARIM VE DEĞİŞİM TEKNİK SERVİS RAPORU DOĞRULTUSUNDA GERÇEKLEŞMEKTEDİR. ÜRÜNÜ TESLİM ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMESİ GEREKİR Firmamızdan almış olduğunuz ürün size ulaştığı zaman mutlaka kargo paketini ve içeriğini Kargo Görevlisinin yanında kontrol ediniz, Bu sizin en doğal hakkınızdır, Kargoda bir hasar tespit etmeniz durumunda kargo görevlisine mutlaka HASAR TESPİT RAPORU Tutturunuz. Hasarlı kargolar için Kargo görevlileri rapor tutmakla yükümlüdür. Aksi durumda Kargo Firması tarafından oluşabilecek problemlerden firmamız sorumlu tutulamaz. Rapor tutturulmayan ürünlerde değişim ve iade yapılamayacaktır. ELEKTRONİK ÜRÜNLERDE CAYMA HAKKI: *Elektronik ürünlerin "Cayma Hakkı" dahilinde iade alınabilmesi için satın alınan ürünün, orijinal kutusuna zarar verilmemiş olması, faturasının ve tüm tamamlayıcı aksesuarlarının ürün ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilmemesi halinde iade talebi reddedilecektir. Orijinal kutusu-ambalajı bozulmuş (ÖRN.: orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda yada kurulumu yapılmış ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Yazılım ürünleri ve Hijyen Ürünler İADE-DEĞİŞİM veya CAYMA HAKKI kapsamında değildir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver