Beurer Bm 27 Koldan Tansiyon Ölçme Cihazı

940 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Beurer Bm 27 Koldan Tansiyon Ölçme Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nisamed Satıcı Ünvanı: HAKAN ARICIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0750156936
    Bu ürün nisamed tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikler tam otomatik tansiyon ve nabız ölçümü. Üst koldan ölçüm yapar. Ortalama hesaplama özelliği. Otomatik kapanma. 4 x30 hafızaya keydetme özelliği. Çarpıntı, ritm bozukluğu algılama. 22 - 42 cm medium ve large boy kol manşeti. Tarih ve zaman. Geniş, kolay kullanılabilir lcd gösterge ve düğmeler. Pil değiştirme göstergesi. Piller dahil. 4 adet 1,5 voltluk aa pille çalışır.
Geri Bildirim Ver

Beurer Tansiyon Ölçme Cihazı Ürünleri Trendyol'da!

Düzenli olarak tansiyon ölçümü yaptırması gereken kişiler için teknolojik ölçüm cihazları her geçen gün çeşitlenir. Dijital tansiyon ölçüm cihazları her ortamda pratik ve hızlı bir şekilde kan basıncını hesaplar. Beurer BM 27 bbmmu022120 koldan tansiyon ölçme cihazı sayesinde evinizde ya da ofisinizde rahatlıkla tansiyon ölçümü yapabilirsiniz. Geniş ekranı ile dikkat çeken cihazın kullanımı oldukça kolaydır. Aygıtın öne çıkan özellikleri arasında şunlar yer alır:

  • Otomatik tansiyon ölçümü
  • Dijital geniş ekranlı ile renkli uyarı sistemi
  • Kalp atışı ritim bozukluğu tespiti

Beurer Bm 27 Koldan Tansiyon Ölçme Cihazının Özellikleri Nedir?

Beurer Bm 27 Koldan Tansiyon Ölçme Cihazının Özellikleri Nedir?

BM 27 bbmmu022120 koldan tansiyon ölçme cihazı, tamamen dijital sistemli ve pille çalışan bir teknolojik tansiyon ölçme aletidir. Hafızaya kaydetme özelliği mevcuttur. Manuel tansiyon ölçme sırasında, hastanın koluna hava pompalanarak baskı oluşturulur ve stetoskop ile atardamarı dinlenir. BM 27 tansiyon ölçme cihazı ise ürünü kolunuza takıp çalıştırma tuşuna bastığınızda otomatik olarak damara baskı uygulamaya başlar. Oluşturduğu baskı sayesinde atardamardaki basıncı ölçerek küçük ve büyük tansiyon değerlerini dijital ekran üzerine yansıtır. Beurer BM 27 rahat okunabilir geniş bir dijital ekrana sahiptir. Geniş ekran ve büyük yazılar, tansiyon probleminin daha sık görüldüğü orta yaş ve üstü bireylerin, ürünü kendi başlarına rahatça kullanabilmelerini sağlar. Cihaz, hafıza kayıt özelliği sayesinde geçmiş değerlerin ortalamasını alarak normal değerleri kişiye göre düzenler. Kullanım sonrası otomatik kapanma özelliği sayesinde gereksiz enerji harcamaz. Ayrıca gösterge ekranı pilin ne zaman değiştirilmesi gerektiğiyle ilgili önceden uyarı verir. Böylece beklenmedik batarya sorunların önüne geçilir.

Beurer Bm 27 Koldan Tansiyon Ölçme Cihazı Nasıl Kullanılmalıdır?

Beurer Bm 27 Koldan Tansiyon Ölçme Cihazı Nasıl Kullanılmalıdır?

Beurer BM 27 bbmmu022120 koldan tansiyon ölçme cihazı yetişkin her bireyin kolay bir biçimde kullanacağı bir üründür. Tansiyon aletini çalıştırmadan önce kolun üst kısmına yani dirsek bölgesinden hemen yukarıya bedene göre ayarlanabilen kol manşetleri düzgün bir biçimde sarılır. Kola yapılan sargının gevşek ya da aşırı sıkı olmaması gerekir. Bu aşamadan sonra cihaz kalp hizasında duracak şekilde alt kol masa, koltuk kenarı gibi bir bölgeye sabitlenir. Cihazın çalıştırma tuşuna basıldıktan sonra ölçüm yapılan kişinin hareket etmemesi ve konuşmaması gerekir. Tansiyon değerlerinin anlaşılması için cihaz, sarılı olduğu bölgeye baskı uygular. Baskı hissederseniz endişe etmenize gerek yoktur. Ölçüm işlemi kısa sürelidir. Saniyeler içinde kalp ritim hızınızı, küçük ve büyük tansiyon değerlerinizi öğrenirsiniz. Cihaz bütün ölçümleri otomatik olarak yapıp işlem bittiğinde sinyal verir. Kullanılmadığı zaman da otomatik olarak kapanarak enerji tasarrufu sağlar.

Beurer Bm 27 Koldan Tansiyon Ölçme Cihazı Ergonomik midir?

Beurer BM 27 bbmmu022120 koldan tansiyon ölçme cihazı son derece ergonomik, kullanışlı ve kaliteli bir cihazdır. Manuel tansiyon ölçme aletine göre çok pratik olan bu ürün herkes tarafından kullanılır. Herhangi teknik bilgi gerektirmez. Yalnız yaşayan ya da kendisine bakan biri olmayan hastalar kolayca tansiyon ölçümü yapar. Bu cihazın öne çıkan özelliklerinden birisi de kalp ritim anormallikleri için uyarı vermesidir. Ölçüm sırasında tıbbi bir sorun olduğunu anlayan hasta yardım çağırabilir. Bir hastalığınız yoksa bile tansiyon sorunları yaşayabilirsiniz. Evinizde ya da ofisinizde dijital tansiyon ölçme cihazı bulunması böyle günlerde işe yarar. Bu cihaz hakkında kullanıcıların fikir ve tecrübelerini öğrenmek isterseniz Beurer BM 27 bbmmu022120 koldan tansiyon ölçme cihazı yorum sayfasına bakabilirsiniz. Eğer sizde bir tansiyon aleti almayı düşünüyorsanız ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.